Borrel Experience logo

Borrel Experience reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Borrel Experience reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1571
Borrel Experience logo
Website
borrelexperience.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Borrel Experience

Geen zin om de boodschappen voor de vrijdagmiddagborrel te halen? Dan biedt de website Borrel Experience uitkomst. Je bestelt hier complete borrelpakketten voor elke gelegenheid. Maar als je gezellig wilt uitpakken, wil je natuurlijk ook weten of de borrelpakketten van Borrel Experience ook honderd procent voldoen aan je verwachting. Lees hier de reviews van klanten die je voor zijn gegaan. In de beoordelingen lees je alles wat je wilt weten over de kwaliteit/prijsverhouding, service en klachtenafhandeling. Dan weet je zeker dat je met jouw online bestelling bij Borrel Experience de (borrel)plank niet mis zult slaan.

Over Borrel Experience

Sinds 2008 bezorgt het team van Borrel Experience borrelpakketten voor elke gelegenheid op elke locatie. Het idee is ontstaan vanuit een liefde voor borrelen, waarbij het niet alleen om lekker eten en drinken draait. Het gaat ook om een gezellig samenzijn. Het verbindt mensen en het is een manier van ontspanning. Alle borrelboxen worden met zorg samengesteld. Borrel Experience hecht waarde aan duurzaamheid. Elk product wat in de box gaat, dient goed te zijn voor het milieu, dier en mens. Daarom werkt Borrel Experience voornamelijk samen met lokale ondernemers en bij voorkeur met biologische én duurzame producten.

Waarom kiezen voor Borrel Experience?

Op de website van Borrel Experience kun je een keuze maken uit verschillende borrelpakketten. Ze zijn overzichtelijk per assortiment onderverdeeld. Naast de bier-, wijn-, en fris- pakketten zijn er ook speciale boxen die gevuld worden met kaas en worst of andere aanvullingen. Ook kun je er speciale bakboxen bestellen of handige brievenbus borrelpakketten. Je kunt voor verschillende gelegenheden een borrelpakket bestellen, of je nu één speciaal iemand wilt verrassen of een borrelarrangement wilt regelen voor een grote groep. Voor speciale wensen is er een mogelijkheid online een afzonderlijke offerte aan te vragen. Overige bestellingen kun je online, telefonisch of via de e-mail plaatsen. Borrel Experience levert de borrelboxen het hele jaar door en de pakketten worden gratis geleverd, maar je kunt de pakketten op doordeweekse dagen ’s middags ook zelf ophalen in Haarlem.

Is Borrel Experience betrouwbaar?

Borrel Experience is gevestigd in Haarlem en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de website vind je alle informatie met betrekking tot het privacybeleid. Voor je bestelling betaal je direct online met iDeal of je betaalt met creditcard. Het is alleen voor bedrijven mogelijk op rekening te bestellen. Voor het bezorgen van de borrelpakketten werkt Borrel Experience samen met de bezorgservice van GLS. De pakketten worden gratis bezorgd op elke locatie in Nederland.

Klantenservice en klachten Borrel Experience

De klantenservice van Borrel Experience is telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook gebruik maken van het online contactformulier. Heb je vragen, dan kun je ook online direct chatten met een van de medewerkers.

Wil jij Borrel Experience ook beoordelen?

Heb jij al eens hapjes en drankjes bij Borrel Experience besteld? Als je hier een review over schrijft, doe je daar anderen een groot plezier mee. De voorpret van een goed geregelde borrel begint al bij het idee dat je zeker weet of de leverancier een betrouwbaar bedrijf is wat doet wat het zegt. Hoe heb jij bijvoorbeeld de compleetheid van het borrelpakket ervaren? Ook als je een klacht hebt gehad over de inhoud, kwaliteit of service van je bestelling is het voor anderen beslist interessant om te lezen hoe Borrel Experience daarmee om is gegaan. Met jouw beoordeling geef je een goed beeld van de service en betrouwbaarheid van een bedrijf. Daarmee wordt online bestellen een stuk veiliger en daarmee natuurlijk ook voor iedereen veel leuker.

Reviews over Borrel Experience
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Borrel Experience

Borrel Experience is geverifieerd door ons expert team. De webshop Borrel Experience bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Borrel Experience lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Borrel Experience. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Borrel Experience is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van borrelexperience.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Borrel Experience.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk borrel pakket

We hebben gisteravond een pubquiz gedaan voor een verjaardag. Alle deelnemers kregen een borrelpakketje thuisgestuurd en zo konden we met zn alle proosten op de jarige. Het was echt een leuke ervaring.

Geplaatst op: 31-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emily V.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Borrel Experience
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Borrel Experience een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Borrel Experience. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Borrel Experience actief?

Borrel Experience is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Borrel Experience reviews? Dan kun je naar de website van Borrel Experience gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie