Borenshop logo

Borenshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Borenshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1570
Borenshop logo
Website
Borenshop
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Borenshop

Ben je op zoek naar het geschikte gereedschap voor een klus? Bij Borenshop vind je er verscheidene soorten terug. Lees je op voorhand grondig in over het bedrijf en in welke mate je het kan vertrouwen. Het aanbod binnen de markt is ruim en niet iedere keten is even betrouwbaar. We helpen je graag verder met ervaringen en beoordelingen van anderen die reeds cliënt werden. Vervolgens maak je een onderbouwde beslissing, waar je geen spijt van krijgt.

Over Borenshop

Borenshop is een klein maar fijn bedrijf, gelegen te Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland. Het team bestaat uit twee leden die je op een vlotte en professionele manier verderhelpen. Zowel particulieren als bedrijven vinden hun gading binnen het ruime aanbod bij Borenshop. Alle boren werden op kwalitatieve wijze geproduceerd, bedoeld om dit ook op langere termijn te behouden. Leveringen gebeuren via PostNL , met een uitzonderlijke snelheid — dit dankzij een eigen orderverwerking, alsook een eigen voorraadbeheer. Benieuwd naar overige kenmerken waarin Borenshop het verschil maakt? Hieronder vertellen we je meer.

Waarom kiezen voor Borenshop

`

Zoals eerder reeds vermeld werd, biedt Borenshop een ruim assortiment aan boren aan. Ook zagen, beitels, verlengstukken en batterijen behoren tot het aanbod. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen zes (!) soorten boren — metaal-, beton-, hout-, diamant-, gaten- en steenboren. Het spreekt voor zich dat iedere soort met specifieke doelen ontworpen werd. Waar sommige soorten eerder multifunctioneel inzetbaar zijn, beschikken anderen over een autonomere werking. Borenshop hecht belang aan een ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit — je rekent steeds op een representatief, scherp bedrag. Wanneer je overgaat tot bestelling, ga je er spoedig mee aan de slag. Dankzij een uitvoerige voorraad hoef je er nooit lang op te wachten.

Is Borenshop betrouwbaar?

Bij Borenshop werkt men actief aan een verkoopproces tot in de puntjes. Zit je met een probleem waarbij je ondersteuning kan gebruiken? Borenshop staat voor je klaar en biedt hulp op locatie. Deze wordt vastgelegd na een telefonisch consult waarin je dienstvraag verder verklaard wordt. Meerdere duizenden tevreden klanten tonen blijk van een gesteld vertrouwen in het bedrijf. Wanneer je ernaar polst binnen je eigen omgeving, merk je ongetwijfeld positieve weerklank op. Ga het gerust zelf ontdekken.

Klantenservice en klachten

Wens je contact op te nemen met Borenshop wegens een vraag, opmerking of klacht? Dit kan op talrijke manieren. Een lijst met veelgestelde vragen brengt verdere duiding. Raadpleeg een contactformulier via de website of stuur een mail. Ook telefonisch bereik je het bedrijf. Neem je liever contact op via digitale wegen? Dit kan zeker — Borenshop is bereikbaar via Facebook (Messenger) én Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag kwam je meer te weten over Borenshop en haar betrouwbaarheid. Je las ervaringen van huidige klanten — dit vergemakkelijkte je afweging. Kocht je intussen een (eerste product) aan? Nam je contact op met de klantenservice en ben je tevreden over hoe je vraag afgehandeld werd? Schrijf een eigen recensie neer — het helpt vele anderen verder.

Reviews over Borenshop

Gerelateerde bedrijven

Klusgereedschapshop.nl logo
Klusgereedschapshop.nl
2 beoordelingen
9
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
ROCKS Colours logo
ROCKS Colours
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,4
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Borenshop

Het bedrijf Borenshop is geverifieerd door ons. De webshop Borenshop is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Borenshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Borenshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Borenshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Borenshop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Borenshop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie site, superslechte afhandeling

1 februari 23 diverse dingen besteld, PostNL geeft aan dat bestelling is vertraagd maar biedt geen soelaas. Mails wordt niet op gereageerd en telefoon wordt niet beantwoord.
Geld kwijt, geen spullen: NIET KOPEN BIJ BORENSHOP!

Geplaatst op: 27-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare handelaar!

Besteld maar niet geleverd. Daar hoef geen uitgebreider betoog voor vrees is. Er gingen mails en een tussentijd van meer dan een maand over, maar nog niets. ECC (online Dispute Resolution) wordt ingeschakeld.

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Koen D.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Bestelling gedaan en alles zou op voorraad zijn, duurde erg lang voordat ik een deel geleverd kreeg. Restant nooit ontvangen maar wel betaald. Geen reactie op emails en telefonisch niet bereikbaar. Advies om geen zaken te doen met borenshop.com of Michel den Arend, onbetrouwbaar.

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Dirk V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering en goede kwaliteit

De website is erg duidelijk en je kunt gemakkelijk naar producten zoeken. Ze leveren een groot assortiment aan boor spullen die niet veel andere winkels hebben. Alle producten voldeden aan mijn verwachtingen.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Loïs H.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Borenshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klusgereedschapshop.nl logo
Klusgereedschapshop.nl
2 beoordelingen
9
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
ROCKS Colours logo
ROCKS Colours
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Borenshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Borenshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Borenshop actief?

Borenshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Borenshop reviews? Dan kun je naar de website van Borenshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie