Borenshop logo

Borenshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Borenshop reviews, ervaringen en beoordelingen
1570
Borenshop logo
Website
Borenshop
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Borenshop

Ben je op zoek naar het geschikte gereedschap voor een klus? Bij Borenshop vind je er verscheidene soorten terug. Lees je op voorhand grondig in over het bedrijf en in welke mate je het kan vertrouwen. Het aanbod binnen de markt is ruim en niet iedere keten is even betrouwbaar. We helpen je graag verder met ervaringen en beoordelingen van anderen die reeds cliënt werden. Vervolgens maak je een onderbouwde beslissing, waar je geen spijt van krijgt.

Over Borenshop

Borenshop is een klein maar fijn bedrijf, gelegen te Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland. Het team bestaat uit twee leden die je op een vlotte en professionele manier verderhelpen. Zowel particulieren als bedrijven vinden hun gading binnen het ruime aanbod bij Borenshop. Alle boren werden op kwalitatieve wijze geproduceerd, bedoeld om dit ook op langere termijn te behouden. Leveringen gebeuren via PostNL , met een uitzonderlijke snelheid — dit dankzij een eigen orderverwerking, alsook een eigen voorraadbeheer. Benieuwd naar overige kenmerken waarin Borenshop het verschil maakt? Hieronder vertellen we je meer.

Waarom kiezen voor Borenshop

`

Zoals eerder reeds vermeld werd, biedt Borenshop een ruim assortiment aan boren aan. Ook zagen, beitels, verlengstukken en batterijen behoren tot het aanbod. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen zes (!) soorten boren — metaal-, beton-, hout-, diamant-, gaten- en steenboren. Het spreekt voor zich dat iedere soort met specifieke doelen ontworpen werd. Waar sommige soorten eerder multifunctioneel inzetbaar zijn, beschikken anderen over een autonomere werking. Borenshop hecht belang aan een ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit — je rekent steeds op een representatief, scherp bedrag. Wanneer je overgaat tot bestelling, ga je er spoedig mee aan de slag. Dankzij een uitvoerige voorraad hoef je er nooit lang op te wachten.

Is Borenshop betrouwbaar?

Bij Borenshop werkt men actief aan een verkoopproces tot in de puntjes. Zit je met een probleem waarbij je ondersteuning kan gebruiken? Borenshop staat voor je klaar en biedt hulp op locatie. Deze wordt vastgelegd na een telefonisch consult waarin je dienstvraag verder verklaard wordt. Meerdere duizenden tevreden klanten tonen blijk van een gesteld vertrouwen in het bedrijf. Wanneer je ernaar polst binnen je eigen omgeving, merk je ongetwijfeld positieve weerklank op. Ga het gerust zelf ontdekken.

Klantenservice en klachten

Wens je contact op te nemen met Borenshop wegens een vraag, opmerking of klacht? Dit kan op talrijke manieren. Een lijst met veelgestelde vragen brengt verdere duiding. Raadpleeg een contactformulier via de website of stuur een mail. Ook telefonisch bereik je het bedrijf. Neem je liever contact op via digitale wegen? Dit kan zeker — Borenshop is bereikbaar via Facebook (Messenger) én Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag kwam je meer te weten over Borenshop en haar betrouwbaarheid. Je las ervaringen van huidige klanten — dit vergemakkelijkte je afweging. Kocht je intussen een (eerste product) aan? Nam je contact op met de klantenservice en ben je tevreden over hoe je vraag afgehandeld werd? Schrijf een eigen recensie neer — het helpt vele anderen verder.

Reviews over Borenshop
Gerelateerde bedrijven
De Oude Deurklink logo
De Oude Deurklink
1 beoordeling
9
De Verfzaak logo
De Verfzaak
4 beoordelingen
5,2
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
3,6
16% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Oplichter.

Besteld en betaald, maar nooit opgestuurd, laat staan geleverd. Antwoordt niet op mails, website is ondertussen verdwenen. Pure oplichting.

Geplaatst op: 12-12-2023
Laatst bewerkt op: 12-12-2023
Geschreven door: Pol V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Reageren niet!

Domein naam geblokkeerd op het moment , reageren nergens meer op failiet?

Geplaatst op: 03-11-2023
Laatst bewerkt op: 03-11-2023
Geschreven door: Sandor K.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTER!!!!!

Na enkele weken wachten op mijn bestelling, veel bellen en dreigen met aangifte van digitale oplichting kreeg ik dit bericht:

--
Beste Robert,

Bedankt voor je bericht, ik wil je meegeven dat het bedrag is overgemaakt naar je, en dat ik geen oplichter ben, elk verhaal heeft twee kanten en u heeft de kant van internet gelezen.
Laat ons verder maar met trust zaak is voor wat mij betreft opgelost voor u.

Met vriendelijke groet,

Michel d*n Ar*nd
Noordeinde 124C
3341LW Hendrik ido Ambacht
--

Maar ook na vele maanden blijft exact mijn ervaring van destijds nog altijd te worden omschreven door VELE klanten. Op diverse sites. Dus Michel is toch een oplichter!

ADVIES: NIET KOPEN!

Geplaatst op: 11-11-2023
Laatst bewerkt op: 11-11-2023
Geschreven door: Robert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Factuur 23/04 betaald
20/08 nog steeds geen terugbetaling of materiaal gekregen .

Echt degoutant

Geplaatst op: 20-08-2023
Laatst bewerkt op: 20-08-2023
Geschreven door: Yann A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet ontvangen en geen reactie op div mail, telefonisch niet te bereiken

Mooie site en keurig een bevestiging ontvangen. Verder niets meer ontvangen. Bedrijf reageert niet op mail en is telefonisch niet bereikbaar... zeer kwalijk en triest. De samenvatting op deze site MOET derhalve nog wel aangepast worden !!!

Geplaatst op: 06-09-2023
Laatst bewerkt op: 06-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichter

Levert niet, geld kwijt, geen reactie

Geplaatst op: 01-08-2023
Laatst bewerkt op: 01-08-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Even lekker opgelicht door Michel den Arend van borenshop.

Goederen besteld, netjes betaald, track & trace ontvangen. Nooit geleverd, pure oplichting.
Naam vennootschap is bovendien misleidend. Dus maar eventjes via Interpol op de blue list laten plaatsen voor ondervraging. Vakantie in zicht jochie ? zal dat balen worden als je je in een luchthaven of treinstation zal inloggen... Wordt vervolgd

Geplaatst op: 09-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
IN DE ZAK GEZET

BETAALD EN AFGELOPEN

Geplaatst op: 13-12-2023
Laatst bewerkt op: 13-12-2023
Geschreven door: Rudy C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
PUUR BEDROG (weeral!)

besteld , netjes betaald en verder geen gehoor.. ziet er nochtans een serieuze site uit .. weeral bedrogen !! hoe is het mogelijk ...telefonisch zijn ze overbezet en vragen ze je dan nog om mail te sturen .. 6 mails zonder antwoord tot op heden !
NIET KOPEN BIJ DEZE MENSEN !!!
op de review ben je verplicht om een (minimum)getal in te geven - spijtig want ik zou NUL ingeven !!

Geplaatst op: 15-06-2023
Laatst bewerkt op: 15-06-2023
Geschreven door: Ronny M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie site, superslechte afhandeling

1 februari 23 diverse dingen besteld, PostNL geeft aan dat bestelling is vertraagd maar biedt geen soelaas. Mails wordt niet op gereageerd en telefoon wordt niet beantwoord.
Geld kwijt, geen spullen: NIET KOPEN BIJ BORENSHOP!

Geplaatst op: 27-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare handelaar!

Besteld maar niet geleverd. Daar hoef geen uitgebreider betoog voor vrees is. Er gingen mails en een tussentijd van meer dan een maand over, maar nog niets. ECC (online Dispute Resolution) wordt ingeschakeld.

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Koen D.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Bestelling gedaan en alles zou op voorraad zijn, duurde erg lang voordat ik een deel geleverd kreeg. Restant nooit ontvangen maar wel betaald. Geen reactie op emails en telefonisch niet bereikbaar. Advies om geen zaken te doen met borenshop.com of Michel den Arend, onbetrouwbaar.

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Dirk V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering en goede kwaliteit

De website is erg duidelijk en je kunt gemakkelijk naar producten zoeken. Ze leveren een groot assortiment aan boor spullen die niet veel andere winkels hebben. Alle producten voldeden aan mijn verwachtingen.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Loïs H.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Borenshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Oude Deurklink logo
De Oude Deurklink
1 beoordeling
9
De Verfzaak logo
De Verfzaak
4 beoordelingen
5,2
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Borenshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over Borenshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,6 gekregen, waarbij 16% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Borenshop actief?

Borenshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Borenshop reviews? Dan kun je naar de website van Borenshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie