Boldking logo

Boldking reviews, ervaringen en beoordelingen

Boldking reviews, ervaringen en beoordelingen
2609
Boldking logo
Website
Boldking
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Boldking

Boldking is sinds 2013 een bekende naam op de markt voor scheerproducten. Bij Boldking koop je hoogstaande scheermesjes, die gewoon bij jou in de brievenbus achtergelaten worden. Wil jij meer weten over Boldking? Hoe bijvoorbeeld andere gebruikers het comfort van de bezorgservice ervaren? En wat de kwaliteit is van de scheermesjes? Wij hebben de reviews over Boldking op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om jouw scheermesjes in het vervolg bij Boldking te kopen.

Over Boldking

Boldking is een Nederlands bedrijf dat in 2013 is opgericht en is gevestigd in Amsterdam. De eigenaar is Rochdi Darrazi, die in 2007 zijn haar verloor en daardoor zijn hoofd ging scheren. Hierdoor liep hij tegen allerlei problemen aan. Zo waren scheermesjes niet flexibel genoeg, omdat je hoofd ronder is dan je gezicht heeft dit een andere manier van scheren nodig voor het gewenste resultaat. Daarnaast was de prijs van scheermesjes veel te hoog en werden de mesjes verpakt in veel onhandig plastic verpakkingsmateriaal. Met Boldking kwam hij met een praktische oplossing voor deze problemen. In 2020 nam het bedrijf de stap van online naar fysieke winkel. Voor 2021 staat de sprong naar de Europese markt centraal. Het is de missie van Boldking om producten aan te bieden voor het complete ochtendritueel in de badkamer. Hier horen scheermesjes en aanverwante producten bij, zoals gezichtscrème en scheerschuim. Ook kan de klant bijvoorbeeld een boxershort kopen.

Waarom kiezen voor Boldking

Het assortiment van Boldking wordt steeds diverser. De scheermesjes zijn nog altijd waar het om draait. Deze flexibele mesjes zijn geschikt voor ieder type lichaamsbeharing. Zo kan het mesje iedere klus aan, wat, waar of wanneer je ook scheert. Door de ruimte tussen de vier mesjes maakt het scheermes zichzelf eenvoudig schoon. Daarbij kun je verschillende verzorgingsproducten shoppen die zorgen voor een optimaal resultaat. Met accessoires als een toilettas, boxershorts en t-shirts haal je alles in huis dat je nodig hebt om verzorgd voor de dag te komen. Het is zowel mogelijk om losse bestellingen te plaatsen als om een abonnement af te sluiten. BoldkingRepeat is een service die periodiek producten naar jouw keuze bij jou thuis bezorgt volgens een zelfgekozen leverfrequentie.

Is Boldking betrouwbaar?

De scheermesjes van Boldking zijn niet alleen verkrijgbaar in de eigen webshop, maar bijvoorbeeld ook bij grote retailers als de Etos liggen de mesjes in de schappen. Boldking heeft verschillende keren kapitaal opgehaald om verder uit te groeien. Zo ontving het bedrijf recentelijk nog een investering van 10 miljoen. Hiermee kunnen ze de marktpositie in Europa uitbouwen. Het bedrijf bedient momenteel een half miljoen klanten binnen Nederland. Investeerders zijn het Nederlandse Slingshot Ventures, het Britse Jamjar Investments en een paar private investeerders.

Klantenservice en klachten

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Allereerst is het verstandig om een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag hier al te vinden is. Zo niet, dan kun je het contactformulier op de website invullen, een e-mail sturen, een chat starten of telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers. Je kunt bellen op werkdagen tussen 09:00 en 17:30.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten van Boldking? Laat dan een beoordeling achter, zodat je anderen op weg helpt bij het maken van de juiste keuze. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de scheermesjes? Is het resultaat zoals je zo verwachten? Hoe lang gaan de mesjes mee? Wat vind je van de prijs van de producten? Hoe snel had je jouw bestelling binnen? Of heb jij wellicht een abonnement afgesloten? Vertel zo gedetailleerd mogelijk over jouw ervaring en deel je kennis met anderen.

Reviews over Boldking
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
1 beoordeling
9,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,3
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Kreeg alleen de reactie terug van Jennifer dat ze een ontvangstbevestiging had van de bezorgdienst. Ik was niet thuis en heb dus ook nooit voor ontvangst getekend. Heb een DPD verklaring van geen ontvangst opgestuurd, vervolgens reageert Boldking niet meer op mijn verzoek tot levering of terugbetaling. En kan ik dus de pot op en fluiten naar mijn Eur 70.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Erik S.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service.

Was op zoek naar goede flexibele scheermesjes. Die heb ik bij Boldking gevonden. Deze vakantie heb ik mijn mesje incl houder op het vakantie adres achter gelaten. Ik heb daarna via de klantenservice heel snel een nieuw houdertje kunnen bemachtigen. Top klantenservice. Bedankt.

Geplaatst op: 14-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel tevreden

Ik ben altijd tevreden over de scheermesjes van Boldking omdat ze gewoon goed doen wat ze ook moeten doen. Je kunt een lange periode doen met de mesjes en ze raken niet snel bot.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joël B.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Boldking
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
1 beoordeling
9,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boldking een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Boldking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boldking actief?

Boldking is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boldking reviews? Dan kun je naar de website van Boldking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie