BLUE Wellness by Fletcher logo

BLUE Wellness by Fletcher reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BLUE Wellness by Fletcher reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
BLUE Wellness by Fletcher logo
Website
bluewellness.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BLUE Wellness by Fletcher

Even heerlijk een dagje naar de sauna of heb je zin in een behandeling bij een beautycentrum? Een massage of alles bij elkaar? Het kan allemaal bij BLUE Wellness. Op meerdere locaties gelegen in Nederland en eventueel heerlijk te combineren met een overnachting in een Fletcher hotel. Zo maak je van je saunabezoek gewoon een paar dagen er op uit. Heerlijk. Natuurlijk wil je wel zeker weten dat de sauna op temperatuur is, de massages wel gegeven worden door ervaren masseurs en of bijvoorbeeld alles wel netjes en hygiënisch is. Daarom is het zo fijn om beoordelingen van anderen te lezen. Deze vind je dan ook hier. Ervaringen met reserveringen, bijvoorbeeld, en uiteraard met het bezoek zelf. Door de recensies van anderen te lezen kan ook jij uitvinden of BLUE Wellness iets voor jou is. Daarnaast geven we je ook nog wat achtergrondinformatie over BlUE Wellness.

Over BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellness bij Fletcher zijn sauna’s, spa’s en beautycentra op diverse locaties in Nederland. Gelegen bij Fletcher hotels en daardoor heerlijk te combineren met een overnachting (of meerdere natuurlijk). Even er tussenuit met alle tijd voor jezelf. Er zijn nu 8 verrassende BLUE Wellness locaties, die behoorlijk verschillend zijn. Je kunt kiezen voor de BLUE WellnessBoot in Mill. Wat een hele andere beleving zal zijn dan de hooggelegen BLUE Wellness in Leiden, met een prachtig uitzicht over deze oude stad. De Blue locaties zijn te vinden in Mill, Leiden, Helmond, Sittard, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Wageningen en Burgh Haamstede. In Exloo en Hoevelaken zijn Beautysalons te vinden van BLUE.

Waarom kiezen voor BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellness combineert sauna, spa en beautycentrum met de mogelijkheid tot overnachting in de Fletcherhotels. Hierdoor wordt het veel meer dan alleen maar een dag er even tussenuit zijn. Alle tijd voor jezelf, dus, en dat kan langer dan 1 dag. Ook de bijzondere locaties van bepaalde BLUE Wellness centra maakt het tot een bijzondere ervaring. Een fijne massage of even stomen. Een behandeling in het beautycentrum of gewoon meerdere keren in verschillende sauna plaatsnemen: doe waar jij je gelukkig bij voelt. Het kan hier gewoon allemaal. Wil je liever niet helemaal bloot? Kies dan voor de badkleding-mag-dagen!

Is BLUE Wellness by Fletcher betrouwbaar?

Volgens Google scoort BLUE Wellness vier sterren van de vijf (afhankelijk natuurlijk van welke locatie je hebt), wat toch een mooie score is. De combinatie van sauna, spa en beautycentrum met hotels moet toch wel goed zijn, want gasten zullen anders niet snel nog een keer komen.

Klantenservice en klachten

BLUE Wellness heeft natuurlijk een klantenservice, maar de meest gestelde vragen kan je netjes terugvinden op de site. Wil je toch iets anders weten of heb je een klacht, dan neem je contact op met de klantenservice via mail of je belt ze even. Dit laatste kan op alle dagen tussen negen en vijf uur. Er wordt gevraagd om direct de klachten te melden zodat zij hier iets aan kunnen doen. Logisch, natuurlijk.

Wil jij ook beoordelen?

Een heerlijke dag weggeweest of een behandeling gehad bij BLUE Wellness? Help andere geïnteresseerden om te bepalen of ze wel of niet naar BLUE zullen gaan. Wat was er fijn aan de sauna? Was het schoon? Hoe waren de prijzen in het restaurant? Beviel het om ook gebruik te maken van het Fletcherhotel? Kortom: wat waren jouw ervaringen met dit Wellness centrum? Laat hier je beoordeling achter! Hoe preciezer jij omschrijft wat er wel en wat er niet goed aan was, hoe meer anderen er iets aan hebben! En BLUE Wellness uiteraard ook.

Reviews over BLUE Wellness by Fletcher

Gerelateerde bedrijven

Tiqets logo
Tiqets
6 beoordelingen
6,5
Thermae2000 logo
Thermae2000
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
6,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over bluewellness.nl

Het bedrijf BLUE Wellness by Fletcher is geverifieerd door ons. De webshop bluewellness.nl is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. BLUE Wellness by Fletcher is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BLUE Wellness by Fletcher maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

BLUE Wellness by Fletcher is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van bluewellness.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BLUE Wellness by Fletcher.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heerlijk relaxen

We hebben goed genoten van het resort. Erg lekker gegeten en gedronken. De sauna had koude en warme baden. We zijn hier de hele dag geweest en over de rekening viel niks te zeggen. Zeker de moeite waard dus!

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Bram S.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service en kwaliteit.

Super slechte service vanuit het hoofdkantoor. Klachten worden niet beantwoord. Aanvragen wijzigingen van een bestaande reservering worden 9 van de 10 keer niet doorgevoerd en krijg je ook geen terugkoppeling van. Houden zich niet aan eigen betaaltermijnen. Privacyregels worden overschreden. Betalen voor goed eten vind ik niet erg, maar hier betaal je meestal veel voor weinig en abominabel eten.

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 28-09-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niks customer service

In november 2020 een voucher voor de sauna vekocht. Geboekt voor december, helaas moesten ze dicht ivm corona. In juni ginge ze weer open, rond die tijd gebeld over de verlenging van de voucher, en hun medewerker zei me dat dat t/m 30 september was.
Ik probeer te boeken in september, maar helaas: verlopen. Verlenging bleek tot 1 september te zijn. Verkeerd voorgelicht dus. Hun reactie hierna meermaals: "je had de voucher al een half jaar in 2020 kunnen gebruiken en daarna nog 2.5 maand in 2021". Hun advies was dus dat ik de voucher had moeten gebruiken in de 5 maanden VOOR ik hem gekocht had!
Verder geen excuus voor de foute informatie, geen poging om het op te lossen, allleen maar "bewijs het maar, we doen anders niks" ("en bedankt voor je geld" zullen ze er wel bij hebben gedacht).

Customer service is duidelijk een fantasiewoord voor ze.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 15-09-2021
Geschreven door: David V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over BLUE Wellness by Fletcher


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tiqets logo
Tiqets
6 beoordelingen
6,5
Thermae2000 logo
Thermae2000
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BLUE Wellness by Fletcher een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over BLUE Wellness by Fletcher. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BLUE Wellness by Fletcher actief?

BLUE Wellness by Fletcher is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BLUE Wellness by Fletcher reviews? Dan kun je naar de website van BLUE Wellness by Fletcher gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie