BLUE Wellness by Fletcher logo

BLUE Wellness by Fletcher ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

SaveATrain logo SaveATrain
0 beoordelingen
10
Voetbalticketxpert logo Voetbalticketxpert
0 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo Disneyland Paris
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen BLUE Wellness by Fletcher

Even heerlijk een dagje naar de sauna of heb je zin in een behandeling bij een beautycentrum? Een massage of alles bij elkaar? Het kan allemaal bij BLUE Wellness. Op meerdere locaties gelegen in Nederland en eventueel heerlijk te combineren met een overnachting in een Fletcher hotel. Zo maak je van je saunabezoek gewoon een paar dagen er op uit. Heerlijk. Natuurlijk wil je wel zeker weten dat de sauna op temperatuur is, de massages wel gegeven worden door ervaren masseurs en of bijvoorbeeld alles wel netjes en hygiënisch is. Daarom is het zo fijn om beoordelingen van anderen te lezen. Deze vind je dan ook hier. Ervaringen met reserveringen, bijvoorbeeld, en uiteraard met het bezoek zelf. Door de recensies van anderen te lezen kan ook jij uitvinden of BLUE Wellness iets voor jou is. Daarnaast geven we je ook nog wat achtergrondinformatie over BlUE Wellness.

Over BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellness bij Fletcher zijn sauna’s, spa’s en beautycentra op diverse locaties in Nederland. Gelegen bij Fletcher hotels en daardoor heerlijk te combineren met een overnachting (of meerdere natuurlijk). Even er tussenuit met alle tijd voor jezelf. Er zijn nu 8 verrassende BLUE Wellness locaties, die behoorlijk verschillend zijn. Je kunt kiezen voor de BLUE WellnessBoot in Mill. Wat een hele andere beleving zal zijn dan de hooggelegen BLUE Wellness in Leiden, met een prachtig uitzicht over deze oude stad. De Blue locaties zijn te vinden in Mill, Leiden, Helmond, Sittard, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Wageningen en Burgh Haamstede. In Exloo en Hoevelaken zijn Beautysalons te vinden van BLUE.

Waarom kiezen voor BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellness combineert sauna, spa en beautycentrum met de mogelijkheid tot overnachting in de Fletcherhotels. Hierdoor wordt het veel meer dan alleen maar een dag er even tussenuit zijn. Alle tijd voor jezelf, dus, en dat kan langer dan 1 dag. Ook de bijzondere locaties van bepaalde BLUE Wellness centra maakt het tot een bijzondere ervaring. Een fijne massage of even stomen. Een behandeling in het beautycentrum of gewoon meerdere keren in verschillende sauna plaatsnemen: doe waar jij je gelukkig bij voelt. Het kan hier gewoon allemaal. Wil je liever niet helemaal bloot? Kies dan voor de badkleding-mag-dagen!

Is BLUE Wellness by Fletcher betrouwbaar?

Volgens Google scoort BLUE Wellness vier sterren van de vijf (afhankelijk natuurlijk van welke locatie je hebt), wat toch een mooie score is. De combinatie van sauna, spa en beautycentrum met hotels moet toch wel goed zijn, want gasten zullen anders niet snel nog een keer komen.

Klantenservice en klachten

BLUE Wellness heeft natuurlijk een klantenservice, maar de meest gestelde vragen kan je netjes terugvinden op de site. Wil je toch iets anders weten of heb je een klacht, dan neem je contact op met de klantenservice via mail of je belt ze even. Dit laatste kan op alle dagen tussen negen en vijf uur. Er wordt gevraagd om direct de klachten te melden zodat zij hier iets aan kunnen doen. Logisch, natuurlijk.

Wil jij ook beoordelen?

Een heerlijke dag weggeweest of een behandeling gehad bij BLUE Wellness? Help andere geïnteresseerden om te bepalen of ze wel of niet naar BLUE zullen gaan. Wat was er fijn aan de sauna? Was het schoon? Hoe waren de prijzen in het restaurant? Beviel het om ook gebruik te maken van het Fletcherhotel? Kortom: wat waren jouw ervaringen met dit Wellness centrum? Laat hier je beoordeling achter! Hoe preciezer jij omschrijft wat er wel en wat er niet goed aan was, hoe meer anderen er iets aan hebben! En BLUE Wellness uiteraard ook.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over BLUE Wellness by Fletcher

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over BLUE Wellness by Fletcher

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

SaveATrain logo SaveATrain
0 beoordelingen
10
Voetbalticketxpert logo Voetbalticketxpert
0 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo Disneyland Paris
0 beoordelingen
10