BlueJeans logo

BlueJeans reviews, ervaringen en beoordelingen

BlueJeans reviews, ervaringen en beoordelingen
2446
BlueJeans logo
Website
BlueJeans

Reviews en ervaringen BlueJeans

Op zoek naar een partner die je kan helpen om op eenvoudige maar kwalitatief uitstekende wijze kan helpen bij het organiseren van webconferenties? Dan zou BlueJeans zomaar jouw gedroomde partner kunnen zijn. Om daar zeker van te zijn hebben we op basis van de reviews en ervaringen nogmaals de belangrijkste kenmerken van BlueJeans op een rij gezet. Het is daarna aan jou om eventueel ook gebruik te maken van de producten en diensten van BlueJeans.

Over BlueJeans

BlueJeans van Verizon geldt als het vergaderplatform voor de moderne werkplek. Als geen ander is deze onderneming in staat om audio-, web- en videoconferenties samen te brengen en dat met tools die mensen dagelijks gebruiken. BlueJeans staat voor eenvoud, is slim en voelt al heel erg snel vertrouwd. Het is simpelweg het platform voor modern werk. BlueJeans is bovendien nog zo’n bedrijf waar alles draait om de klant.

Waarom kiezen voor BlueJeans

Met behulp van BlueJeans kunnen mensen productief kunnen werken, waar en hoe ze willen. BlueJeans is bovendien steeds innovatief en biedt je cloud gebaseerde vergaderingen en grote interactieve evenementen die gemakkelijk schaalbaar en ook zeer veilig zijn. Online vergaderen wordt sneller wanneer je kiest voor BlueJeans. Daarbij heeft deze specialist het doel om elke dag opnieuw de verwachtingen van de klant te overtreffen. De vraag ”˜wat zal de klant denken?’ is een vraag die BlueJeans elke dag opnieuw bezighoudt.

Is BlueJeans betrouwbaar?

BlueJeans is een zeer betrouwbare partner. Dat lees je ook nadrukkelijk terug in de reviews en ervaringen. Het feit dat de producten van BlueJeans al verschillende awards wisten te winnen zegt al veel over zowel de kwaliteit als de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Bovendien is het opgenomen in de Forbes Cloud 100, een lijst met de beste cloudbedrijven ter wereld. Veiligheid speelt een voorname rol binnen BlueJeans. Het werkt alleen met de beste beveiligingsfuncties, beheerderswaarborgen en de meest geavanceerde protocollen voor gegevensbescherming. Ook het feit dat bedrijven als Facebook, Viacom, Booking.com, Dolby en Buzz Feed al gebruik maken van BlueJeans moet de klant extra vertrouwen geven.

Klantenservice en klachten

De klant is waar alles om draait binnen BlueJeans. De onderneming streeft volledige klanttevredenheid na. Toch zou je best eens een klacht kunnen hebben over een product of dienst. Die kun je prima telefonisch kenbaar maken bij BlueJeans. Doe dat nooit voor je de veel gestelde vragen doorgenomen hebt en kennisgemaakt hebt met de kennisbank van BlueJeans. In de meeste gevallen worden bepaalde zaken dan al duidelijk. Je kunt een gratis abonnement afsluiten voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief, terwijl BlueJeans ook actief is op de social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook via deze kanalen zou je contact kunnen leggen met de specialist.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van een product of dienst, zijn altijd erg waardevol. Dit omdat de beoordelingen onafhankelijk zijn en omdat het vaak praktische informatie betreft. Om die reden willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen als die moeilijke keuzes moeten maken.

Reviews over BlueJeans

Gerelateerde bedrijven

Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
WinZip logo
WinZip
5 beoordelingen
7
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BlueJeans

BlueJeans is geverifieerd door ons expert team. De webshop BlueJeans bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BlueJeans lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BlueJeans. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BlueJeans is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van BlueJeans. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BlueJeans.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekker goedkoop!

Ik hou van BlueJeans omdat het een van de meest goedkope opties in de branche is. Het lijkt mij ook relevant omdat je hiermee vergaderingen kunt plannen en ze ook meteen kunt starten.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merve T.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BlueJeans


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
WinZip logo
WinZip
5 beoordelingen
7
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BlueJeans een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BlueJeans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BlueJeans actief?

BlueJeans is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BlueJeans reviews? Dan kun je naar de website van BlueJeans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie