Bloompost logo

Bloompost reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bloompost reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Bloompost logo
Website
bloompost.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Bloompost ervaringen

Heb jij al een keer een bos bloemen laten bezorgen per post? Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw Bloompost ervaringen. Hoe ziet het boeket er bijvoorbeeld uit? Krijg je echt waar voor je geld of is de kwaliteit van de bloemen slecht? Als je twijfelt aan de kwaliteit van Bloompost dan is dit de website om even te gaan kijken. Wij hebben alle Bloompost ervaringen voor je online gezet. Je weet dankzij deze ervaringen direct welke bos bloemen je graag wil laten thuisbezorgen.

Over Bloompost

Bloompost is een online bloemenwinkel waar je per post een bos bloemen kan bestellen. De bloemen worden zorgvuldig verpakt in een brievenbusdoos. Je hoeft niet thuis te zijn om een mooi boeket bloemen in ontvangst te nemen. Als iemand thuis komt na een lange werkdag dan ligt er een mooie bos bloemen op de deurmat. Als je voor 18.00 een bestelling plaatst worden de bloemen de volgende dag nog thuisbezorgd. Je bent zo altijd op tijd om iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen.

Rozen per post

Wil je rozen verzenden per post? Een mooi boeket rode rozen is altijd een heerlijke verrassing. Je kan ze geven aan iemand die je aardig vind of aan je grote liefde. Laat geen verjaardag meer voorbij gaan door een bos rode rozen op de deurmat te laten bezorgen. Binnen 4 stappen kan je bij Bloompost je eigen boeket samenstellen. Maak je boeket persoonlijk door er een kaartje bij te doen of een klein cadeautje. Jouw cadeau wordt dezelfde dag nog verzonden naar je grote liefde.

9 dagen vaasgarantie

Natuurlijk moet je lang kunnen genieten van een bos bloemen. Volgens de Bloompost ervaringen moet een bos rozen minimaal 9 dagen staan. Blijft de bos niet 9 dagen staan? Dan doet Bloompost niet moeilijk en ontvang je gewoon een nieuw boeket per post. Je kan zo hopelijk wel 9 dagen genieten van een mooie bos bloemen. Bij Bloompost krijg je altijd verse bloemen rechtstreeks van de kweker. Alleen zo kan je nog 9 dagen genieten van een mooie bos bloemen!

Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
Meeus logo
Meeus
8 beoordelingen
6,5
Zelf.nl logo
Zelf.nl
5 beoordelingen
7,6
8,4
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over bloompost.nl

Het bedrijf Bloompost is geverifieerd door ons. De webshop bloompost.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bloompost is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bloompost maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bloompost.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van bloompost.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bloompost.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super creatieve manier om iemand in de 'bloemetjes' te zetten!!

Blij verrast zag ik na het openen van de platte doos 12 prachtige rozen, van mijn werkgever Securitas OV, door jullie op een super creatieve manier verstuurd. Schitterende verse rozen in diverse kleuren.Voel mij zeer gewaardeerd! De wijze waarop jullie de bloemen verstuurd hebben is gewoonweg geweldig!! Mijn dank!!

Geplaatst op: 14-05-2020
Geschreven door: Carla

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtige rozen moeder cadeau

Heb mijn moeder voor al haar fantastische inzet voor mijn gezin bedankt met een paar PRACHTIGE rozen van Bloompost. Ze kwamen prachtig mooi aan en ze was er zo blij mee dat ik dezelfde dag nog een belletje kreeg.

Geplaatst op: 29-11-2016
Geschreven door: Rosa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke bloemen

Super handig voor als je niet veel tijd hebt zoals ik en wel wat op tafel wilt hebben staan. ALtijd gezellig een bloemetje in huis

Geplaatst op: 11-01-2018
Geschreven door: Krista

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mosterd na de maaltijd leveren de dag na een verjaardag

Verjaardags pakket op maandag besteld en dan leveren ze niet op donderdag zoals besteld maar op vrijdag
Reactie bloompost : ja we zijn afhankelijk van post nl

Dan moet je niet adverteren met voor 12 besteld dag erna geleverd
Misschien andere manier van bezorgen of betere afspraken met post nl

Geplaatst op: 23-04-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bloompost


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
Meeus logo
Meeus
8 beoordelingen
6,5
Zelf.nl logo
Zelf.nl
5 beoordelingen
7,6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bloompost een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Bloompost. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bloompost actief?

Bloompost is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bloompost reviews? Dan kun je naar de website van Bloompost gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie