bitiba.nl logo

bitiba.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
bitiba.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3863
bitiba.nl logo
Website
bitiba.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen bitiba.nl

Heb je een huisdier, dan wil je qua voeding natuurlijk graag het beste. Of het nu een konijn, een poes, een hond, een vogel of een ander dier is, eten moeten ze allemaal. Het is helemaal prettig wanneer je deze producten voor een voordelige prijs kunt inkopen. Je wilt misschien een bestelling doen bij bitiba.nl. Maar je kent deze shop zelf nog niet. Dan is het zeker een goed idee om recensies te raadplegen. Consumenten die wel eerder bij bitiba.nl hebben bestelt, vertellen in hun beoordeling wat zijn van dit bedrijf vinden. De recensies zijn al door ons verzameld en je vindt ze hier handig op een rijtje. Bekijk de reviews van andere klanten en beslis vervolgens of jij wel of niet bij deze online winkel wilt kopen.

Over bitiba.nl

bitiba.nl verkoopt allerlei dierenbenodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, vissen of vogels. Ze geven aan dat ze voordelige prijzen hanteren. Het assortiment is ruim, waardoor je de producten die je nodig hebt voor je dier gemakkelijk kunt vinden. Er worden allerlei topmerken aangeboden. Je ziet in de shop onder meer de merken Hill’s, Gourmet, Whiskas en Canin. bitiba.nl verkoopt niet alleen dierenvoer, maar ook bijvoorbeeld krabpalen of aquaria.

Waarom kiezen voor bitiba.nl

Als je het niet handig vindt om al die zware zakken met dierenvoer zelf te tillen, dan is het natuurlijk makkelijk om deze artikelen online te bestellen. bitiba.nl geeft aan dat ze hun producten tegen scherpe tarieven aanbieden. Bestel je online, dan heb je wel vaak te maken met portokosten, waardoor een bestelling toch nog weer duurder uitvalt. Het kan dan handig zijn om meerdere artikelen in een keer te bestellen. Is je bestelbedrag namelijk 49 euro of hoger, dan vervallen de verzendkosten. Bij deze winkel kun je betalen op diverse manieren, waaronder iDeal, Bankcontact, Visa of een vooruitbetaling. In principe worden de dierenbenodigdheden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen. Ook ontvang je dan een korting op je eerste bestelling. Wat je ook nodig hebt voor je dier, het is vrij gemakkelijk te vinden in deze webshop. Gaat het om vissen, dan is het natuurlijk het handigst om meteen op vissen te selecteren. Je kunt vervolgens nog een keuze maken uit visvoer, aquarium, filters en waterverzorging. Ook het kopje voer is nog verder te verfijnen. Zoek je voer voor een tetra, een sera of een tropical. Dit scheelt je veel tijd aan zoekwerk. Er is ook een zoekbalk aanwezig op de site, dus als je direct al weet wat je nodig hebt, dan kun je dat daar natuurljik intypen. Heb je een favoriet merk, dan is het handig om daarop te zoeken. Ga je altijd het liefst voor kortingen, dan kijk je natuurlijk meteen even bij de topdeals. Bestel je vaker bij dit bedrijf, dan spaar je voor kortingen.

Is bitiba.nl betrouwbaar?

bitiba.nl is een betrouwbaar bedrijf. Je betaalt op een veilige manier en je kunt gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. Er is bijvoorbeeld ook een app die je kunt downloaden, zodat het bestellen nog sneller gaat. Andere klanten geven in hun beoordeling aan dat ze tevreden zijn over deze webshop.

Klantenservice en klachten

Je vindt op de website van bitiba.nl een contactformulier. Dit kun je invullen en verzenden als je vragen, klachten of opmerkingen hebt. Ook bellen of mailen zijn mogelijke opties. Gaat het om een bestelling, dan is het handig als je het bestelnummer bij de hand hebt. Zo kan een van de medewerkers je zo snel mogelijk helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een keer iets bij deze online winkel? Is dit de webshop waar je standaard alles voor je huisdier bestelt? Dan is het prettig wanneer je daar een recensie over schrijft. Vertel daarin wat je ervaringen zijn. Zowel positief als negatief. Aan een eerlijke review hebben andere consumenten het meest. Zij weten dan zelf ook wat ze van dit bedrijf kunnen verwachten. Laat een beoordeling achter en help op die manier een ander.

Reviews over bitiba.nl
Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Woef Woef Snacks logo
Woef Woef Snacks
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,2
40% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Slechte service

Doos beschadigd zak kattenvoer open en er ontbraken een aantal kattensnoepzakjes. Kan gebeuren. Alleen werdt er toen ik dit melde niets mee gedaan. Ik werdt doorverwezen naar zooplus.nl (blijkbaar zelfde als bituba.nl) maar daar ook geen reactie. Terug naar bitiba gegaan. Was reactie dat ik niet het goede mailadres gebruikte en dat ze de klacht afsloten. dusss....

Geplaatst op: 17-10-2023
Laatst bewerkt op: 17-10-2023
Geschreven door: Theo V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring

De administratie niet op order je hebt netjes betaald . Krijg je een herinnering dat je niet betaald hebt. Ondanks je van hun een bevestiging hebt gehad dat je betaald hebt. Zeggen hun gewoon dat je niet betaald hebt. Ik wil de mensen toch op wijzen dat ze moeten uitkijken als je hier besteld.

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop snel geleverd.

Goedkoop snel geleverd, maar geen bevestigingsmail gehad .Toen heb ik ze een mail gestuurd daar werd niet op gereageerd. Vond het wel vervelend dat je zelfs niet kon zien dat je iets besteld had, alleen aan je bank afschrift.

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hein O.

8 / 10
4/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos. Bijzonder slechte levering en service!!

Bijzonder slechte levering en service. Als je hierover belt naar de klantenservice, word je brutaal bejegend en gewoon midden in een zin opgehangen. Als je een e-mail stuurt, krijg je geen bericht terug! Ook niet na nog eens een herinneringsmailtje.

Geplaatst op: 06-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Em S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top webwinkel

Ik heb hier voor het eerst wat kattenvoer gekocht aangezien ze in de supermarkt niet meer het gene hadden wat ik nodig had. Het was echt een top ervaring en ik bestel hier zeker weer opnieuw.

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mila C.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over bitiba.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Woef Woef Snacks logo
Woef Woef Snacks
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is bitiba.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over bitiba.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is bitiba.nl actief?

bitiba.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de bitiba.nl reviews? Dan kun je naar de website van bitiba.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie