Beschuitje.nl logo

Beschuitje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Beschuitje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
684
Beschuitje.nl logo
Website
beschuitje.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Beschuitje.nl

Een lekker ontbijtje op bed, wie wilt dat nu niet? Bij beschuitje.nl kan iedereen genieten van een lekker ontbijt op bed, zonder de keuken in te hoeven. Wil je ook ontbijt bestellen bin Beschuitje.nl? Lees dan gauw verder. Hier lees je alles over deze ontbijtservice en kun je ervaringen van klanten lezen. Lees hun beoordeling over beschuitje.nl in de reviews.

Over Beschuitje.nl

Het concept van de webshop Beschuitje is simpel, het serveren van ontbijt op bed. Deze webshop biedt heerlijke verse ontbijtjes aan bij jou voor de deur. Je hoeft je dus niet meer uit te sloven in de keuken om een lekker ontbijt te serveren. Geniet van extra gemak en laat ontbijt aan huis bezorgen door Beschuitje.nl.

Deze ontbijtservice heeft een grote menukaart aan kant-en-klare ontbijtjes. Je kiest zelf de bezorgdag en geniet zo altijd van perfecte ochtend met vers ontbijt.

Waarom kiezen voor Beschuitje.nl

Of je nu zelf het weekend goed wilt starten met een ontbijt op bed, jouw date wilt verrassen of een leuk presentje voor Moederdag zoekt, er is altijd wel een reden om te bestellen bij Beschuitje.nl.

Wat deze ontbijtservice zo aantrekkelijk maakt, is bijvoorbeeld het ruime aanbod. Kies voor een standaard ontbijt, Frans ontbijt of wellicht een vegetarisch ontbijt uit het aanbod van Beschuitje.nl. Je kunt ook het Spaanse Olé menu kiezen en genieten van een ontbijt in Spaanse stijl en met enkel Spaanse producten. Alle ontbijtjes worden geleverd met verse producten.

De snelle en betrouwbare bezorgservice is ook een reden om juist bij Beschuitje te bestellen. Je kunt tijdig bestellen en een bezorgdatum kiezen. Ook is het mogelijk om zelfs een dag van tevoren een ontbijt te reserveren. De bezorging is bijzonder flexibel. Jouw ontbijt staat tussen 6:00 en 13:00 uur voor de deur. Je mag zelf de gewenste bezorgtijd doorgeven. Ben je een uitslaper? Dan kun je dus gewoon voor een later tijdstip in de ochtend de ontbijtservice plannen. Beschuitje heeft een eigen bezorgservice en kan daardoor alle ontbijtjes op tijd bezorgen.

Is Beschuitje.nl betrouwbaar?

Beschuitje.nl bezorgt al jaren de lekkerste ontbijtjes aan huis. Deze ervaren bezorgservice heeft al duizenden klanten voorzien van een goed ontbijt om de dag mee te beginnen. Je bent dus altijd verzekerd van een betrouwbare leverancier. Beschuitje denkt met je mee en zorgt ervoor dat je iemand of jezelf goed kunt verrassen met een lekker ontbijt.

Online betrouwbaarheid kun je ook goed toetsen, door te kijken naar de betaalmogelijkheden. Beschuitje maakt het voor klanten enorm eenvoudig om online te bestellen en te betalen. Je kunt gewoon veilig per bank betalen met Ideal. Ook kun je gebruik maken van creditcard of jouw ontbijt veilig betalen met Paypal.

Klantenservice en klachten

Beschuitje zorgt ervoor dat alle ontbijtjes duidelijk worden beschreven op hun website. Heb je toch een vraag over een specifiek ontbijtje? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de ingrediënten vanwege een allergie? Bel of mail Beschuitje dan gewoon. De vriendelijke klantenservice staat altijd paraat om vragen te beantwoorden of om advies te geven.

Heb je een opmerking over het aanbod of een klacht over de service van Beschuitje.nl? Dan willen zij dit graag weten. Om een optimale service te kunnen leveren, willen ze ook graag weten wanneer iets niet goed gaat. Is jouw ontbijt te laat geleverd of was de inhoud niet naar wens? Contacteer de klantenservice dan om jouw klacht te melden. Zij gaan altijd vakkundig om met klachten en proberen altijd om een goede oplossing voor je te vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook weleens wakker geworden met een ontbijtje van Beschuitje aan de deur? Vertel dan iets over deze ervaring. Wat vond je van de service en wellicht nog belangrijker, wat vond je van het ontbijt? Vertel iets over de smaken, de hoeveelheid en de combinaties. Jouw ervaring os ideaal voor nieuwe klanten. Zo weten zij wat ze kunnen verwachten van Beschuitje.nl. Laat ook weten of je hier vaker zult bestellen en of je deze ontbijtservice aan anderen zou aanbevelen. Jouw persoonlijke review is van groot beland voor nieuwe of potentiële klanten van Beschuitje.nl.

Reviews over Beschuitje.nl

Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Taarten.nl logo
Taarten.nl
2 beoordelingen
10
The Meatlovers logo
The Meatlovers
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

4,3
18% zou hier weer kopen
18 beoordelingen
Ervaringen met Beschuitje.nl

Beschuitje.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Beschuitje.nl bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Beschuitje.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Beschuitje.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van beschuitje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van beschuitje.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit weer!

Dit was de eerste en tevens de laatste keer dat ik hier iets heb besteld.
Mijn dochter werd 21 jaar en ik had als verrassing een ontbijt voor haar en haar vriend besteld. Ze hebben het helaas nooit ontvangen.
Na lang heen en weer gemail (idd geen telefoonnummer bekend) was het volgens hen een menselijke fout en dat het kon gebeuren en of de order geannuleerd moest worden? (3 uur later).
Nee, voor mij nooit meer beschuitje.nl!!

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Tessa W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Goed en veel ontbijt. Prijs en kwaliteit is goed.

Geplaatst op: 26-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Edgar B.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk cadeau

Het was echt een super smakelijk cadeau om te krijgen. Het was meer dan prima voor de prijs die we ervoor hebben betaald. De bezorging is erg snel en de mensen zijn ook super vriendelijk.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Rosa V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Qua bestellen en geleverde ontbijtgen prima. Probleemoplossend zeer slecht

Ik heb meerdere ontbijten besteld die op verschillende locaties in Nederland geleverd mochten worden op hetzelfde moment.
Op 1 ontbijt na is alles bezorgd en was het ontbijt lekker. Ik ben gaan mailen over het ene ontbijt wat niet geleverd is. Na korte antwoorden werd beloofd dat het geld teruggestort zou worden. Ik heb een aantal een reminder gestuurd, helaas na ruim 2 maanden het geld nog niet retour. Geeft een nare nasmaak, was dus 1 keer en nooit meer

Geplaatst op: 17-05-2022
Laatst bewerkt op: 17-05-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets geleverd en slechte service

Op 19 april 3 personen champagne moederdagontbijt besteld. Kreeg een bevestigings email met de vraag deze na te kijken.
Alles klopte maar er stond geen datum bij. Heb een email teruggestuurd dat het om zondag 8 mei ging.
Vandaag niets ontvangen, dus een email gestuurd aangezien je niet telefonisch contact op kunt nemen.
Vervolgens wordt je afgescheept met het bericht er stond geen datum bij.
Heb screenshots gestuurd van de mail...maar helaas het is mijn fout volgens hun. Het komt zeer amateuristisch over en ook het feit dat ze niets zeggen over de mail die ik gestuurd heb is eigenlijk je fouten niet onder ogen willen zien. 1 ster is dus eigenlijk al teveel.
Tevens is de betaling van een vorige order die geannuleerd werd door dat het te druk was nog steeds niet terugbetaald.

Geplaatst op: 08-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-05-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blijf weg van Beschuitje.nl

Normaal plaats ik niet dit soort negatieven reacties, maar nu was het toch echt nodig om anderen te waarschuwen voor de slechte service van Beschuitje.nl (Beschuitje Ontbijtservice). Een bestelling die per ongeluk niet goed wordt ingevoerd en betaald, wordt zwaar afgestraft met het inhouden van een gedeelte van het betaalde bedrag zonder dat er enige dienst is geleverd. Blijf weg van dit bedrijf!

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Jeff B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Redelijk uitgebreid ontbijt, maar uur te vroeg geleverd en prijs/kwaliteit verhouding matig.

Ondanks dat levering tussen 8-9 uur werd gevraagd, stond de service al om 7 uur voor de deur. Voor € 30 bezorgkosten mag je toch tenminste verwachten dat de bezorger klok kan kijken. Hierdoor vielen andere geplande activiteiten volledig in het water. Volgende keer zelf maar weer een ontbijt samenstellen en bezorgen.

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Rob L.

4 / 10
1/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wel geld opstrijken maar niet leveren! slechte klantenservice

Ik heb een cadeaubon ontvangen twv 50 euro. ik kon hem niet verzilveren voor 2 ontbijtjes wat net onder de 50 euro valt, je moet dus iets extra's erbij bestellen om boven de 50 euro uit te komen voordat de bon geaccepteerd is. ik heb er voor 8 euro bonbons bij gekocht en heb dus bij moeten betalen. de levering zou tussen 10.30 en 11.30 zijn maar om 7.15 uur in de ochtend stonden ze al voor de deur. de bonbons waren er niet bijgeleverd. 2 x een email gestuurd en een waardeloos bot antwoord terug gekregen dat extra bestellingen niet onder de cadeaubon vallen. sorry, ik heb er extra voor moeten betalen zelfs. misschien een tip om wat klantvriendelijker zijn als er niet geleverd is wat besteld is en waar ook extra voor betaald is. de bon is nl ook door iemand gekocht en betaald dus hoezo krijg ik geen bonbons en ook geen nalevering. ik ga hier nooit meer iets bestellen en zal het andere ook afleveren als je zo met je klanten omgaat.

Geplaatst op: 08-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht!!!!!!!!

Romantisch ontbijt besteld voor ons 6 jarig samen zijn. Allereerst werd het ontbijt een uur te vroeg bezorgd wat zeer vervelend was aangezien mijn partner hierna nachtdienst had vandaar ook voor de betreffende bezorgtijd gekozen. De kaas en ham bij de ontbijtjes waren niet te eten kaas helemaal stuk en nat van de garnering en de ham. Hierdoor smaakte de ham naar kaas. van de eieren was er 1 helemaal stuk met een groot gat binnenin, maar niet gegeten aangezien je hier goed ziek van kan worden. Kaartje met de tekst stonden twee vreemde namen onder welke handmatig doorgekrast waren. Men was zich dus bewust van de fout maar er is niet de moeite genomen om even een nieuw kaartje te maken. Volgens de website een heliumballon besteld hartvormig met I Love You voorzien met lint en gewichtje. Geleverd een regenboogballon met een goedkoop rood/wit touwtje. Ontbijt 2 januari geleverd, op 3 januari een mail gestuurd met mijn klachten, alleen een mail terug wij sturen hem door naar de uitvoerende partner. Excuses werden er niet gemaakt en de partner heeft nu 10 dagen later nog steeds niets laten horen. ik heb opnieuw gemaild, en daarom plaats ik nu deze recensie. Fouten kunnen gemaakt worden maar los het dan naar behoren op maar gewoon zwijgen en niets doen, tja dan wil ik iedereen graag waarschuwen bestel hier niet dit is echt zonde van je geld en je krijgt een slecht product en geen service!

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Biny V.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, niet bestellen

Voor mijn ouders huwelijks jubileum wilden we een ontbijt laten bezorgen. Blijkbaar waren we met 2 dagen van te voren bij de meeste ontbijt bezorg services veel te laat.
Beschuitje.nl had als enige een prioriteits bezorgservice die nog wel kon leveren op de dag zelf, bezorgkosten waren dan wel €30 ipv €6,95 …. maar dan mag je toch ook een top stipt op tijd bezorging verwachten.
Niet dus, een uur na het bezorg moment was er nog niets geleverd, een mailtje (geen telefoonnummer te vinden) gestuurd met de vraag waar ze bleven. Mailtje terug gekregen als cc naar de bezorger of ze het konden uitzoeken. Kreeg ik de melding dat ze een ziekmelding hadden van een collega waardoor hef onbijt niet bezorgd kon worden ?! Of ik het op een andere datum wilde laten bezorgen ?!?!
Als je zolang de moeite doet om een ontbijt-service te vinden die op die dag wel kan bezorgen, daar €30 euro extra voor wil betalen waarna het ontbijt qua prijs bijna over de kop gaat … is deze opmerking mij toch behoorlijk het verkeerde keelgat in geschoten.

Bestelling geannuleerd … ik wacht nog steeds op de terugbetaling 😤

Geplaatst op: 14-05-2022
Laatst bewerkt op: 14-05-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte servive

Super slechte service, de term - voor 18:00 uur besteld, de volgende dag geleverd - stelt niets voor, ze sluiten de vestigingen gewoon om 4 uur en annuleren de order, en zeggen dan doodleuk dat ze daar een mail over hebben gestuurd, wat dus gewoon gelogen is.
En je moet er dan maar via je account achter komen dat de order geannuleerd is, en vraag je om opheldering dan krijg je onvriendelijke en botte antwoorden terug die ook nog niet op waarheid berusten.
Een hoop bla bla bla op de website, maar de rest... ho maar.
Dat was eens maar nooit weer.

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 07-05-2022
Geschreven door: Jan D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER SLECHT!!!!!!

Hier boven stande review is ook van mij, maar ze passen zelf de sterren aan.
Ik had overal 1 ster aangegeven en tot mij n verwondering zie ik het eind resultaat , waar ze mi minimaal 2 sterren van hebben gemaakt.
We worden belazerd je mag niet eerlijk zijn of klagen een review heeft zo geen toegevoegde waarde.
Ik bestel NOOIT meer bij BESCHUITJE
JCVANZON

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 11-03-2022
Geschreven door: Jc Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer matig eten en niet volgens afspraak op tijd

Mijn vrouw werd 65 2 maart ,wilde haar verrassen met een ontbijt. Ipv ongeveer 8 uur werd het 9.
20uur en de inhoud was gewoon zeer slecht. Krenten bollen waren oud, van de fijne vleeswaren niet gezien, wat erin zat was de goedkoopste vleeswaren die je kan kiezen.
EENS EN NOOIT MEER??????

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 10-03-2022
Geschreven door: Jc Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer matig eten en niet volgens afspraak op tijd

Mijn vrouw werd 65 2 maart ,wilde haar verrassen met een ontbijt. Ipv ongeveer 8 uur werd het 9.
20uur en de inhoud was gewoon zeer slecht. Krenten bollen waren oud, van de fijne vleeswaren niet gezien, wat erin zat was de goedkoopste vleeswaren die je kan kiezen.
EENS EN NOOIT MEER??????

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 10-03-2022
Geschreven door: Jc Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service. Komen afspraken niet na. Bestelling voldoet niet aan de verwachtingen.

Zeer slechte service. Komen afspraken niet na. Product voldoet niet aan verwachtingen. Absoluut geen aanrader.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor mij geen beschuitje meer

Slechte ervaring, nooit iets ontvangen

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit weer!

Dit was de eerste en tevens de laatste keer dat ik hier iets heb besteld.
Mijn dochter werd 21 jaar en ik had als verrassing een ontbijt voor haar en haar vriend besteld. Ze hebben het helaas nooit ontvangen.
Na lang heen en weer gemail (idd geen telefoonnummer bekend) was het volgens hen een menselijke fout en dat het kon gebeuren en of de order geannuleerd moest worden? (3 uur later).
Nee, voor mij nooit meer beschuitje.nl!!

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Tessa W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Beschuitje.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Taarten.nl logo
Taarten.nl
2 beoordelingen
10
The Meatlovers logo
The Meatlovers
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beschuitje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 18 beoordelingen geplaatst over Beschuitje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 18% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beschuitje.nl actief?

Beschuitje.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beschuitje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Beschuitje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie