Beschuitje.nl logo

Beschuitje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Beschuitje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beschuitje.nl logo
Website
beschuitje.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Beschuitje.nl

Een lekker ontbijtje op bed, wie wilt dat nu niet? Bij beschuitje.nl kan iedereen genieten van een lekker ontbijt op bed, zonder de keuken in te hoeven. Wil je ook ontbijt bestellen bin Beschuitje.nl? Lees dan gauw verder. Hier lees je alles over deze ontbijtservice en kun je ervaringen van klanten lezen. Lees hun beoordeling over beschuitje.nl in de reviews.

Over Beschuitje.nl

Het concept van de webshop Beschuitje is simpel, het serveren van ontbijt op bed. Deze webshop biedt heerlijke verse ontbijtjes aan bij jou voor de deur. Je hoeft je dus niet meer uit te sloven in de keuken om een lekker ontbijt te serveren. Geniet van extra gemak en laat ontbijt aan huis bezorgen door Beschuitje.nl.

Deze ontbijtservice heeft een grote menukaart aan kant-en-klare ontbijtjes. Je kiest zelf de bezorgdag en geniet zo altijd van perfecte ochtend met vers ontbijt.

Waarom kiezen voor Beschuitje.nl

Of je nu zelf het weekend goed wilt starten met een ontbijt op bed, jouw date wilt verrassen of een leuk presentje voor Moederdag zoekt, er is altijd wel een reden om te bestellen bij Beschuitje.nl.

Wat deze ontbijtservice zo aantrekkelijk maakt, is bijvoorbeeld het ruime aanbod. Kies voor een standaard ontbijt, Frans ontbijt of wellicht een vegetarisch ontbijt uit het aanbod van Beschuitje.nl. Je kunt ook het Spaanse Olé menu kiezen en genieten van een ontbijt in Spaanse stijl en met enkel Spaanse producten. Alle ontbijtjes worden geleverd met verse producten.

De snelle en betrouwbare bezorgservice is ook een reden om juist bij Beschuitje te bestellen. Je kunt tijdig bestellen en een bezorgdatum kiezen. Ook is het mogelijk om zelfs een dag van tevoren een ontbijt te reserveren. De bezorging is bijzonder flexibel. Jouw ontbijt staat tussen 6:00 en 13:00 uur voor de deur. Je mag zelf de gewenste bezorgtijd doorgeven. Ben je een uitslaper? Dan kun je dus gewoon voor een later tijdstip in de ochtend de ontbijtservice plannen. Beschuitje heeft een eigen bezorgservice en kan daardoor alle ontbijtjes op tijd bezorgen.

Is Beschuitje.nl betrouwbaar?

Beschuitje.nl bezorgt al jaren de lekkerste ontbijtjes aan huis. Deze ervaren bezorgservice heeft al duizenden klanten voorzien van een goed ontbijt om de dag mee te beginnen. Je bent dus altijd verzekerd van een betrouwbare leverancier. Beschuitje denkt met je mee en zorgt ervoor dat je iemand of jezelf goed kunt verrassen met een lekker ontbijt.

Online betrouwbaarheid kun je ook goed toetsen, door te kijken naar de betaalmogelijkheden. Beschuitje maakt het voor klanten enorm eenvoudig om online te bestellen en te betalen. Je kunt gewoon veilig per bank betalen met Ideal. Ook kun je gebruik maken van creditcard of jouw ontbijt veilig betalen met Paypal.

Klantenservice en klachten

Beschuitje zorgt ervoor dat alle ontbijtjes duidelijk worden beschreven op hun website. Heb je toch een vraag over een specifiek ontbijtje? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de ingrediënten vanwege een allergie? Bel of mail Beschuitje dan gewoon. De vriendelijke klantenservice staat altijd paraat om vragen te beantwoorden of om advies te geven.

Heb je een opmerking over het aanbod of een klacht over de service van Beschuitje.nl? Dan willen zij dit graag weten. Om een optimale service te kunnen leveren, willen ze ook graag weten wanneer iets niet goed gaat. Is jouw ontbijt te laat geleverd of was de inhoud niet naar wens? Contacteer de klantenservice dan om jouw klacht te melden. Zij gaan altijd vakkundig om met klachten en proberen altijd om een goede oplossing voor je te vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook weleens wakker geworden met een ontbijtje van Beschuitje aan de deur? Vertel dan iets over deze ervaring. Wat vond je van de service en wellicht nog belangrijker, wat vond je van het ontbijt? Vertel iets over de smaken, de hoeveelheid en de combinaties. Jouw ervaring os ideaal voor nieuwe klanten. Zo weten zij wat ze kunnen verwachten van Beschuitje.nl. Laat ook weten of je hier vaker zult bestellen en of je deze ontbijtservice aan anderen zou aanbevelen. Jouw persoonlijke review is van groot beland voor nieuwe of potentiële klanten van Beschuitje.nl.

Reviews over Beschuitje.nl

Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
4 beoordelingen
6
Tastypresent logo
Tastypresent
2 beoordelingen
9
Chicken & Gambas logo
Chicken & Gambas
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Beschuitje.nl

Beschuitje.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Beschuitje.nl bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Beschuitje.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Beschuitje.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van beschuitje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van beschuitje.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk cadeau

Het was echt een super smakelijk cadeau om te krijgen. Het was meer dan prima voor de prijs die we ervoor hebben betaald. De bezorging is erg snel en de mensen zijn ook super vriendelijk.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 02-08-2021
Geschreven door: Rosa V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beschuitje.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
4 beoordelingen
6
Tastypresent logo
Tastypresent
2 beoordelingen
9
Chicken & Gambas logo
Chicken & Gambas
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beschuitje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Beschuitje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beschuitje.nl actief?

Beschuitje.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beschuitje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Beschuitje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie