Ben logo

Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

201 beoordelingen • 7,9
Ben logo
Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
201 beoordelingen • 7,9
Beoordeling
201 beoordelingen
7,9
5 sterren
47%
4 sterren
28%
3 sterren
7%
2 sterren
5%
1 ster
12%
Bestelproces
7,9
Service
7,9
Prijs
7,9
Levering
7,9

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
9 beoordelingen
3,3
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
31 beoordelingen
3,7
Hayu logo Hayu
0 beoordelingen
10

Ben ervaringen

 

Alle positieve maar ook negatieve Ben ervaringen worden geplaatst door klanten van Ben op deze website. Ook jij kunt jouw Ben ervaringen delen met anderen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website. Jouw review of beoordeling kan invloed hebben op potentiele Ben klanten die een goede provider zoeken.

 

Over Ben

 

De mobiele telefoon is met de jaren flink gegroeid en vooral door de opmars van de mobiele internet. Er zijn verschillende aanbieders met de jaren verschenen die mobiele telecommunicatiediensten aanbieden. Ben levert mobiele telecommunicatiediensten voor een aantrekkelijke en scherpe prijs. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij Ben eenvoudig jou gewenste abonnement online afsluiten. Wanneer je toch liever persoonlijk advies wilt kun je bij diverse winkels langs gaan die telefonie abonnementen aanbieden.

 

Diensten van Ben

 

Ben geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit abonnementen die bij jouw past. Naast de sim-only abonnement biedt Ben je ook een abonnement aan waarbij je mag kiezen uit een telefoon. Eveneens kun je bij Ben een prepaid kaart aanschaffen indien je liever niet aan een contract vast wilt zitten. Bekijk eerst wat je ongeveer nodig hebt en sluit op basis hiervan een abonnement af. Zo weet je in ieder geval dat je niet een abonnement afsluit waar je achteraf spijt van krijgt en waar je langdurig aan vast zit. Zeker wanneer je ook nog een flink bedrag per maand moet betalen. Kijk dus kritisch naar de abonnementen die worden aangeboden.

 

Klachten en service Ben

 

Heb je eens een product aangeschaft of een abonnement afgesloten bij Ben? Wil jij jouw Ben ervaringen delen met anderen? Deze website geeft jouw de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen. Wellicht help je anderen bij het vinden van een goede provider door jouw Ben ervaringen te delen door middel van een review of een beoordeling.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ben

profielfoto van Willemien
Willemien
02-08-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben is best

Zit bij Ben nu sinds een maand..
Alles duidelijk en helder..
Via Facebook chat zijn ze snel te spreken.. Toppertjes
In de voordeelmaanden juni/juli mooie kortingen en daar gebruik van gemaakt.
Maandelijks abbo om makkelijk aan te passen.
MB pauze staat automatisch aan dus geen onverwachte kosten
Je verbruik is makkelijk te bekijken.
Ontvangst is ook prima..
Dus bij twijfel gewoon doen!

profielfoto van Geert
Geert
03-06-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Blij met Ben

Zit al een aantal jaar bij ben. Hiervoor bij T-Mobile gezeten en daar was alles toch echt wel een stukje minder. Word altijd netjes telefonisch geholpen bij Ben en de rekeningen zijn duidelijk en netjes.

profielfoto van Sonja
Sonja
10-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Jaren klant

Al jaren klant en profiteer nog steeds van mooi aanbiedingen

profielfoto van Fiona
Fiona
18-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Simonly blijft goedkoop

Kan mij totaal niet vinden in de reacties hieronder! Ik zit echt al vanaf het begin bij Ben en nog nooooooit problemen gehad. Altijd goed Simonly deals waar geen enkele provider aan kan tippen! Ga zo door Ben!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uistekend afgehandeld

Bestellingen zijn uitstekend afgehandeld.
Geen klachten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Overstap

Er had iets meer keuze mogen zitten in het kiezen en zelf samen stellen van de bundels wat mij betreft. Voor de rest is de overstap prima gegaan dus daar ben ik tevreden mee. Het zou wel nog handig zijn om een datum te krijgen waarop het geld wordt afgeschreven zodat je weet wanneer je er voor moet zorgen wanneer er genoeg geld op je rekening staat.

profielfoto van Marianne B.
Marianne B.
30-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mevr.

Snel en probleemlos geleverd en geinstalleerd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Overstappen ging heel soepel, zo soepeltjes dat ik het niet eens heb gemerkt... Super!

profielfoto van Babs V.
Babs V.
29-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Oordeel service

In een woord.....uitstekend

profielfoto van Patricia V.
Patricia V.
08-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
abonnement

Ben zeer tevreden alles is heel snel geregeld en goeie service

Groetjes Patries

profielfoto van Sonja M.
Sonja M.
08-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mvr

Hele correcte en snelle afhandeling

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
perfect gegaan

perfect gegaan

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben is de beste

Ik ben erg tevreden over Ben, ik heb geen idee waarom ik niet eerder bij Ben een abonnement heb genomen!

profielfoto van Monique V.
Monique V.
22-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ben ervaring

prima ervaring, maar ik baalde dat een ander de telefoon niet kon aannemen, maar verder ok

profielfoto van Ikke
Ikke
15-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
BlackBerry PRIV

Super service en een fantastische telefoon. Is heerlijk in het gebruik.

profielfoto van Erik
Erik
15-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Hallo. Via Belsimpel bij jullie abonnement aangeschaft voor een goede prijs. Nummerbehoud zat gelukkig ook in het pakket.

Ik had mijn nieuwe telefoon met jullie SIM al in gebruik, en wachtte op de overgansdatum, dat die SIM dus mijn eigen (vorige) nummer zou krijgen. Maar op de beloofde dag lukte het me niet verbinding te maken met het BEN netwerk. De dag erna ook niet, dan een weekend, en de maandag erna...telkens geen verbinding met BEN. Ik bijna boos, wilde jullie al mailen, tot ik erachter kwam dat het wellicht alleen zou werken als ik mijn telefoon eerst zou uitschakelen, en dan weer inschakelen. En dat werkte. Ondertussen wel bijna een week zonder gebruik te kunnen maken van mijn nieuwe BEN abonnement. Dus wellicht een idee dit aan de instructies toe te voegen, er zullen vast meer mensen zijn zoals ik..

Voor de rest ben ik vooralsnog erg tevreden! ik werd ghoed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling, duidelijke en vriendelijke emailtjes.

Groet, Erik

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Ik ben erg tevreden over de levering en het bereik van Ben.

profielfoto van Rein
Rein
09-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sim only

Snel geleverd en probleemloos geinstalleerd.

profielfoto van Denny N.
Denny N.
08-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
GSM Huwai P8

Is mij best goed bevallen.

profielfoto van M. B.
M. B.
08-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr.

Alles simpel, snel en goed afgehandeld inclusief nummerbehoud.

profielfoto van Ger E.
Ger E.
08-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles volgens afspraak

Een sim-only-abonnement afgesloten plus nummerbehoud van andere provider. Duidelijke mailinformatie en alles precies op tijd geregeld. Kreeg sim-kaart snel in huis en op de afgesproken datum omgewisseld. Geen problemen. Keurig.

profielfoto van Jamal O.
Jamal O.
31-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bezorging

de bezorging is i orde ontvangen , uitstekende service ,beadankt groeten.
j.oulad

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede levering

Ik ontving mijn simkaart erg snel en zodra mijn abonnement werd omgezet was ik via BEN bereikbaar. Echter duurde het 5 dagen voordat mijn internet het ook deed. Verder tevreden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sim only abo

Sim only abo afgesloten, gewoon in een winkel, niet via internet. Ging allemaal vlot, binnen een kwartier kon ik mijn sim in de Phone stoppen en gelijk al bellen en internetten. Kwaliteit heb ik iets lager beoordeeld dan uitstekend omdat het bereik iets minder sterk is dan mijn vorige abo bij KPN, al heb ik nog nergens zonder bereik gestaan.

profielfoto van M T.
M T.
12-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mw

in de maand november zou mijn abonnement starten, maar het nummerbehoud (i.v.m zakelijk) ging niet gelijk. Na telefonisch contact kreeg ik direct te horen dat het abonnements-geld van November niet betaald hoefde te worden en er een nieuwe datum aan gemaakt werd. Top!!

profielfoto van Letty V.
Letty V.
05-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mw

Zeer vlotte overzetting van mijn telefoonnummer en duidelijke toelichting.

profielfoto van Teodora G.
Teodora G.
04-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sim card

Tot nu alles was super

profielfoto van Sjaak
Sjaak
04-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Overstappen

De overstap naar Ben liep vlekkeloos en zonder ook maar een probleem.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima geregeld

Alles is prima verlopen (nieuw nummer). met name de mogelijkheid voor maandelijkse opzegging was voor mij belangrijk.

profielfoto van Blabla
Blabla
22-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
blabla

blablabla

Schrijf een review over Ben

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
9 beoordelingen
3,3
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
31 beoordelingen
3,7
Hayu logo Hayu
0 beoordelingen
10