Ben logo

Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

201 beoordelingen • 7,9
Ben logo
Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
201 beoordelingen • 7,9
Beoordeling
201 beoordelingen
7,9
5 sterren
47%
4 sterren
28%
3 sterren
7%
2 sterren
5%
1 ster
12%
7,9
7,9
7,9
7,9

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Youfone logo Youfone
56 beoordelingen
6,6
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
28 beoordelingen
3,9

Ben ervaringen

 

Alle positieve maar ook negatieve Ben ervaringen worden geplaatst door klanten van Ben op deze website. Ook jij kunt jouw Ben ervaringen delen met anderen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website. Jouw review of beoordeling kan invloed hebben op potentiele Ben klanten die een goede provider zoeken.

 

Over Ben

 

De mobiele telefoon is met de jaren flink gegroeid en vooral door de opmars van de mobiele internet. Er zijn verschillende aanbieders met de jaren verschenen die mobiele telecommunicatiediensten aanbieden. Ben levert mobiele telecommunicatiediensten voor een aantrekkelijke en scherpe prijs. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij Ben eenvoudig jou gewenste abonnement online afsluiten. Wanneer je toch liever persoonlijk advies wilt kun je bij diverse winkels langs gaan die telefonie abonnementen aanbieden.

 

Diensten van Ben

 

Ben geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit abonnementen die bij jouw past. Naast de sim-only abonnement biedt Ben je ook een abonnement aan waarbij je mag kiezen uit een telefoon. Eveneens kun je bij Ben een prepaid kaart aanschaffen indien je liever niet aan een contract vast wilt zitten. Bekijk eerst wat je ongeveer nodig hebt en sluit op basis hiervan een abonnement af. Zo weet je in ieder geval dat je niet een abonnement afsluit waar je achteraf spijt van krijgt en waar je langdurig aan vast zit. Zeker wanneer je ook nog een flink bedrag per maand moet betalen. Kijk dus kritisch naar de abonnementen die worden aangeboden.

 

Klachten en service Ben

 

Heb je eens een product aangeschaft of een abonnement afgesloten bij Ben? Wil jij jouw Ben ervaringen delen met anderen? Deze website geeft jouw de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen. Wellicht help je anderen bij het vinden van een goede provider door jouw Ben ervaringen te delen door middel van een review of een beoordeling.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ben

profielfoto van Bas B.
Bas B.
21-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aankoop BEN-abonnement

Eindelijk een iPhone gekocht. Gezien de prijs van een telefoonprovider en de inhoud van het abonnement, heb ik gekozen voor BEN met onbeperkt bellen/sms en 1 Gb internetruimte. Installatie totaal geen probleem. Na het plaatsen van het simkaartje meteen verbinding. Niet helemaal "volle" bak, maar ik woon dan ook vrijwel op de grens.
Tot nu toe zeer tevreden.

profielfoto van Hans
Hans
21-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
keigoed

alles is goed gegaan het bestellen op de site
de levering
alleen het meenemen van mijn oude telefoonnummer
heeft voor vele problemen gezorgt
maar goed heb mijn oude nummer nu dus dit is opgelost
ben toch blij dat ik voor deze provider heb gekozen

profielfoto van E. V.
E. V.
15-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super blij

ben superblij met mijn gsm van Ben

profielfoto van J V.
J V.
07-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

Sinds 1 december een simkaart bij Ben.
Zeer tevreden over de levering en het contract.
Moet nog even iets langer bij Ben zijn voor een goede ervaring,
dus dit is van een week.

profielfoto van L.Bomhof
L.Bomhof
07-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben abonnement

Na de aanvraag was het allemaal heel vlot geregeld en had ik de simkaart ruim van te voren thuis gestuurd gekregen.

profielfoto van Marije
Marije
07-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!

De overstap ging prima, duidelijke instructies. Prettig ook dat ik een mail kreeg waarin ik de MB stop kon zetten zonder ingewikkeld in te loggen.

profielfoto van Andrei
Andrei
07-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Good service

Good service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe klant

Het aanvraag proces ging niet goed. ik was ooit klant geweest, altijd netjes betaald en geen problemen gehad. en bij het aanvragen van een nieuw abbonement was mijn aanvrag afgekeurd zonder communicatie van Ben naar mij.
Na een telefoontje met Ben is het goed gekomen en is het volgens verwachting goed verlopen.

omzet van provider op de dag van de switch was gelijk ipv de mogelijke uren zoals voor werd gewaarschuwd.

profielfoto van Gerben
Gerben
30-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect flexibel

Ben overgegaan van T-Mobile naar Ben. Na enige onduidelijkheid m.b.t. nummerbehoud bij T-Mobile is dit uiteindelijk zonder enig probleem verlopen. Op aangegeven dag SIM erin gedaan, was direct actief. Prima service BEN!!

profielfoto van A.c.volders
A.c.volders
25-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr

bestelling liep via bel simpel, alles ging perfect en snel,
nummerbehoud ging correct.
geen klachten

profielfoto van Patricia
Patricia
16-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Supert

Heel erg super gegaan!!

profielfoto van Paula
Paula
10-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima levering en zeer snel

De bestelling bij Ben (telefoon + abonnement) was zeer snel geregeld en keurig netjes en zeer vriendelijk aan de deur afgeleverd.
Ik ben vooralsnog prima tevreden over Ben. Alles is probleemloos verlopen. Ik hoop dat ik in de komende twee jaar dat mijn contract bij Ben loopt ook zo tevreden blijf. Maar de eerste indruk is in elk geval heel erg goed.

profielfoto van J.m.m.fransen
J.m.m.fransen
09-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Telefoon

De telefoon had ik de volgende dag al in huis.netjes opgestuurd en alles is heel duidelijk. Bedankt ben

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed

Zoals aan mij gevraagd werd -- de bestelling en levering te beoordelen -- Is dit mijn mening. Het is nu 2 dagen geleden dat ik de kaart heb geactiveerd dus als dit de enige review is die ik mag schrijven en het gaat om de overall ervaring van Ben kom ik hier nog zeker op terug.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden tot op heden

Net overgestapt naar Ben. Heb alleen een mening over de overstap: daarin was de communicatie helder en duidelijk. Ook de dag van de overstap verliep probleemloos.

profielfoto van Lisa
Lisa
02-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ervaring Ben

service was prima

profielfoto van Tom V.
Tom V.
19-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Ontzettend snelle levering van de telefoon per koerier, super scherpe prijs.
Vrolijke koerier, kan niet beter.

profielfoto van Hindu N.
Hindu N.
12-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
excellent

it is a very nice and fast network. i would recommend you to usse it. the prices are also affordable.
thank you Ben,

i would like to know how to check the balance of my mbs

profielfoto van G.J. V.
G.J. V.
12-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr.

De telefoon ontvangen in goede staat

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Zuiver en er werd gedaan wat er afgesproken was en tot nu toe is het bellen en interneten prima. Ik ben tevreden!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super!

Erg tevreden tot nu toe. Van het begin tot het eind is het hele proces duidelijk uitgelegd. En alle afspraken zijn keurig nagekomen. Goed bereik, duidelijke app, vriendelijke medewerkers, mooie prijs.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
SIM only

SIM-kaart tijdig en correct geleverd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles goed gegaan

Ging allemaal wel prima eigenlijk.

profielfoto van Chu
Chu
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
answer

Ik vind het best mobiel bedrijf
Van Nederland

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Bij de vertraging waar Ben geen schuld aan heeft, was de communicatie goed. Nadat het probleem met de provider was opgelost, snelle levering.

profielfoto van Abdulrehman
Abdulrehman
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben

Echt een top provider, goed bereik en goedkoop.
Erg goede klantenservice.
Sluit 2 abonnementen af en je krijgt ook nog 30€ gratis en voor niets!

profielfoto van Kees M.
Kees M.
01-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
vakman

De bestelling is keurig verlopen, het gebruik is aanzienlijk verbetert ten opzichte van vorige providers had het eerder moeten weten doen wat ze beloven goeie deal ga zo door . Vr.Gr.kees.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ervaring met Sim-only

Prima en snel geregeld! goede bevestiging van de gemaakte afspraken.

profielfoto van Debby
Debby
21-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer goede ervaring met BEN

In 1 keer 2 abonnementen telefonisch afgesloten. Dit ging gemakkelijk en snel. Ook de levering was super geregeld

profielfoto van Annet
Annet
14-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

De levering was snel. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de lopende bestelling. Levering werd ook prima gecommuniceerd.

Schrijf een review over Ben

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Youfone logo Youfone
56 beoordelingen
6,6
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
28 beoordelingen
3,9