Ben logo

Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

201 beoordelingen • 7,9
Ben logo
Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
201 beoordelingen • 7,9
Beoordeling
201 beoordelingen
7,9
5 sterren
47%
4 sterren
28%
3 sterren
7%
2 sterren
5%
1 ster
12%
7,9
7,9
7,9
7,9

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Ben ervaringen

 

Alle positieve maar ook negatieve Ben ervaringen worden geplaatst door klanten van Ben op deze website. Ook jij kunt jouw Ben ervaringen delen met anderen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website. Jouw review of beoordeling kan invloed hebben op potentiele Ben klanten die een goede provider zoeken.

 

Over Ben

 

De mobiele telefoon is met de jaren flink gegroeid en vooral door de opmars van de mobiele internet. Er zijn verschillende aanbieders met de jaren verschenen die mobiele telecommunicatiediensten aanbieden. Ben levert mobiele telecommunicatiediensten voor een aantrekkelijke en scherpe prijs. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij Ben eenvoudig jou gewenste abonnement online afsluiten. Wanneer je toch liever persoonlijk advies wilt kun je bij diverse winkels langs gaan die telefonie abonnementen aanbieden.

 

Diensten van Ben

 

Ben geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit abonnementen die bij jouw past. Naast de sim-only abonnement biedt Ben je ook een abonnement aan waarbij je mag kiezen uit een telefoon. Eveneens kun je bij Ben een prepaid kaart aanschaffen indien je liever niet aan een contract vast wilt zitten. Bekijk eerst wat je ongeveer nodig hebt en sluit op basis hiervan een abonnement af. Zo weet je in ieder geval dat je niet een abonnement afsluit waar je achteraf spijt van krijgt en waar je langdurig aan vast zit. Zeker wanneer je ook nog een flink bedrag per maand moet betalen. Kijk dus kritisch naar de abonnementen die worden aangeboden.

 

Klachten en service Ben

 

Heb je eens een product aangeschaft of een abonnement afgesloten bij Ben? Wil jij jouw Ben ervaringen delen met anderen? Deze website geeft jouw de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen. Wellicht help je anderen bij het vinden van een goede provider door jouw Ben ervaringen te delen door middel van een review of een beoordeling.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ben

profielfoto van Rolf V.
Rolf V.
22-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ik hebnog helemaal geen SIM kaart ontvangen

profielfoto van Eva
Eva
08-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
wel abonnement maar geen telefoon

heb nieuw abonnement bij Ben afgesloten met refurbished Iphone van Mobiel.nl
Iphone bleek niet goed, moest omgeruild. Kan 10 dagen duren. Ondertussen moet ik bij Ben wel mijn abonnement betalen en als ik daar een bericht over stuur naar Ben zeggen ze: ga maar naar Mobiel.nl En die zeggen: ga maar naar Ben.
Nu betaal ik dus voor helemaal niks en baal ik van Ben.

profielfoto van Marc M.
Marc M.
07-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nog niets ontvangen

Ben nog niet tevreden.
Nog geen telefoon binnen
Nog geen SIM ontvangen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dag Ben!

Zeer slecht bereik nb in de randstad!Ze komen belofte niet na en zeer slechte klantensevice. Ben lijkt voordelig maar is het niet. Overgestapt en nu prima bereik met hetzelfde toestel, zeer tevreden. Dag Ben !

profielfoto van S.
S.
21-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Na 4 maanden nog steeds 57 euro niet terug

Door een storing bij Ben was het niet mogelijk Ben Extra in te schakelen. Dat resulteerde in een rekening van 57 euro (voor internet) bovenop mijn normale gebruik.
In eerste instantie raadt Ben mij aan geen internet te gebruiken. Hoe? Anno 2016?
Na 4 maanden is het geld nog steeds niet verrekend of teruggestort. Laatste is alleen mogelijk wanneer het abonnement wordt opgezegd.
Service is waardeloos. Er worden beloftes gedaan maar niet waargemaakt. Ben vraagt zijn klanten zo veel mogelijk online te regelen maar 9 van de 10 keer functioneert het niet.

profielfoto van J M.
J M.
14-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Beoordeling BEN

Niet tevreden. Nummerbehoud aangevraagd maar niet gekregen. 2 maanden moeten wachten op activatie. Klachtenformulier ingevuld maar geen reactie op gehad. Kon niet bellen want ik had dus geen abbonement meer. Kan geen uitspraak doen over abbonement, ben pas 3 dagen aangesloten sinds 2 juli.

profielfoto van Janneke H.
Janneke H.
06-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
levering

Mij word gevraagd om mijn levering te beoordelen:
Er is niets geleverd, mijn abonnement is wel ingegaan, maar ik ben nog geen bezitter van een simkaart!

Niet goed dus.

profielfoto van Teleurgesteld
Teleurgesteld
01-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen bereik in eigen huis en tuin

Sinds vrijdag bij Ben gekomen.
Maar in mijn eigen huis en tuin geen bereik.
Terwijl op de site staat dat ik gewoon bereik moet hebben.
De klantenservice gebeld, een zeer vriendelijke dame aan de goon gekregen.
En het is nu in onderzoek.
Maar nu nog geen oplossing en ik ben niet meer bereikbaar.
Ik ben erg teleurgesteld in Ben.
Als ik beter mijn huiswerk had gemaakt had ik het eigenlijk kunnen weten..

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
nummerbehoud

Ik heb Ben.nl de opdracht gegeven om mijn beide nummers te laten overdragen (nummerbehoud), maar ze gingen mijn contracten te vroeg beëindigen terwijl mijn vorige provider, Vodafone, hen waarschuwde dat mijn contracten nog liepen!

profielfoto van Leonie
Leonie
15-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Beroerde klantenservice

Ik heb slechte ervaringen met Ben. Zodra je iets moet regelen geven ze niet thuis. Meerdere keren bellen, maar dan toch weer een afwijzend mailtje via no-reply. Om gek van te worden. Een onterecht nr aan mijn account gekoppeld, onterecht geïncasseerd, maar zie je geld maar eens terug te krijgen.

Mijn advies: Geen Ben. Elke andere provider lijkt me beter. Je zou in deze tijd toch een beter klantcontact verwachten. Nu via klachtenbrieven, forums, Kassa en de ombudsman mijn geld terug zien te krijgen. Daarna de rechter ofzo.

profielfoto van Anita
Anita
13-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
te hoge kosten

Vanaf oktober 2014 heb ik een sim-only abonnement, alleen bellen a 6,99 per maand. Vanaf deze maand t/m september 2016 is het prima gegaan. Elke maand is keurig dit bedrag afgeschreven. Aangezien ik deze telefoon nauwelijks gebruik, wordt er niet op gebeld en gebruik alleen om te bellen zit het toestel vaak uitgeschakeld in mijn tas. Het kan niet dat de kosten hoger uitkomen dan mijn abonnement. Sterker nog: ik geef Ben geld maandelijks geld toe!

Vanaf oktober 2015 t/m maart 2016 werd de rekening ineens structureel hoger, zelfs 1 x 33,32 en 1 x 21,70. Omdat het automatisch wordt afgeschreven kwam ik hier helaas vandaag pas achter. Uit facturen blijkt dat er kosten afgeschreven worden voor internet. Ik begrijp niet hoe dit kan omdat ik een simkaart heb voor alleen bellen. Ging er vanuit dat het niet eens mogelijk is om internet te gebruiken en heb deze telefoon daar ook nooit voor gebruikt! Vandaag daarover contact opgenomen met Ben. Zij konden niet meer voor mij doen dan ruim 1 euro vergoeden van mijn teveel betaalde kosten (ruim 50 euro). Schandalig!! Toen ik de medewerker vroeg hoe ik dit in de toekomst kon voorkomen, zei deze dat ik internet op pauze moest zetten. De extra kosten stonden volgens haar op dat moment (al)op ong. 8 a 9 euro. Ik heb internet direct op pauze gezet (snap nog steeds niet waarom, ik heb toch een kaart voor alleen bellen). Toen ik zojuist keek stonden mijn extra kosten al op 12,20. Loopt wel erg snel op!! Ik heb mijn telefoon uitgezet en mijn abonnement opgezegd. Helaas loopt het nog tot 13 mei door en kan ik dus nog een maand kosten betalen die ik niet gemaakt heb.

Mijn facturen vanaf oktober 2015 zijn dus allen hoger dan de 6.99 waarvoor ik het only sim abonnement heb afgesloten. Dit betekent dat ik ze ook niet bij mijn werkgever kan declareren omdat de bedragen te hoog zijn.
Ik heb gevraagd of ik dan iig facturen kon krijgen waar een bedrag van 6,99 op staat. Ook dit is niet mogelijk, met als gevolg dat ik al deze kosten zelf mag betalen.
Bedankt Ben! Voor mij nooit meer deze provider!!

profielfoto van M. V.
M. V.
19-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
doen niets met klachten

Had ik maar research gedaan voor ik mij aansloot bij BEN. Ik snap niet dat er mensen zijn die tevreden zijn over dit bedrijf. Ik heb de afgelopen week 4 x gebeld en 4 x 30 min in de wacht gezeten. Maar bellen met 06 van ben is gratis. maar ja dat gaat niet als je telefoon is afgesloten omdat ze je abonnement (per ongeluk) hebben geannuleerd.

profielfoto van Harry
Harry
27-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Conrtactverlenging

Per 3-5-2015 mijn contract verlengd. Hier maakte Ben 1-6-2015 van. 4 x bellen, toezeggingen dat ik teruggebeld zou worden. Niet dus. Uiteindelijk na veel gedoe via facebook de toezegging dat de datum zou worden aangepast. Daarna via facebook een bericht dat dit een fout van hen was. Geen inhoudelijke reactie op vragen.

profielfoto van Kelsey
Kelsey
17-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verkeerde info van klantenservice

In 2013 im november nam ik een telefoonabonnement. Een jaar terug was er een actie dat als je een jaar abonee was, een nieuwe telefoon mocht uitzoeken. Dat heb ik gedaan. Ik vroeg duidelijk aan de klantenservice of dit afliep van mijn vorige abonnement. Ja werd er gezegd.. Dus ik zit niet aan een nieuw abonnement vast vroeg ik nogmaals. Nee. Nou ik met plezier mijn nieuwe telefoon ontvangen. Mijn abonnement liep af.eind augustus 2015. Ik wilde een nieuwe aansluiten. Kon dat niet.. Bleek dat ik er tot 2017 aan vast zit! Ik heb meerdere keren gebeld. Ze maakte een belofte mij terug te bellen. Deden ze niet. Ik heb vanaf augustus gebeld en nu zitten we bijna in januari. Nu heb ik een mail gekregen dat ze zich stug vasthouden aan hun gelijk. Als ik had geweten dat er 2 jaar bij zouden komen had ik nooit aan die actie mee gedaan. Het erge van alles is dat de klantenservice mij verkeerde info geeft en ik aan een abonnement van 2 jaar vast zit!

trap niet in die mooie praatjes van ze! Ik neem nooit meer een abonnement bij ben!

profielfoto van Tommy
Tommy
23-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Wat een oplichters. Heb nu drie maanden een BEN abonnement met 1 gig internet. Ik ben nu al twee keer over mijn bundel heen gegaan. Opzich vreemd want hiervoor zat ik bij SIMYO en gebruikte ik maar 400 MB per maand. En ik ben internet niet vaker gaan gebruiken.

Afgelopen maand zat ik voor mijn werk twee weken offshore. Dus midden op zee. Totaal geen bereik, maar later kwam ik er wel achter dat ik volgens BEN 50 mb had verbruikt. Toch beetje vreemd.

Daarnaast heb ik regelmatig geen of slecht bereik, soms zelfs niet in Amsterdam.

profielfoto van Greetje
Greetje
27-08-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen acivering simkaart

Na op 14 juni een abonnement met nummerbehoud te hebben afgesloten ging het mis. Nummerbehoud ging niet. Dat heb ik toen ingetrokken per email. Hiervan kwam een bevestiging op 23 juli. Het tijdelijke nummer zou worden geactiveerd. Dit is tot nu toe niet gebeurd. Ik heb nu 7x de klantenservice aan de telefoon gehad en die hebben steeds andere smoesjes: het verzoek lag op de stapel, naar een verkeerde afdeling gestuurd, vergissing, ik moet geduld hebben, het is druk, ik kan een klacht indienen, ik kan het abonnement opzeggen etc.
Ik heb totaal geen vertrouwen meer in Ben. Ik zal iedereen afraden hier een abonnement te nemen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-07-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ben onbereikbaar

Sinds 19 maart na een verlenging nog geen minuut kunnen bellen. Na maanden klantenservice perikelen (met schandalige wachttijden) is het jullie niet gelukt om mijn Sim te activeren.
Eindelijk mocht ik mijn verlenging annuleren wegens wanprestatie. Maar wat blijkt; jullie willen me toch niet laten gaan! Mijn verlenging kan maar niet uit het systeem worden gehaald.
Mijn nummer welke ik al 15 jaar gebruik wordt dus nu door jullie gekidnapt! Mijn nieuwe provider heeft reeds twee maal een verzoek ingediend voor nummerbehoud maar dit wordt geweigerd.
Natuurlijk vertellen de klantenservice medewerkers mij weer dat het wordt opgelost, helaas verandert er ook nu gewoon weer niets.
Voor woensdag moet het rond zijn anders ben ik mijn nummer ook nog eens kwijt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Klantenservice totaal onbereikbaar. Bereik zeer matig, afspraken worden NIET nageleefd. Nooit meer!

profielfoto van M. H.
M. H.
27-04-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
BEN wil mijn nummerportering niet annuleren

Ben nu al vanaf 1 maart 2015 bezig om een aanvraag te annuleren. Helaas, het BEN computersysteem kan dit niet aan. Na meer dan 15 uur bellen (minimaal 45 min. per belletje in de wacht bij de klantenservice) is nu eindelijk de aanvraag voor het abonnement stop gezet. Echter het nummerbehoud vanuit Telfort (06-nummer werkt nog bij Telfort) loopt nog door!? Niemand kan mij nu verder helpen. Het computersysteem van BEN kan dit niet annuleren. Er is nu 1 oplossing, alsnog een abonnement nemen bij BEN. Volgens klantenservice zal ik spoedig mijn 06-nummer kwijt raken.

CHANTAGE!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-03-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Goedkoop, voor de rest slecht

Ben is goedkoop en dat is de enige reden om bij ze een abonnement aan te schaffen.
Klantenservice is niet behulpzaam, website is slecht bereikbaar en de app werkt ook vaak niet.

profielfoto van Mr.
Mr.
09-03-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dhr.

Ben.nl misleid mensen en berekent ongewenste kosten voor gebruik van internet via het gsm netwerk.

Ik heb een zeer goedkoop abonnement sim-only van 3,00 euro en bel ook niet veel.
Er is geen bundel voor internet afgesproken dus alleen bellen en sms. Hiermee is iedereen (ook ik) in de veronderstelling dat je dan ook geen gebruik maakt van internet en zeker niet via het gsm netwerk kan maken!

Uitgewoonte is mijn telefoon geblokkeerd voorgebruik van internet via het gsm netwerk. Apps zijn ook geblokkeerd en kunnen geen automatische update doen.
Mijn telefoon is ingesteld om op mijn verzoek verbinding te maken via wifi en alleen bij mezelf thuis ten behoeve WhatsApp en de update is geblokkeerd. Het is dus onmogelijk verbinding maken via het GSM netwerk van BEN.nl en dat hebben ze me ook nog eens doen geloven! Dus alles geblokkeerd en NIETS gebeurd automatisch!

Echter ontvang ik van BEN.nl torenhoge rekeningen dat ik gebruik gemaakt zou hebben van internet.
Maar hoe kan dat nu? Alles is immers geblokkeerd en ze hebben me laten geloven dat ik geen gebruik van internet kon maken! Ik wordt dus niet alleen misleid maar ook onnodig en vals op kosten gejaagd!

De Opta wil hier graag meer van weten, dus deponeren maar via opta.nl

Schrijf een review over Ben

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9