Bebsy logo

Bebsy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bebsy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Bebsy logo
Website
bebsy.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bebsy

Lekker op vakantie, dat willen we allemaal wel. Maar dan natuurlijk wel zo dat je er verder geen zorgen meer over hoeft te maken en uiteraard tegen een leuke prijs. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Je zit immers niet te wachten op een vakantie die thuishoort in een programma over miserabele vakanties op tv. Je wilt genieten van een welverdiende vakantie zonder zorgen! Dus struin je internet af op zoek naar jouw droomvakantie. Je bent uitgekomen bij Bebsy en het klinkt aanlokkelijk. Maar nu wil je dus weten of Bebsy ook echt doet zoals het op de website staat. Of misschien beter gezegd: of wat ze aanbieden ook met de werkelijkheid overeenkomt. De enige manier om daarachter te komen is ervaringen van anderen kunnen lezen. Gelukkig kan dat ook, daar hebben we immers de reviews voor. Lees hier of anderen Bebsy aanbevelen en waarom dan wel. Wat was er fijn aan op vakantie gaan via Bebsy, wat ging misschien niet goed en hoe is het gesteld met de service van dit bedrijf? Kom erachter door de beoordelingen hier te lezen. Daarnaast kan je hier ook meteen nog meer info over Bebsy en hun werkwijze lezen. Ben jij al op vakantie geweest via Bebsy? Wil je dan jouw recensie hier ook achterlaten? Bedankt alvast!

Over Bebsy

Bebsy is een online aanbieder van de leukste stedentrips, vakanties en fly & drives, en dat alles voor scherpe prijzen. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem. Bebsy heeft al meerdere awards gewonnen en biedt ook ledendeals aan. Het bedrijf kan vakanties aanbieden die dichtbij huis blijven, maar je kunt ook voor een zonvakantie gaan. Of ga je liever een stedentrip maken? Een Fly & Drive is eveneens mogelijk, waardoor je wel met het vliegtuig weg gaat, maar ter plekke toch zelfstandig de omgeving kunt ontdekken? Je kunt vertrekken vanaf meerdere vliegvelden. Door de jarenlange ervaring in deze branche kan Bebsy de mooiste deals voor je sluiten. Het aanbod breidt dan ook nog continue uit. Wil je hiervan op de hoogte blijven, dan kan je je laten inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt bij Bebsy trouwens ook een Cadeaukaart aanvragen!

Waarom kiezen voor Bebsy

Waarom je voor Bebsy zou moeten kiezen is niet moeilijk. Bebsy biedt betaalbare reizen aan voor ieder budget. De accommodaties worden met zorg uitgezocht en heb je vragen dan staan deze reisspecialisten dagelijks voor je klaar. Zij kunnen helpen bij het maken van een boeking en uiteraard ook ander advies geven. Maar uiteraard kan je zelf heel eenvoudig een boeking maken via de site. Bij Bebsy kan je gratis lid worden en zo toegang krijgen tot exclusieve ledendeals. Bij je eerste boeking krijg je een korting en de superdeals vind je gewoon terug in je mailbox. Ook leuk om eens te doen: een verrassingsreis boeken. Op vakantie gaan op een voordelige manier en verrast worden met de bestemming. Het maakt het allemaal net even uitdagender. Jij geeft aan wanneer je wilt vertrekken, waar je heen wilt vertrekken en met hoeveel mensen. Twee tot drie weken van tevoren weet je waar je heen gaat! Hierdoor kan Bebsy efficiënt zijn accommodaties vullen en jij profiteert hiervan mee. Ga je voor een all-inclusive verrassingsreis, een verrassingsstedentrip en naar welke stad wil je dan? Of laat je die stad ook over aan Bebsy? Wordt het nog spannender! Hou je ervan om een bestemming iets verder weg te kiezen, dan kan je gaan voor een Fly & Drive. Op de site wordt duidelijk uitleg gegeven hoe het huren van een auto gaat. Zo kan je zelf op pad in de mooiste landen, maar hoef je er niet eerst zelf helemaal naar toe te rijden.

Is Bebsy betrouwbaar?

Bebsy heeft meerdere awards gewonnen, zoals de Thuiswinkelaward, Shopping Award en een award als stedentripaanbieder. Ook wordt deze reisaanbieder hoog gewaardeerd door klanten. Bebsy heeft al meer dan 80.000 klanten aan een vakantie geholpen, dus dan moet het wel een fijne organisatie zijn.

Klantenservice en klachten

Iedere dag kan je aankloppen bij Bebsy. Zij helpen je graag. Bij klachten kan je uiteraard terecht bij Bebsy, maar ook voor advies. Op de site stellen ze zich netjes aan je voor! Op de site staat al heel veel duidelijke informatie, maar natuurlijk willen deze specialisten je ook graag verder helpen. Ze helpen je eventueel ook met de boeking. Overigens is de wet “Koop Op Afstand’ niet van toepassing op reisproducten. Annuleren kan natuurlijk wel, maar dan treden de annuleringsvoorwaarden in die de uitvoerende partijen hebben vastgelegd. Dit kan dus het hotel zijn of de vliegtuigmaatschappij. Vaak moet je gewoon alles betalen. Ook wijzigingen kunnen duur zijn. Bebsy adviseert dan ook om goed op te letten bij het vastleggen van je vakantie, zodat je niet onnodig wijzigingen moet doorvoeren. Dit gaat dus buiten Bebsy om, maar dit zijn de voorwaarden van bijvoorbeeld je hotel.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al op vakantie geweest met Bebsy? Hoe was je vakantie? Zou je ons deelgenoot willen maken van jouw ervaringen met Bebsy en alles wat daarbij kwam kijken door een recensie voor ons te schrijven? Hoe verliep je boeking? Klopte het reisaanbod met wat je werkelijk kreeg? Wat vind je van de prijs ten opzichte van je vakantie? Zou je weer via Bebsy op stap gaan? Maar je kunt ook denken aan andere zaken zoals de eenvoud van het boeken of hoe jouw contact is geweest met de klantenservice. Door jouw review kunnen ook andere reislustigen gaan bedenken of ze wel of niet via Bebsy zullen boeken. Wij willen je alvast bedanken voor jouw beoordeling!

Gerelateerde bedrijven

Tui logo
Tui
41 beoordelingen
6,4
Lavida Travel logo
Lavida Travel
16 beoordelingen
9,3
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3
6
56% zou hier weer kopen
37 beoordelingen
Lees onze review over Bebsy

Ons team van experts heeft Bebsy geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bebsy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bebsy is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bebsy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van bebsy.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bebsy.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfecte site

Super goede service en fijne site. Al twee keer een vakantie mee geboekt en elke keer was het fantastisch geregeld!

Geplaatst op: 28-12-2018
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service & goede prijs

Prima ! goede prijs-kwaliteit verhouding.

Geplaatst op: 16-11-2018
Geschreven door: Sarah

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Marrakech

Fantastische reis naar Marrakech. Top riad middenin de medina, met zeer gastvrij personeel. Boeken via Bebsy ging ook gemakkelijk.

Geplaatst op: 24-05-2017
Geschreven door: Kees

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtige vakantie op Mykonos

<p>Samen met mijn vriend ben ik een week naar Mykonos geweest. Wij hebben een geweldige vakantie gehad en ons resort was prachtig! Het was erg gastvrij en luxe. Wij hebben een prettige ervaring via Bebsy gehad en zouden zo weer bij Bebsy boeken.</p>

Geplaatst op: 24-05-2017
Geschreven door: Carmen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige stedentrip

Alles was goed geregeld. En dat voor een hele voordelige prijs! Wij gaan zeker nog een keer boeken.

Geplaatst op: 16-02-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
In een woord :geweldig !

Bebsy is een overzichtelijke website die top deals aanbied tegen eerlijke prijzen .Een kennis van mij adviseerde mij om eens op bebsy.nl te kijken toen ik op zoek was naar een vakantie. Daarna had ik gelijk even rondgekeken en ook gelijk een leuke vakantie gevonden. Ook heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice van bebsy.nl. Toen heb ik een aardige mevrouw gesproken want ik had een paar vragen , die mevrouw heeft mij toen goed geholpen. Ik was tevreden en toen heb ik direct een vakantie geboekt naar Malta.
Bedankt Bebsy !

Geplaatst op: 07-12-2016
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima hotel goed geregeld en nette prijs.

Vlucht en hotel waren prima afspraken zijn netjes nagekomen

Geplaatst op: 20-09-2016
Geschreven door: Harry

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Marrakech met Bebsy

4-daagse stedentrip naar Marrakech geboekt, hotel Diwane Rak.
We hebben het prima naar ons zin gehad in Marrakech.
Reis was goed geregeld, bij aankomst op de luchthaven werden we opgewacht door de chauffeur. Ongeveer een halfuurtje rijden naar het hotel. Het hotel lag op ongeveer 3 km van het djemaa el fna plein, wat voor ons prima lopend te doen was. Hop on Hop off bus stopt voor de deur van het hotel dus dit was ook ideaal. Al met al een super stedentrip voor een super prijs! Wij gaan zeker vaker boeken!

Geplaatst op: 05-04-2016
Geschreven door: Samantha

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima prijs/kwiteitsverhouding van hotel

Komen net terug van de vakantie en hebben het heerlijk gehad. De prijs kwaliteitsverhuoding is echt goed! We hadden een heerlijk hotel waar we een prima ontbijt elke dag kregen. Ook de vlucht ging allemaal netjes.

Enigste puntje is dat de keuze op de siten iet heel groot is, maar dat is misschien ook de reden dat ze zo goedkoop zijn.

Geplaatst op: 17-07-2015
Geschreven door: Dj

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi aanbod en scherpe prijzen

Bebsy, ik had er nooit van gehoord maar nu ik het ontdekt heb wil ik nergens anders meer boeken. Nouja tenzij er echt een goeie aanbieding ergens anders is natuurlijk hahah.

Maar Bebsy is een overzichtelijke site, hebben een goed aanbod en prijzen zijn scherp. Een mooie som voor vakantie succes. Daarom krijgen ze een dikke 10!!!!

Geplaatst op: 13-07-2015
Geschreven door: Tooske

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Spanje was top

Wij zijn net terug uit Spanje en zijn erg tevreden over Bebsy. We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Geplaatst op: 10-07-2015
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Vakantie geboekt en was allemaal goed gegaan. Zo kunnen we nog eens 2 a 3 keer per jaar op vakantie

Geplaatst op: 17-04-2015
Geschreven door: Bregje

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fly and drive sicilie

In oktober via bebsy een Fly and drive naar sicilie gedaan.
Het boeken van de reis was simpel en goed te doen,alleen werd ik na een paar dagen opgebeld door een medewerker dat de vlucht duurder was geworden €50 x 3 pers.
Dus dat kwam er extra overheen,niet blij mee natuurlijk maar kan gebeuren lijkt mij.
Op sicilie aangekomen huurauto opgehaald en in 10 dgn bij 4 verschillende hotels langs.
Hotels waren prima op 1 na waar we vanaf het balkon tegen een flat aankeken op 10 mtr afstand (hotel akrobolt of zoiets bij agritento)
Na 10 dagen auto weer ingeleverd en naar huis.
Dus al met al een prima reis en geen reden om niet weer via bebsy te boeken. Gr

Geplaatst op: 22-10-2017
Geschreven door: Bart

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Sylvia

Zeer overzichtelijke pagina. Makkelijk zoeken naar een leuk verblijf.
Duidelijk overzicht van de prijzen en beschikbaarheid.
Moest wel even zoeken naar de bagage mogelijkheden maar ook dit redelijk snel gevonden.

Geplaatst op: 20-09-2016
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
SUPER !!!!!

Net voor de 5e keer geboekt bij Bebsy. Heel overzichtelijk en duidelijke site, maar vooral hele goedkope, leuke aanbiedingen waardoor wij i.p.v. 1x per jaar 3 of 4 keer per jaar het vliegtuig pakken naar een heerlijke bestemming. Als je niet aan een specifieke datum vast zit,kun je bij Bebsy heel goedkoop een mooie reis boeken. Een keer gehad dat het hotel waar we zouden verblijven in Mallorca dicht was (oktober) en toen een update gehad naar een 4* hotel ipv 3*. (Hierover zijn we van tevoren ingelicht). In Kreta verbleven in een hotel (Nireas) in juni voor 2 wkn. wat onze verwachting vèr overtrof en dàt voor € 1600,00 voor 4 pers. En ja, ook een keer verbleven in Mallorca in een hotel (Mazas) met ontbijt erbij, waar we het eten lieten voor wat het was en lekker buiten de deur zijn gaan eten omdat het ontbijt een aanfluiting was. Maar alle waar naar zijn geld. Wij vinden het weg zijn, de locatie en hygiëne belangrijk en zitten dan inderdaad graag voor een dubbeltje op de eerste rang en dat kunnen wij bij Bebsy.

Geplaatst op: 14-03-2016
Geschreven door: Vakantieganger

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk voor inspiratie en goedkoop

Heerlijke website! Zeer gebruiksvriendelijk en echt super om inspiratie op te doen. Ik weet nooit waar ik heen wilt en bij Bebsy komt je door het goede overzicht direct op wat ideeen. Ook qua prijs waren ze een stuk goedkoper. Nu een weekendje weg geweest met Bebsy en alles is goed bevallen.

Wie weet aankomend jaar de zomervakantie als er weer een mooie aanbieding is :)

Geplaatst op: 04-10-2015
Geschreven door: Janet P.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Parijs voor 2

Ik en mijn vriend zijn voor 100 euro met ze tweeen naar Parijs geweest 2 dagen en het was echt heerlijk. Heb zo genoten van mijn mannetje (L)

Geplaatst op: 01-04-2015
Geschreven door: Love C.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Misleidende site die je onnodig op kosten drijft

Reis geboekt voor 2 personen.
we kregen de volgende opties:
1x handbagage
1x ruimbagage

aangezien we met 2 personen zijn en we de optie voor alles maar 1x kregen hadden we gekozen voor ruimbagage (van €50!!!), omdat 1x handbagage voor 2 personen voor 4 dagen natuurlijk nooit voldoende is.

Vervolgens begint het bij mij te kriebelen dat hier iets niet aan klopt, dat we maar 1x iets konden selecteren en niet 1x handbagage en 1x ruimbagage konden doen (zodat we het hadden voor 2 personen).

Onderzoek gedaan en contact gezocht met ryanair.
Iedere passagier heeft dus gewoon recht op handbagage ipv wat de site aangaf 1x voor 2 personen!
Net iets over een uur gemaild omtrent wijziging bagage.

Conclusie: mocht niet gewijzigd worden. Hun vonden het niet misleidend dat je maar 1x voor iets kon kiezen, wat de misleiding gaf dat je hierdoor moest kiezen voor 2 personen.
Dat ik zo snel contact zocht via de mail en daarna ook belde mocht niet meer baten.
Betaald = betaald en 1x iets mogen selecteren wanneer je boekt voor 2 personen zou in hun ogen geen misleiding zijn.

Kortom: we hadden dus toch beide recht op onze handbagage en voor niks 50€ betaald aan ruimbagage door misleiding. Erg teleurgesteld dat er niet mee werd gekeken naar opties zo vlak na de boeking. Les voor de volgende keer.

Geplaatst op: 11-10-2018
Geschreven door: H

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Vakantie

Het was een geweldige vakantie fantastisch mooi land alleen we hadden iets meer verwacht v an het ontbijt 1 sneetje brood te weinig

Geplaatst op: 10-09-2016
Geschreven door: Diny

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Accommodatie was niet 100%

Wij hadden een reis geboekt waarbij we het appartement daar te plekken zouden krijgen. Dit leek ons wel erg leuk voor een keer een klein beetje spanning. Uiteindelijk viel het toch wat tegen. Vooraal omdat het niet 100% bij onze smaak. Voortaan wel Bebsy maar geen accommodatie welke we ter plekken pas te horen krijgen.

Geplaatst op: 12-07-2015
Geschreven door: Ben

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Bebsy is niet thuis als ze hun zaken niet goed regelen

Reis naar Budapest gehad, via Bebsy. Aangekomen, hotel in verbouwing dus ander hotel. Armoedig en vies hotel waar we ons niet prettig in voelde terwijl we geen prijsstunter hadden maar genoeg hebben betaald voor een goed hotel. Melding van gemaakt maar Bebsy is er niet meer. Wil je service en ondersteuning, ga dan naar een goede reisorganisatie. Voortaan niet meer boeken bij organisaties die zijn afgestemd op stuntreisjes maar liever nog iets meer betalen, wel zo prettig als het een keer niet goed gaat.

Geplaatst op: 30-03-2016
Geschreven door: Rob

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk!

Het is ronduit schandalig hoe wij te woord gestaan worden door de klantenservice. Wij hadden erg veel begrip voor de hele situatie maar ons geduld is ondertussen echt op! Een vriendin en ik hadden een reis geboekt naar New York die uiteraard afgelast is wegens corona. Hierover kregen wij een mail die meer vragen opriep dan antwoorden gaf. Wij konden onze reis omboeken maar de kosten hiervoor (verschil in prijs) moesten wij zelf betalen. Wij mochten dit echter maar 1 keer doen en dit moest geregeld worden voor de oorspronkelijke datum van onze reis. Toen wij vroegen voor wanneer onze reis dan plaats moest vinden en wat als er dan nog steeds corona was kregen wij 4(!) keer een ander antwoord. Puntje bij paaltje.. ze kunnen geen garantie geven dat we dan weer geholpen worden. Aangezien de nieuwe reis in een vrij kort tijdsbestek weer plaats zou moeten gaan vinden en wij extra geld uit moeten gaan geven om om te kunnen boeken zijn wij hier niet mee akkoord gegaan. Na veel heen en weer gemail kwam er een voucher om de hoek kijken. Echter hebben wij nu al meerdere mails verstuurd met de vraag wat de voorwaarden zijn van deze voucher en hier weigeren ze antwoorden op de geven. We krijgen alleen te horen dat deze 2 jaar geldig is. Of deze voucher SGR gedekt is en op welke naam deze voucher komt te staan is echter volstrekt onduidelijk voor ons. Is het nu echt zo moeilijk om te zeggen of dit de welbekende corona/ sgr voucher is? Blijkbaar wel. Alles smoesjes over dat het aan de vliegmaatschappij ligt en dat het voor jullie allemaal zo moeilijk is hebben we ondertussen al 100 keer gehoord. Wij willen ondertussen een keer duidelijkheid! Wij hebben bij jullie geboekt en ik heb helemaal niks te maken met de vliegmaatschappij. Blijkbaar moet het op deze manier want op al onze mailtjes word gewoon niet geantwoord met inhoud.

Geplaatst op: 16-04-2020
Geschreven door: Kim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ruk

Eigenlijk is het niet eens 1 ster waard. Ze hebben een advertentie geplaatst die niet klopt: foute foto’s en omschrijving. Wanneer we hierover bellen kan alleen een andere accommodatie geregeld worden. Ze passen de foto’s vervolgens wel aan, maar zelfs daarna klopt het nog steeds niet. De advertentie wordt niet aangepast en blijft enorm misleidend. Het risico voor een andere accommodatie willen wij niet lopen, wie weet word het namelijk nog slechter! Maar ja Bebsy is van mening dat zij goed handelen. Als we bellen doen ze beloftes die ze vervolgens niet waarmaken. Ze luisteren niet goed, wij hebben ons niet serieus genomen gevoelt. Ik boek nooit, maar dan ook nooit meer. We zijn er overigens ook achtergekomen dat als je via hen boekt het hotel weinig geld overhoudt.. dus het hotel heeft er ook niks aan. Ofwel een en al kut; telefonisch slecht, site half nep (blijkbaar) en via e-mail nog niet beter!

Zelfs een kleine compensatie kan er niet vanaf, maar discussies volop aan gaan via telefoon wel. Niet prettig op zijn zachts gezegd.

Ik ben echt niet snel ontevreden, maar zij spannen wel echt de kroon. Normaal is de klant koning, maar bij hun zijn de rollen juist omgedraaid!

Geplaatst op: 29-08-2019
Geschreven door: Marissa

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
3 daagse stedentrip is een effectieve dag door zeer ongelukkige vliegtijden, waardeloos!!!

Slechte communicatie, niet afgestemde vliegtijden, €600 door de plee gespoeld! 3 dagen Budapest, eigenlijk dus maar e dag effectief daar! Waardeloos dit!

Geplaatst op: 24-08-2019
Geschreven door: Tanja

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bebsy oplichting????

Na telefonisch contact te hebben gehad omtrent een reis wordt ons verzocht dit verzoek per mail te sturen. Na diverse herrinneringsmails en telefonisch contact, blijkt de reis na 6 dagen inmiddels veel duurder en hierdoor geen optie meer.

Op de site een andere reis gevonden, geboekt en gelijk betaald te hebben, krijgen we na 2 dagen een mail dat de reis niet meer beschikbaar is, en dat we kunnen kiezen om een dag eerder te vertrekken of te annuleren. Eerder vertrekken kan niet ivm werk en vakantieaanvragen.

Na telefonisch contact kan bebsy niks betekenen, dit terwijl de reis nog steeds te boeken is voor een hogere prijs. Rest ons alleen de optie van annuleren.

Nu kijken of er binnen 24 uur het geld weer op onze rekening staat.

Geplaatst op: 09-10-2018
Geschreven door: Paul

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos klacht na jaar niet opgelost

Zeer slecht. Vorig jaar hebben mijn ouders een fly en drive geboekt. Ze zijn al wat ouder en hadden nog nooit eerder een reis geboekt. Bebsy heeft ook geen info verstrekt over evt oplichting bij autohuur. Mijn ouders hebben uiteindelijk ruim de helft vd boekingprijs bij kunnen betalen doordat het autohuurbedrijf hen opgelicht heeft. Dit bij bebsy gemeld en ze gaven toe dat autoverhuurbedrijven vaker dingen proberen bij klanten en ze zouden dit geld wel terug krijgen. Was bekend probleem. Nu een jaar later en vele instanties verder kan er niks gedaan worden. Aangezien mijn vader getekend heeft op een elektronisch kastje, waarbij de handtekening overal onder gekopieerd is. Veel extra kosten gemaakt en veel tijd gestoken in bellen, mailen, post versturen. Ze krijgen niks terug! Een jaar lang bijna elke week verhaal uitgelegd. Van kastje naar de muur gestuurd worden...bebsy scheept hen nu af met een tegoedbon van 50 euro voor volgende reis... wat denken ze zelf? Gevraagd of dan maar 50 euro ( op ruim 400 extra kosten plus nog eens 50 aan postzegels en telefoonkosten, heb ik het nog niet over tijd en teleurstelling die ze hierin hebben...) overgemaakt kan worden ipv bon omdat ze toch zelf wel beseffen dat zij nooit meer gaan boeken met bebsy... Nee dit doen ze niet. Waardeloos! Mensen van 70 jaar die gebrekkig Engels praten niet inlichten over gevaren autohuur, dan toezeggen dat ze waarschijnlijk wel geld terug kunnen regelen, vervolgens zelf constant achter klacht aangaan... en vervolgens na een jaar ellende en energie niks opgelost hebben. Heel slecht! Nooit meer bebsy!!!

Geplaatst op: 19-09-2018
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Annuleren geboekte reis

Mensen hier niet boeken. Men biedt alleen pakketreizen aan. (zonder dit duidelijk te vermelden) Bij de reservering ontbreekt enige mededeling dat na boeking 100 % van de reissom verschuldigd. Zelfs een verzoek om de reis naar een veel duurdere reis om te zetten werd niet gehonoreerd. Hier is duidelijk sprake van misleiding door zeer nuttige informatie achter te houden. de ANVR voorwaarden zijn van kracht maar feitelijk heb je daar dus helemaal niets aan. Betaald is geld weg;zelfs het restant moet je gewoon op tijd overmaken.

Geplaatst op: 09-07-2018
Geschreven door: Henk

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Handbagage zogenaamd inclusief

Bepsy biedt de reizen inclusief handbagage aan.
Maar in de praktijk is dit niet waar.
Pas bij het boekingsproces moet je bij het hoofdstuk inclusief handbagage op een infoknop drukken om er achter te komen dat Bepsy een totaal andere maatvoering gebruikt dan algemeen gebruikelijk bij luchtvaartmaatschappijen.
De maatvoering die Bepsy gebruikt is echter dezelfde als de maatvoering die bv. WOW-air gebruikt voor het begrip “persoonlijk voorwerp”, dat notabene standaard gratis is bij een boeking van WOW-air. Zoals reclame maken voor hotel inclusief bedden en ontbijt inclusief beleg.
Bij zowel de consumentbond en kassa is de reactie en ik citeer letterlijk "Het is een zeer klantonvriendelijke, en op het gebied van service verwerpelijke, werkwijze. Maar omdat de afmeting wel via de infoknop vermeld staat is het juridisch inderdaad op de grens van aanvaardbaar.

Geplaatst op: 30-04-2018
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hr.

Reis geboekt welke wordt bevestigd.
Na boeking krijg ik een bevestiging (overeenkomst) met account gegevens en verzoek te betalen.
Zelfde dag wordt ik gebeld met het verhaal dat deze reis niet meer te boeken is en wordt mij gevraagd om te mogen kijken naar alternatieve reis of datum. Op datum reis ben ik ingegaan op alternatieve reis niet daar wij een bewuste keuze hadden gemaakt voor Marrakech.
In de middag ontvang ik via email een nieuw aanbod. Dezelfde reis maar nu voor € 150 p.p meer. (Totale boeking was € 558, inc transfer en extra bagage) Onduidelijk wat nu wel en niet onder de herziene boeking valt (transfer, extra reisbagage) m.a.w. betreft het een opslag van € 150 p.p. op de kale reissom of op het totale bedrag? Ik heb dit bij herhaling gevraagd (twee maal per email en telefonisch geen antwoord)
Ik begrijp reisvoorwaarden, maar pas een goede volgorde toe bij het geven van een boekingsbevestiging! Eerst checken en dan bevestigen! Daarnaast vind ik het normaal wanneer je antwoord krijgt op gestelde vragen. Prijs boekingsbevestiging (prijs vanaf Bebsy site), prijs herzien aanbod en prijs huidige prijs website Bebsy komen niet overeen. En dat alles voor exacte dezelfde reis!
Naast benodigde inhoudelijke informatie om een heroverweging te maken geldt er ook nog iets als fatsoen.
Kennelijk zit Bebsy niet te wachten op nieuwe klanten.

Geplaatst op: 28-03-2018
Geschreven door: E. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote teleurstelling.

Zware teleurstelling. Reis geboekt naar Porto; oppas geregeld, vervoer naar vliegveld geregeld. Bevestiging van de boeking in mijn mail. Net, uren na de boeking, word ik gebeld. De reis is opeens toch een stuk duurder geworden. Ga ik daarmee akkoord? Nee natuurlijk. Dan wordt de reis gecancelled. Ik meld dat ik zo ook reisjes kan verkopen. De heer aan de telefoon meldt dat ik de algemene voorwaarden maar moet lezen en zegt dat ie de reis gaat cancelen en de verbinding verbreken.

Geplaatst op: 24-02-2017
Geschreven door: Gijs

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bebsy


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tui logo
Tui
41 beoordelingen
6,4
Lavida Travel logo
Lavida Travel
16 beoordelingen
9,3
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bebsy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bebsy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bebsy actief?

Bebsy is vooral actief in de categorie vakantie-reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantie & reizen , fly & drive , hotels , lastminute reizen , stedentrips en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bebsy reviews? Dan kun je naar de website van Bebsy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie