Be2 logo

Be2 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Be2 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Be2 logo
Website
be2.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Be2 ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Be2 ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je Be2 ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over Be2

De datingsite Be2 richt zich op singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Deze datingsite maakt gebruik van een persoonlijkheidstest om singles met elkaar te matchen. Deze test is opgesteld door datingexperts en is voor gebruikers binnen enkele minuten in te vullen. Met behulp van deze test is het vinden van een ideale partner via Be2 zeer gemakkelijk. Aan het einde van de test wordt je voorgesteld aan mogelijke partners die aansluiten bij jouw persoonlijkheid en wensen. Het uitvoeren van de persoonlijkheidstest op Be2 is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt gebruik maken van de services zolang je wilt. Wanneer je overtuigd bent van de service en kwaliteiten dan kun je overgaan tot een premiumlidmaatschap. Met de betaalde lidmaatschap kun je zoveel berichten lezen en versturen en foto's bekijken van andere singles. Met het interne mailsysteem communiceer je veilig en anoniem met matches. Het premiumlidmaatschap wordt automatisch verlengd maar je kunt deze stopzetten op elk moment. Er geld voor deze site wel een opzegtermijn van 14 dagen tenzij anders vermeld.

Be2 succesgarantie

Be2 geeft een succesgarantie voor iedereen met een premiumlidmaatschap. Deze garantie houdt in dat je met ten minste 10 andere aanbevolen singles in contact komt. Mocht dit niet lukken dan verlengd Be2 jouw premiumlidmaatschap geheel kostenloos!

Gratis inschrijven bij Be2

Wil je lekker online daten? Je kunt je gratis inschrijven bij Be2. Binnen enkele minuten kun je al starten met het vinden van een leuke date. Wacht dus niet langer en start vandaag.

Reviews over Be2

Gerelateerde bedrijven

Typhone logo
Typhone
16 beoordelingen
7,8
UPC logo
UPC
7 beoordelingen
5,1
VidaXL logo
VidaXL
56 beoordelingen
8
8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Be2

Be2 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Be2 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Be2 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Be2. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van be2.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van be2.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Be2.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beste datingsite

Be2 is een van de grootste websites in europa als het om daten gaat dacht ik zo. Ik kende ze van de reclame en omdat ze al zo lang meegaan dacht ik dat moet wel goed zijn.

Ik ben na het inschrijven vrij snel in contact gekomen met een leuke man. En niet veel later zijn we gaan daten. Om een lang verhaal kort te maken: Dankzij Be2 ken ik mijn man nu al 5 jaar en dol gelukkig.

Dank je Be2!!

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Johanneke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanbod is groot

Ik zou Be2 vooral willen prijzen om hun grote aanbod. Daardoor kan je echt uren lang zoeken naar leuke meiden. Verder prima datingsite.

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Herman S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Site vol fouten

Ik snap niets van die site en staat compleet vol rare informatie. Boven aan de site staat dat er 35 miljoen mensen ingeschreven staan. Dat is best veel voor een land van 17 miljoen inwoners. Dat kan natuurlijk een foutje zijn maar ook verder op de site staan maar rare dingen. Zoals de testimonials waar rare en simpele mensen hun verhaal doen over hoe ze hun liefde op die site hebben gevonden.

ik geloof er niets van en heb me maar weer uitgeschreven. Was na een keer inloggen wel overtuigd dat deze site helemaal nergens op slaat.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Be2


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Typhone logo
Typhone
16 beoordelingen
7,8
UPC logo
UPC
7 beoordelingen
5,1
VidaXL logo
VidaXL
56 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Be2 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Be2. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Be2 actief?

Be2 is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Be2 reviews? Dan kun je naar de website van Be2 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie