Date4cash logo

Date4cash reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Date4cash reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1253
Date4cash logo
Website
date4cash.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Date4cash

Aan datingsites geen gebrek. En dus kun je op verschillende manieren op zoek gaan naar een leuke date of vriendschap. Een van die aanbieders is Date4cash, een heel bijzondere aanbieder bovendien. Om meer te weten te komen over Date4cash, hebben we goed naar de reviews en ervaringen gekeken van mensen die al van het platform gebruik maakten en de belangrijkste punten voor je samengevat. Met die achtergrondinformatie kies je er zelf voor om eventueel ook gebruik te maken van de diensten van Date4cash.

Over Date4cash

Date4cash is een uniek concept. Je biedt een geldbedrag om iemand te ontmoeten terwijl er ook op een date met jou geboden kan worden. Je beslist steeds zelf om een bod te accepteren. Zo hoef je nu eens niet eindeloos te mailen of chatten voor het eventueel tot een ontmoeting komt. Bovendien weet je zeker dat als iemand op je geboden heeft een ontmoeting hebt met iemand die écht iets voor je over heeft. Hoe leuk is dat? En heb je geld betaald en gaat de date niet door? Dan krijg je gewoon je gestorte geld retour. Wat dat betreft kan er dus ook al niets misgaan.

Waarom kiezen voor Date4cash?

Er zijn meerdere redenen om specifiek voor Date4cash te kiezen. Het feit dat iemand geld over heeft om jou te ontmoeten is al iets bijzonders. Dat geeft een date al een extra dimensie. Duur heeft Date4cash het niet gemaakt, want je kunt al vanaf een bedrag van 5 euro bieden op een ontmoeting. Is er geld voor jou geboden en je maakt tijdens de date een selfie, dan krijg je meteen het geld van de website gestort. Wie overtuigd wil worden van deze nieuwe datingformule, die moet op het platform zeker even de succesverhalen lezen. En dat zijn er al best heel erg veel. Na het lezen van al die bijzondere verhalen zal ook de laatste twijfel bij je weggenomen zijn.

Is date4cash betrouwbaar?

Date4cash is volgens de beoordelingen een zeer betrouwbare partij. Zeker omdat er met geld gewerkt wordt, is de betrouwbaarheid erg belangrijk. Uit de beoordelingen blijkt dat de geldzaken prima geregeld worden. Bied jij op een date, dan maak je in eerste instantie geld over naar de website, die het geld beheert. Als de date met een selfie bewezen wordt, dan wordt het geld naar jouw datepartner overgemaakt. Uit de reviews en ervaringen blijkt dat dit inderdaad steeds het geval is. Heeft een date geen doorgang gevonden, dan wordt het geld naar je teruggestort. En ook aan die belofte houdt Date4cash zich volgens de beoordelingen prima.

Klantenservice en klachten

Hoewel er eigenlijk niet veel mis kan gaan, kan het zijn dat je een klacht hebt en die kenbaar wilt maken. Dat kan op Date4cash gemakkelijk via e-mail en een speciaal contactformulier op de website. Omdat Date4cash volledige klanttevredenheid nastreeft, zal alles er aan gedaan worden om de klacht snel weg te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij zelf ervaren hebt hoeveel waarde beoordelingen kunnen hebben en je nu altijd een betere beslissing neemt, willen we je een verzoek doen. Wil jij voortaan ook een beoordeling maken? Zo kun jij ook iets voor mensen betekenen die moeite hebben om knopen door te hakken.

Reviews over Date4cash
Gerelateerde bedrijven
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Date4cash

Het bedrijf Date4cash is geverifieerd door ons. De webshop date4cash.nl is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Date4cash is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Date4cash maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Date4cash is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van date4cash.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Date4cash.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uniek concept

Voor mij is het erg handig dat het veel tijd bespaart. Ik heb het zelf altijd erg druk in mijn leven dus heb geen tijd om uren te gaan swipen. Je kunt hier gewoon gemakkelijk iets zoeken en doen!

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dewi H.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Date4cash
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Date4cash een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Date4cash. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Date4cash actief?

Date4cash is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) erotische en sexdating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Date4cash reviews? Dan kun je naar de website van Date4cash gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie