BCC logo

BCC ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
BCC logo
BCC ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen

Hoe wordt BCC beoordeeld? Het is voor jou belangrijk omdat je wellicht op het punt staat zaken met BCC te doen. In dat kader hebben wij de reviews en ervaringen die mensen met BCC hebben voor je op een rijtje gezet. Lees ze grondig door en beslis vervolgens zelf of je al dan niet met BCC in zee gaat. Een ding is zeker; de mensen die al zaken deden met BCC zijn buitengewoon tevreden. Zij roemen met name het aanbod en de snelle bezorging. Als consument heb je niet alleen veel te kiezen als het gaat om producten, dat geldt eveneens voor het aantal aanbieders. Uiteraard wil je alleen zaken doen met een partij waarvan je zeker weet dat het betrouwbaar is. Met dank aan de reviews en ervaringen kunnen wij je hier een prima beeld geven van wat BCC is en waar het bedrijf voor staat.

Over BCC

BCC bestaat al vanaf 1969 en heeft ondertussen een imperium opgebouwd met liefst 61 winkels. Het is daarmee een grootheid op het gebied van consumentenelektronica. Het bedrijf groeit nog steeds en dat is niet zomaar. Het is een gegeven dat de klanten bij deze consumentenelektronica gigant noot teveel geld betalen. BCC gaat er prat op de beste service te bieden. De levering is snel en het aanbod is zeer breed. Bij BCC vindt je bovendien altijd als eerste de nieuwste producten. Bovendien vind je er exclusieve producten die je nergens anders koopt.

Waarom kiezen voor BCC?

Er zijn voldoende redenen om juist zaken te doen net deze aanbieder. Het biedt zo goed als alle populaire consumentenelektronica en een groot aantal exclusieve producten. Zoek je elektronica op het gebied van het huishouden, keukenapparatuur, computers en tablets, beeld en geluid, verzorging, telefoon en navigatie, gaming, foto en video en smart home, dan ben je er aan het juiste adres. Interessant is behalve de exclusieve producten ook de outlet van deze aanbieder. BCC staat bekend om de zeer scherpe promoties en het deskundige advies dat gegeven wordt. Ook de service staat als zeer goed bekend. De onderneming bied je de kans om een van de fysieke winkels te bezoeken én om zaken te dien vanuit de luie stoel. Een van de zaken waarmee BCC het verschil maakt is met de bezorging. Die is niet alleen snel, je kunt ook nog eens zelf een bezorgdag kiezen. Pakketten boven de dertig kilogram worden door de aanbieder van consumentenelektronica zelf bezorgd. Doorgaans geldt de regel dat als je vandaag een bestelling plaatst, je die de volgende dag al in huis hebt.

Is BCC betrouwbaar?

Je kunt BCC als een betrouwbare partij zien. Het is bijvoorbeeld aangesloten bij Thuiswinkelorganisatie en Thuiswinkelwaarborg. Dat zegt al veel. Bovendien wordt er bij de onderneming transparant gewerkt. Het bedrijf is goed bereikbaar, heeft een klantenservice die op diverse manieren te bereiken is het brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. Ook op de sociale media is het bedrijf volop zichtbaar.

Klantenservice en klachten

Niets dan lof over de klantenservice van BCC. Op de website van de aanbieder vind je alle mogelijke informatie over bestellingen en het annuleren en wijzigingen ervan. Ook vind je informatie over bezorgen en afhalen, retourneren, reparatie en service en de winkels. Je kunt bovendien eenvoudig een eigen BCC account aanmaken en er word je uitgelegd hoe je je bestelling kunt volgen. Ook de bereikbaarheid van BCC is groot, dus ook als je klachten hebt over je bestelling. Zo is BCC telefonisch bereikbaar op werkdagen en op zaterdag en er is een e-mail contactformulier op de website te vinden. Je kunt contact zoeken via WhatsApp, Facebook Messenger en bovendien verstuur je gemakkelijk een tweet naar BCC. Je kunt chatten met een medewerker of een brief zenden aan de aanbieder van consumentenelektronica.

Wil je ook beoordelen?

Om een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld te schetsen van BCC, is het prettig dat ook jij een beoordeling achterlaat. Daar hebben andere mensen namelijk weer baat bij. Want zij kunnen op basis van onder meer jouw beoordeling beter inschatten of een bedrijf al dan niet betrouwbaar is.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over BCC

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over BCC

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10