Bakker.com logo

Bakker.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bakker.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4433
Bakker.com logo
Website
Bakker.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Bakker.com

Nieuwe planten nodig? Ga je in de tuin aan de gang? Of je nu potten of planten zoekt, bij Bakker.com vind je het beiden. Ben jij echt zo iemand met groene vingers die dolgraag in de aarde wroet? Of gaat bij jou zo goed als elke plant dood? Het is dan wel handig dat je op Bakker.com ook nog terecht kunt voor advies. Maar voordat jij je online bestelling plaatst, neem je toch nog even een kijkje bij de recensies. Je hebt groot gelijk. In reviews ontdek je wat andere consumenten van dit bedrijf vinden. Of de planten er goed uitzien en ook hoe het staat met de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice en andere zaken. Wij verzamelden de beoordelingen van andere mensen en je vindt ze hier handig samengevat. Bekijk de ervaringen van mensen die al eens bestelden bij Bakker.com en beslis vervolgens of het jou ook een goed idee lijkt of niet.

Over Bakker.com

De medewerkers van Bakker.com geven aan tot de echte plantenliefhebbers te horen. Ze zijn online de grootste aanbieder van planten van heel Europa. Alle planten die dit bedrijf verkoopt komen van Hollandse bodem en direct van de kweker. Het bedrijf vindt het belangrijk dat mensen ook zelf goed voor hun planten kunnen zorgen en daarom wordt er zelfs een mini-cursus plantverzorging aangeboden. Bakker.com heeft ondertussen ruim 75 jaar ervaring op het gebied van plantenverkoop. De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor duurzaam ondernemen. Het aanbod biologische planten groeit dan ook. Deze zijn gekweekt zonder gebruik van schadelijke stoffen. Er is altijd maar weinig voorraad, zodat er zo vers mogelijk geleverd kan worden. Er wordt gekozen voor zo min mogelijk transport en voor duurzame verpakkingen.

Waarom kiezen voor Bakker.com

Word jij enorm blij van planten en alles wat daarmee samenhangt, dan is het een feestje om rond te kijken op de website van Bakker.com. Alles wat groen is en met planten te maken heeft, vliegt je om de oren. Het risico is zeker aanwezig dat je het een na het ander in je winkelmandje plaatst en dat je urenlang rondsnuffelt op deze website. Er is veel inspiratie te vinden en ook in de blogs lees je van alles over planten. Heb je minder groene vingers, dan nog is deze shop een lust voor het oog. Bestellen is heel eenvoudig en je vindt snel wat je nodig hebt. Schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je meteen een leuke korting bij je eerstvolgende bestelling. Je kunt handig zoeken op kamerplanten, tuinplanten, de vijver, de moestuin, verzorging, bloempotten of bloembollen. Ook is het mogelijk om meteen even bij de aanbiedingen te kijken. Kijk je bij kamerplanten, dan is het voor sommige mensen vast een verrassing dat je ook direct kunt selecteren op kamerplanten die gemakkelijk te verzorgen zijn. Alles wat je nodig hebt voor je kamer- en tuinplanten kun je eigenlijk wel bestellen bij deze online winkel. Je kunt de bestelling niet zelf ophalen, maar het is wel mogelijk om de portokosten te ontlopen. Bestel je namelijk in een keer voor 55 euro of meer, dan neemt Bakker.com de verzendkosten voor haar rekening.

Is Bakker.com betrouwbaar?

Bakker.com is al ruim 75 jaar actief in de wereld van bloembollen en planten. Verder zie je bij de bedrijfsgegevens een adres in Lisse vermeld staan en ook ontdek je dan al gauw dat het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Zie je dan ook nog dat je gemakkelijk contact op kunt nemen met de klantenservice en dat andere klanten positieve reviews schrijven, dan twijfel je geen moment meer aan de betrouwbaarheid van deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Allereerst eerst is handig om bij de veelgestelde vragen te kijken. Daar wordt echt al heel veel handige informatie gegeven. Voor klachten ga je direct naar het betreffende onderdeel en dan zie je precies hoe je een eventuele klacht kunt indienen en wat de procedure vervolgens is. Bakker.com is actief op de socials, dus op die manier kun je eenvoudig even contact maken met iemand van de serviceafdeling. Verder is er dan nog een laagdrempelige chat en je kunt met een medewerker mailen of bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien koop jij je planten altijd al bij Bakker.com. Zou je dan een recensie willen schrijven over jouw ervaringen? Andere consumenten vinden het prettig om te lezen hoe jij deze winkel beoordeelt. Dit helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Reviews over Bakker.com

Gerelateerde bedrijven

Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9
Waterpompshop logo
Waterpompshop
2 beoordelingen
9
Tropic Trees logo
Tropic Trees
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,8
0% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Bakker.com

Het bedrijf Bakker.com is geverifieerd door ons. De webshop Bakker.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bakker.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bakker.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bakker.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Bakker.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bakker.com.

Geplaatst op: 24-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte klantenservice, site onbereikbaar. planten meer dan 4 dagen onderweg

op maandag besteld en zogezegd vanaf dinsdag onderweg, maar op vrijdag heden nog niks gehad. Eerder een pakket van hen gekregen met 3 planten in pot. Potgrond uit de pot, 2 stengels gekraakt en doos werd ondersteboven geleverd. Probeer met hen in contact te komen, maar geen gehoor en nu blijkt hun pagina niet bereikbaar te zijn wegens technisch defect. dit al 4 dagen lang??? Zeer zwak bedrijf. geef mij maar tuincentrum of tuinflora

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rudi S.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit, trage levering, support onvoldoende

Op 17 april 2022 een bestelling gedaan en gelijk betaald. Dagen later, terwijl de belofte is na twee werkdagen in huis, kreeg ik een bericht dat mijn bestelling vertraagd was. Afdeling support kon mij geen verdere informatie geven. Nog twee dagen later uiteindelijk geleverd gekregen, maar toen waren de bloeiende planten volledig verpieterd, alle bloemen volledig verdord. Verder was er tijdens het transport een struik geknakt en de clematis zat ronduit als een zielig treurwilgje in de doos. Mooie site met mooie beloftes, maar de kwaliteit en de snelheid van levering is dus om te huilen. Ik zou natuurlijk wel weer contact met support kunnen zoeken, maar daar word ik toch niks wijzer van. Ik bestel hier nooit meer!

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Support erg slecht

Vorige bestelling (tricolor vlinderstruik) zag er niet uit, maar dacht dat kan een keer gebeuren
Nu lukt niet om je bestelling binnen 24 u te annuleren. Je wordt met support app aan t lijntje gehouden, na 1 uur chat maar opgehouden. Weinig flexabiliteit bij dit bedrijf bij wijziging. .

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: An

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bakker.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9
Waterpompshop logo
Waterpompshop
2 beoordelingen
9
Tropic Trees logo
Tropic Trees
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bakker.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Bakker.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bakker.com actief?

Bakker.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bakker.com reviews? Dan kun je naar de website van Bakker.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie