Baby-schoenen.nl logo

Baby-schoenen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Baby-schoenen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
671
Baby-schoenen.nl logo
Website
Baby-schoenen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Baby-schoenen.nl

Wanneer nieuw leven er is brengt dat ook eigen uitdagingen met zich mee. Niet in het minst wat betreft de kleding van jouw kleine uk. Wat doe je bijvoorbeeld met de voeten? Het is die vraag waar een webshop als Baby-schoenen.nl een antwoord op tracht te bieden. Maar is Baby-schoenen.nl wel een betrouwbare website? Zijn hun slofjes en schoenen van een goede kwaliteit? Op deze pagina vind je reviews terug over deze webshop. Zo kan jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Baby-schoenen.nl een eigen mening vormen. Lekker handig!

Over Baby-schoenen.nl

Baby-schoenen.nl is een webshop die een onderdeel is van Aapie BV. Dit bedrijf zag het levenslicht in 2007 met een duidelijke mission statement: het ontwerpen en produceren van slofjes voor baby's. De opzet was om leren, kwaliteitsvolle babyslofjes op de markt te brengen die echt een meerwaarde zijn voor het kind. Dat is ook vandaag de dag nog steeds de focus, zij het met een aanbod dat net iets uitgebreider is dan doorheen de beginjaren. Uniek aan de slofjes en schoenen van Baby-schoenen.nl is dat er gewerkt wordt met 100% leren babyslofjes en je dus zeker bent van een goede duurzaamheid. Daarnaast is het ontwerp op die manier vormgegeven dat het rekening houdt met de ontwikkeling van de babyvoet. Niet toevallig worden de producten van Baby-schoenen.nl dan ook aangeraden door orthopeden. Alles slofjes beschikken over een elastische rand en zijn flexibel. Aan de onderkant vind je een antislip laag terug wat wel nuttig kan zijn tijdens de eerste stappen. Je geniet van gratis verzending vanaf 50 euro en in de regel duurt het 2 à 3 werkdagen voor jouw bestelling voor de deur staat!

Waarom kiezen voor Baby-schoenen.nl?

Baby-schoenen.nl biedt dus een breed gamma aan slofjes aan voor baby's. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: babyslofjes, winterslofjes, babykleding, zwemspullen cadeaubonnen, sale en letter banner. Naast specifiek slofjes kan je dus ook algemene babykleding bij Baby-schoenen.nl op de kop tikken. Op de sale pagina vind je vanzelfsprekend alle producten terug die in afslag staan en als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een nieuwe mama of papa dan is een cadeaubon voor Baby-schoenen.nl een optie. De letter banner is een kit met 124 kartonnen letters, symbolen en metalen clipjes. Hierdoor kan je een eigen tekst maken als slinger. Leuk voor heel wat gelegenheden. Betalen kan op verschillende manieren zoals PayPal, Visa, Mastercard, overboeking, Bancontact en natuurlijk ook iDeal. Wil je op de hoogte blijven van eventuele acties of kortingscodes ontvangen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief. Bedenk je je toch na een bestelling? Dan kan je binnen 14 dagen na ontvangst jouw aankoop nog retourneren.

Is Baby-schoenen.nl betrouwbaar?

Alle vormelijke elementen van de website Baby-schoenen.nl zijn alvast in orde en betrouwbaar. Zo vind je meteen alle nodige bedrijfsinformatie terug zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel te Asten. Daarnaast werkt de website met een beveiligde SSL-verbinding wat betekent dat je veilig kunt surfen en betalen op Baby-schoenen.nl. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand er met jouw persoonsgegevens vandoor gaat. Tevens beschikt de webshop over een klantenservice die je kunt contacteren bij problemen of vragen. Baby-schoenen.nl is dus absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag waarvan je het antwoord niet meteen op de website terug kunt vinden? Of heb je misschien een klacht voor Baby-schoenen.nl? Dan kan je terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Dat kan via een contactformulier op de website waar je meteen een onderwerp bij kunt vullen, dat kan door per post jouw vraag of klacht op te sturen, dat kan via een mailtje naar het mailadres of door telefonisch contact op te nemen. Klachten worden per voorkeur verzonden via mail met vermelding van het ordernummer en natuurlijk de reden van de klacht. Je krijgt sowieso binnen de 14 dagen een antwoord van Baby-schoenen.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Loopt jouw kleine spruit rond op schoenen van Baby-schoenen.nl? Of is die er ondertussen uit gegroeid? Dan horen wij graag naar wat jouw ervaringen met deze webshop zijn. Was je tevreden over de kwaliteit en de snelheid van levering? Is het product duurzaam? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan of was het meteen de laatste keer? Schrijf op deze pagina een review met jouw beoordeling van Baby-schoenen.nl en help een volgende klant een goede beslissing maken.

Reviews over Baby-schoenen.nl
Gerelateerde bedrijven
GeboorteXpress logo
GeboorteXpress
1 beoordeling
9,5
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Ukje logo
Ukje
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg leuk

Wij hebben hier een aantal paar leren schoenen gekocht voor onze kinderen en ze zijn er erg blij mee. En wij ook trouwens. Ze zijn makkelijk te wassen en ze vinden ze lekker zitten,

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lara B.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Baby-schoenen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GeboorteXpress logo
GeboorteXpress
1 beoordeling
9,5
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Ukje logo
Ukje
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Baby-schoenen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Baby-schoenen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Baby-schoenen.nl actief?

Baby-schoenen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Baby-schoenen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Baby-schoenen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie