Babassu logo

Babassu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Babassu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2158
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Babassu

Het bedrijf Babassu is geverifieerd door ons. De webshop Babassu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Babassu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Babassu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Babassu is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Babassu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Babassu.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super goed behandeld

Ik ben in Wassenaar super goed behandeld door het professionele team en ze weten ook echt goed waar ze het over hebben en wat ze doen. Ik ben er al jaren fan van en ik kom ook zeker weer terug.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joy S.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Babassu


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
2 beoordelingen
9,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Babassu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Babassu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Babassu actief?

Babassu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Babassu reviews? Dan kun je naar de website van Babassu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie