Atlas VPN logo

Atlas VPN reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Atlas VPN reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4082
Atlas VPN logo
Website
atlasvpn.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Atlas VPN

Een Virtual Private Network (VPN) leidt al jouw internetverkeer om via een versleutelde tunnel. Het verdedigt tegen online snuffelen door hackers, overheden of andere mensen die op jouw data uit zijn. Ook maskeert een VPN je IP-adres, wat kan helpen tegen censuur en andere internetbeperkingen. Wil jij zorgeloos kunnen internetten? Dan kan Atlas VPN de ideale oplossing zijn voor jou. Je kunt op deze pagina de ervaringen van andere gebruikers lezen, zodat je kunt besluiten of Atlas VPN de juiste dienst is voor jouw wensen. Lees direct de ervaringen met Atlas VPN om een weloverwogen beslissing te nemen.

Over Atlas VPN

Atlas VPN heeft als missie om je te helpen om op te komen voor het recht op privacy en controle over je eigen digitale leven. Atlas VPN, opgericht in 2019, is een zeer veilige freemium VPN-service met als doel om veilig en open internet voor iedereen toegankelijk te maken. In 2021 werd Atlas VPN onderdeel van Nord Security, een leider in het leveren van digitale beveiligings- en privacyoplossingen. Hoewel Atlas VPN relatief nieuw is in de VPN-scene, worden ze al vertrouwd door meer dan 6 miljoen gebruikers over de hele wereld. Jouw online bewegingen worden op de voet gevolgd. Zelfs als je niets te verbergen hebt is dit onaangenaam. Atlas VPN dient als jouw schild tegen surveillance, censuur en geografische blokkades.

Waarom kiezen voor Atlas VPN

Atlas VPN gebruikt AES-256- en ChaCha20-Poly1305-codering en zowel IPSec/IKEv2- als WireGuard®-protocollen om jouw gegevens veilig door te sturen. Bij deze VPN service nemen ze jouw veiligheid dus zeer serieus. De belangrijkste drijfveer is om digitale privacy en beveiliging toegankelijk te maken voor alle consumenten, ongeacht je budget of technische kennis. Iedereen is welkom om Atlas VPN gratis uit te proberen of zich aan te melden voor premiumservices met extra functies. De VPN dienst bewaart alleen het absolute minimum aan informatie die nodig is om de diensten te kunnen verlenen, zoals je betalingsgegevens om de aankoop volledig te verwerken. Verder houden ze geen activiteitenlogboeken bij. Als gevolg hiervan kunnen ze niet precies weten wat jij online doet.

Is Atlas VPN betrouwbaar?

Al meer dan 6 miljoen mensen maken gebruik van Atlas VPN. Op social media heeft de VPN aanbieder duizenden volgers en ook maakt dit bedrijf sinds 2021 deel uit van Nord Security. Nord Security is een bekende naam binnen deze branche. Een uitstekende manier om er achter te komen of de VPN service aan jouw wensen voldoet, is door deze 30 dagen lang gratis uit te proberen. Lees ook zeker de reviews over Atlas VPN zodat je een duidelijk beeld kunt vormen van dit bedrijf. Zelfs beveiligingsbedrijven hebben beveiligingscontroles nodig. Daarom heeft Atlas VPN de toonaangevende onafhankelijke cyberbeveiligingsexperts van VerSprite gekozen om de dienst te testen, met uitstekende resultaten.

Klantenservice en klachten

Er is een uitgebreid online hulp centrum waar je terecht kunt met al jouw vragen. Zo lees je onder andere hoe je Atlas VPN installeert op jouw apparaten, hoe je de betaling regelt en welke features je allemaal gebruik van kunt maken. Voor betalende klanten is er ook een live chat functie, zodat je direct contact op kunt nemen met een medewerker van Atlas VPN. Je kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen met jouw vraag of opmerking.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Atlas VPN? Dan willen we jou vragen om je mening over deze VPN dienst te delen met de bezoekers van deze pagina. Vertel bijvoorbeeld meer over het gebruiksgemak, van welke websites jij nu allemaal gebruik kunt maken en of je het anderen aan zou raden om een abonnement af te sluiten bij Atlas VPN.

Reviews over Atlas VPN

Gerelateerde bedrijven

VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Atlas VPN

Ons team van experts heeft Atlas VPN geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Atlas VPN bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Atlas VPN is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Atlas VPN is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van atlasvpn.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Atlas VPN.

Geplaatst op: 07-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima

Net geïnstalleerd, heel simpel. Instructies zijn heel duidelijk. Heel vriendelijk prijsje i.v.m. black friday-deal.

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Atlas VPN


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Atlas VPN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Atlas VPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Atlas VPN actief?

Atlas VPN is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vpns.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Atlas VPN reviews? Dan kun je naar de website van Atlas VPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie