Ashley Madison logo

Ashley Madison reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ashley Madison reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
507
Ashley Madison logo
Website
Ashleymadison.com
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ashley Madison

De wereld van de datingsites is er eentje die aan aanbieders geen gebrek heeft. Desondanks is de kans groot dat je ooit al wel eens van Ashley Madison hebt gehoord of zelfs al eens wat research deed naar deze bijzondere datingsite. Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Ashley Madison? Nieuwsgierig naar hoe zij hun wedervaren met deze datingsite beoordelen? Dan ben je hier aan het juiste adres voor reviews van Ashley Madison. Zo kan je alle voor- en nadelen even zelf op een rijtje zetten voor je de sprong maakt.

Over Ashley Madison

Ashley Madison is een van oorsprong Canadese datingsite die reeds veel furore maakte in de Engelstalige wereld. De site werd in 2002 opgericht en dankt zijn naam aan de twee meest populaire meisjesnamen van dat moment: Ashley en Madison. De kracht van het succes van het bedrijf is misschien wel de zeer specifieke niche waar Ashley Madison zich op richt. Zoals je misschien al uit de slagzin “Life is short, have an affair” kunt afleiden richt Ashley Madison zich op mensen die op zoek zijn naar een affaire. Dat betekent overigens niet dat je als single niet welkom bent op de website: ook dat is een mogelijkheid. Mede dankzij de duidelijke insteek van het bedrijf is de kernwaarde discretie. Ashley Madison maakt de belofte dat jouw gegevens ook echt privé blijven. Een interessant gegeven daarbij is dat je bijvoorbeeld perfect foto’s mag uploaden die geblurred zijn. Ook ben je niet verplicht om eventuele social media-accounts te koppelen. Een unicum in de wereld van de datingsites!

Waarom kiezen voor Ashley Madison?

Ashley Madison is een grote naam binnen de wereld en heeft dan ook meteen toegang tot een vrij groot ledenbestand. Die grote keuze is dan ook absoluut één van de belangrijkste redenen om voor Ashley Madison te kiezen. Maar wat kan je met een profiel op deze datingsite eigenlijk doen? Dat hangt sterk af van het type lid dat je bent. Zo is het perfect mogelijk om een gratis account aan te maken, maar de functionaliteiten daarvan zijn zeer beperkt. De kans dat je op die manier gaat vinden wat je zoekt is relatief klein. Met een dergelijk account kan je nog net profielen bekijken en foto’s uitvergroten. Je kunt ook berichten ontvangen, maar niks terugsturen. De echte functionaliteiten van de site kan je pas echt gebruiken door het betalen van credits. De prijzen van die credits worden regelmatig aangepast. Zo kan je een berichtje sturen naar iemand door credits te betalen, maar kan je mits betaling van voldoende credits ook live chatten. Heb je iemand gevonden waarvan je het echt warm krijgt? Dan kan je ook een geschenkje sturen als je er de credits voor hebt.

Is Ashley Madison betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat een profile aanmaken op een dergelijke website een vrij delicaat gegeven is. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar ziet dat jij een account hebt en je wilt natuurlijk ook graag daadwerkelijk contact leggen via de website. In het verleden konden hier vragen bij gesteld worden. Zo was er in 2015 een gigantisch datalek dat de identiteit van zo goed als alle klanten vrijgaf. Logischerwijze heeft Ashley Madison sindsdien sterke investeringen gedaan in de veiligheid en zo stap voor stap hun reputatie heropgebouwd. Ze gebruiken een sterke dataencryptie en de privacy policy is zeer uitgebreid. Op dat vlak moet je je dus al geen zorgen meer maken. De garantie op succes bij het aanmaken van een profiel is moeilijker in te schatten. Veel hangt vanzelfsprekend ook af van het aantal credits dat je bereid bent om uit te geven. Wie gemotiveerd is zou echter geen problemen mogen ondervinden!

Klantenservice en klachten

Ashley Madison heeft een telefonische klantenservice en biedt ook een contactformulier op hun website aan. Heb je een klacht of een vraag over de datingsite moet je het dus via één van deze wegen doen. Goed is wel dat de klantenservice van Ashley Madison over het algemeen een goede reputatie heeft. Ze helpen je correct en snel verder zelfs als je geen betalend lid bent, maar slechts een gratis profiel hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een profiel op Ashley Madison en wil je graag jouw ei erover kwijt? Heb je relevante ervaringen waarmee je mensen verder kunt helpen? Of heb je misschien ooit problemen ondervonden? In elk van deze gevallen kan je hier jouw ervaring met Ashley Madison kwijt. Zo stuur je niet alleen jouw mening de wereld is, maar help je anderen ook vooruit.

Reviews over Ashley Madison
Gerelateerde bedrijven
Second Love logo
Second Love
34 beoordelingen
6,6
Victoria Milan logo
Victoria Milan
27 beoordelingen
6,4
SF.dating logo
SF.dating
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Ashley Madison

Ons team van experts heeft Ashley Madison geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Ashley Madison bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Ashley Madison is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Ashley Madison is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ashleymadison.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Ashley Madison
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Second Love logo
Second Love
34 beoordelingen
6,6
Victoria Milan logo
Victoria Milan
27 beoordelingen
6,4
SF.dating logo
SF.dating
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ashley Madison een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ashley Madison. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ashley Madison actief?

Ashley Madison is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overspel dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ashley Madison reviews? Dan kun je naar de website van Ashley Madison gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie