Arke logo

Arke reviews, ervaringen en beoordelingen

Arke reviews, ervaringen en beoordelingen
170

Arke ervaringen

Arke heeft zijn eigen floot aan vliegtuigen en organiseert daarnaast ook complete vakanties. Door zelf de vliegtuigen in eigen beheer te hebben is het voor de vliegmaatschappij eenvoudig om voordelige vakanties aan te bieden. Dit klinkt allemaal goed, maar hoe zit het met de kwaliteit? De Arke ervaringen kan je teruglezen op onze website om je zo over te halen om toch eens een kijkje te nemen voor jouw zomervakantie. Heb jij weleens een vakantie geboekt bij Arke? Natuurlijk horen we dan heel graag wat je van de service van Arke vindt. Met Arke ervaringen laat je weten of je nog een keer hier gaat boeken of toch liever niet. Jouw eerlijke mening is hier welkom zodat wij de rest kunnen informeren over Arke.

Over Arke

Arke is al jaren marktleider in Nederland op het gebied van vakanties. Ruim een miljoen Nederlanders vertrekken jaarlijks naar een bestemming met het reisbureau. Met een eigen vloot worden alle vakantiegangers naar hun bestemming gebracht. Sinds een paar jaar zijn hier ook verre bestemmingen aan toegevoegd en heeft Arke de nieuwe Dreamliners opgenomen. Hiermee wordt een soort luchtbrug gevormd met o.a. Curaçao als populaire verre reis van Arke. Naast de online reiswinkel zijn er ook fysieke winkels waar je altijd terecht kan met vragen en dit geeft natuurlijk een veilig gevoel.

Specialist van de Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen is vrijwel altijd een populaire reisbestemming vooral door het aangename weer het hele jaar door. Zelfs tijdens de koude wintermaanden kan je hier de zon nog opzoeken. Arke heeft een eigen vloot Dreamliners speciaal laten bouwen voor de Nederlandse Antillen. Door eigen vliegtuigen in te zetten is het voor Arke mogelijk om deze reizen zo voordelig mogelijk aan te bieden. Met behulp van Arke ervaringen kan je ook nog eens de juiste keuze maken voor een hotel.

Speciale doelgroep vakanties

Over de hele wereld stelt Arke vakanties samen voor speciale doelgroepen. Zo zijn er speciale Couples reizen op de meest romantische bestemmingen over de hele wereld. Daarnaast zijn er geen jongeren of schreeuwende kinderen te vinden en verblijf je in de meest romantische hotels. Naast couple vakanties zijn er ook speciale gezinsvakanties of jongeren vakanties bij Arke.

Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
7 beoordelingen
6
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
4 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Arke

Het bedrijf Arke is geverifieerd door ons. De webshop Arke is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Arke is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Arke maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Arke is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Arke te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Arke.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hotel Mizo

We zijn hier nu voor de 4de keer en het bevalt ons uitstekend.
Vriendelijke bediening en zeer gastvrij.

Geplaatst op: 15-09-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bernadet W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Chatten met personeel op de site

Wij gaan met een grote groep op vakantie en dan wil je wel zeker weten dat alles goed geregeld is. Arke biedt de mogelijkheid om te chatten op de website waardoor je onder het boeken al je vragen kan stellen! Helemaal super dus :)

Geplaatst op: 14-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk verblijf, slechte reisleidster

Wij zijn niet de allermoeilijkste, maar heb toch een puntje van kritiek. Niet iedereen heeft elk jaar het geld om te vliegen. Wij zijn dus net terug van onze vakantie en dan verwacht je toch dat je in de watte word gelegd. Wij gaan ongeveer 1 keer in de 4 jaar met een vliegvakantie weg dus dan hoop je dat wel. Helaas was de reisleidster een niet echt enthousiaste vrouw welke ook niet al te veel moeite wou doen om het naar je zin te maken. Gelukkig was de accommodatie echt mooi en hebben we zelf heerlijk kunenn genieten. Een enthousiaste reisleidster had het compleet gemaakt maar helaas.

Geplaatst op: 08-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piere

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Arke
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
7 beoordelingen
6
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
4 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Arke een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Arke. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Arke actief?

Arke is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , all-inclusive , autovakantie , cruises , lastminute reizen , rondreizen , stedentrips , vakantiehuizen , verre reizen , vliegticket aanbieders en wintersport.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Arke reviews? Dan kun je naar de website van Arke gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie