Arke logo

Arke ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3 beoordelingen • 9,3
Arke logo
Arke ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
3 beoordelingen • 9,3
Beoordeling
3 beoordelingen
9,3
5 sterren
67%
4 sterren
33%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
9,3
9,3
9,3
9,3

Gerelateerde bedrijven

Beerze Bulten logo Beerze Bulten
1 beoordelingen
10
Tui logo Tui
26 beoordelingen
7,5
Trainline logo Trainline
1 beoordelingen
9

Arke ervaringen

Arke heeft zijn eigen floot aan vliegtuigen en organiseert daarnaast ook complete vakanties. Door zelf de vliegtuigen in eigen beheer te hebben is het voor de vliegmaatschappij eenvoudig om voordelige vakanties aan te bieden. Dit klinkt allemaal goed, maar hoe zit het met de kwaliteit? De Arke ervaringen kan je teruglezen op onze website om je zo over te halen om toch eens een kijkje te nemen voor jouw zomervakantie. Heb jij weleens een vakantie geboekt bij Arke? Natuurlijk horen we dan heel graag wat je van de service van Arke vindt. Met Arke ervaringen laat je weten of je nog een keer hier gaat boeken of toch liever niet. Jouw eerlijke mening is hier welkom zodat wij de rest kunnen informeren over Arke.

Over Arke

Arke is al jaren marktleider in Nederland op het gebied van vakanties. Ruim een miljoen Nederlanders vertrekken jaarlijks naar een bestemming met het reisbureau. Met een eigen vloot worden alle vakantiegangers naar hun bestemming gebracht. Sinds een paar jaar zijn hier ook verre bestemmingen aan toegevoegd en heeft Arke de nieuwe Dreamliners opgenomen. Hiermee wordt een soort luchtbrug gevormd met o.a. Curaçao als populaire verre reis van Arke. Naast de online reiswinkel zijn er ook fysieke winkels waar je altijd terecht kan met vragen en dit geeft natuurlijk een veilig gevoel.

Specialist van de Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen is vrijwel altijd een populaire reisbestemming vooral door het aangename weer het hele jaar door. Zelfs tijdens de koude wintermaanden kan je hier de zon nog opzoeken. Arke heeft een eigen vloot Dreamliners speciaal laten bouwen voor de Nederlandse Antillen. Door eigen vliegtuigen in te zetten is het voor Arke mogelijk om deze reizen zo voordelig mogelijk aan te bieden. Met behulp van Arke ervaringen kan je ook nog eens de juiste keuze maken voor een hotel.

Speciale doelgroep vakanties

Over de hele wereld stelt Arke vakanties samen voor speciale doelgroepen. Zo zijn er speciale Couples reizen op de meest romantische bestemmingen over de hele wereld. Daarnaast zijn er geen jongeren of schreeuwende kinderen te vinden en verblijf je in de meest romantische hotels. Naast couple vakanties zijn er ook speciale gezinsvakanties of jongeren vakanties bij Arke.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Arke

profielfoto van Bernadet W.
Bernadet W.
15-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hotel Mizo

We zijn hier nu voor de 4de keer en het bevalt ons uitstekend.
Vriendelijke bediening en zeer gastvrij.

profielfoto van Vera
Vera
14-01-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Chatten met personeel op de site

Wij gaan met een grote groep op vakantie en dan wil je wel zeker weten dat alles goed geregeld is. Arke biedt de mogelijkheid om te chatten op de website waardoor je onder het boeken al je vragen kan stellen! Helemaal super dus :)

profielfoto van Piere
Piere
08-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk verblijf, slechte reisleidster

Wij zijn niet de allermoeilijkste, maar heb toch een puntje van kritiek. Niet iedereen heeft elk jaar het geld om te vliegen. Wij zijn dus net terug van onze vakantie en dan verwacht je toch dat je in de watte word gelegd. Wij gaan ongeveer 1 keer in de 4 jaar met een vliegvakantie weg dus dan hoop je dat wel. Helaas was de reisleidster een niet echt enthousiaste vrouw welke ook niet al te veel moeite wou doen om het naar je zin te maken. Gelukkig was de accommodatie echt mooi en hebben we zelf heerlijk kunenn genieten. Een enthousiaste reisleidster had het compleet gemaakt maar helaas.

Schrijf een review over Arke

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Beerze Bulten logo Beerze Bulten
1 beoordelingen
10
Tui logo Tui
26 beoordelingen
7,5
Trainline logo Trainline
1 beoordelingen
9