Amsterdam Motor Show logo

Amsterdam Motor Show reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Amsterdam Motor Show reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Amsterdam Motor Show logo
Website
amsterdammotorshow.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Amsterdam Motor Show

Gaat je hart sneller kloppen van stoere muscle cars? Auto’s van de toekomst? Of kom je graag alles te weten over elektrische auto’s? In dat geval moet je zeker eens een bezoek hebben gebracht aan Amsterdam Motor Show. Je leest verschillende reviews over een bezoek aan Amsterdam Motor Show, samen met informatie over dit evenement, op deze pagina.

Over Amsterdam Motor Show

Amsterdam Motor Show is zonder twijfel het grootste Supercar event van Nederland. Dit evenement wordt ieder jaar in de RAI georganiseerd en is in zowel het binnenland als in het buitenland enorm geliefd. Helemaal niet zo gek, want je gaat hier de meest unieke auto’s zien die je je maar kunt verzinnen. Maar liefst 75.000 m2 is voor jou beschikbaar en op de vloer bekijk je meer dan 300 supercars, hypercars, electric en classic cars. Het evenement duurt in totaal vijf dagen, waarvan er een nacht preview night is en de vier overige dagen staan in het teken van de beursdagen.

Waarom kiezen voor Amsterdam Motor Show

De mooiste auto’s van de beste merken ga je bekijken tijdens een van de beursdagen van Amsterdam Motor Show. Denk hierbij aan wagens van merken als Lamborghini, Maybach, Ford, Mercedes, Porsche en Tesla. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende tickets, bijvoorbeeld voor een eenmalig bezoek aan de beurs of voor meerdere dagen. Hierdoor weet je altijd zeker dat je de auto van je dromen kunt gaan bezichtigen tijdens het evenement.

Is Amsterdam Motor Show betrouwbaar?

Amsterdam Motor Show staat bekend als de grootste beurs voor autoliefhebbers van het land. Een ticket voor het evenement bestel je altijd eenvoudig, snel en veilig online en je hebt de mogelijkheid om je ticket op verschillende manieren af te rekenen. Vervolgens ontvang je het bewijs per mail, waardoor je bij de entree eenvoudig en snel het bewijs kunt laten scannen. Daarnaast kun je van tevoren het programma online bekijken en je ziet eenvoudig en snel welke merken waar zijn te vinden op de beursvloer.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over een van de evenementen die plaats gaan vinden op de beursvloer? Of kun je hulp gebruiken bij het bestellen van een ticket? Neem in alle gevallen even contact op met de klantenservice van Amsterdam Motor Show. Je stelt je vragen aan het team van Amsterdam Motor Show door even te bellen of door een e-mail te sturen. In beide gevallen weet je altijd zeker dat je erg goed geholpen gaat worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je niet al te lang geleden het evenement van Amsterdam Motor Show bezocht? En ben je hier erg enthousiast over geraakt? Deel jouw ervaring over het evenement door je review te plaatsen op deze pagina. Wie weet heb jij wel een goede tip over welk merk je als beurs bezoeker zeker niet over mag slaan!

Reviews over Amsterdam Motor Show

Gerelateerde bedrijven

VakantieVeilingen.nl logo
VakantieVeilingen.nl
37 beoordelingen
6,9
Save A Train logo
Save A Train
2 beoordelingen
9
I amsterdam City Card logo
I amsterdam City Card
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Amsterdam Motor Show

Ons team van experts heeft Amsterdam Motor Show geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Amsterdam Motor Show bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Amsterdam Motor Show is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Amsterdam Motor Show is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van amsterdammotorshow.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Amsterdam Motor Show


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VakantieVeilingen.nl logo
VakantieVeilingen.nl
37 beoordelingen
6,9
Save A Train logo
Save A Train
2 beoordelingen
9
I amsterdam City Card logo
I amsterdam City Card
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Amsterdam Motor Show een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Amsterdam Motor Show. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Amsterdam Motor Show actief?

Amsterdam Motor Show is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Amsterdam Motor Show reviews? Dan kun je naar de website van Amsterdam Motor Show gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie