American Tourister logo

American Tourister reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
American Tourister reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4078
American Tourister logo
Website
americantourister.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen American Tourister

Iedereen gaat wel eens op reis, ook al gaat de een wat meer dan de ander. Of je nou op vakantie gaat of voor zaken op pad bent, je ontkomt er vrijwel niet aan om te reizen. En dan ontkom je automatisch ook niet aan het verplaatsen van je spullen. Daarvoor heb je natuurlijk een goede koffer of reistas nodig. Een van de grootste bedrijven op dit gebied is American Tourister. Heb jij nou ook een koffer of reistas nodig en wil je graag meer weten over de beoordelingen van American Tourister? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben voor jou de reviews en ervaringen van American Tourister op een rijtje gezet. Lees hieronder de reviews en ervaringen van mensen die je voor gingen en neem op die manier een weloverwogen beslissing om wel of niet bij dit bedrijf je koffer of tas te kopen voor op reis!

Over American Tourister

American Tourister is het op een na grootste bagagemerk ter wereld, en aanwezig in bijna honderd landen verspreid over de hele wereld. Dit bedrijf bestaat al sinds 1933. Toen begon Sol Koffler met een kofferfabriek in Providence. Hij wilde een betaalbare koffer maken van goede kwaliteit. Als we kijken naar de recente geschiedenis is er in 1993 een belangrijke gebeurtenis geweest. Toen werd het bedrijf namelijk overgenomen door Samsonite, die andere grote speler op de markt van reiskoffers- en tassen. Hierdoor zijn de twee belangrijkste bedrijven op dit gebied nu samengevoegd. Tegenwoordig is American Tourister een van de belangrijkste merken op het gebied van bagage, waarin wereldwijd mensen het vertrouwen stellen.

Waarom kiezen voor American Tourister

Als we kijken naar de reviews en ervaringen is dit vrijwel allemaal positief. Er zijn dan ook genoeg redenen om voor dit merk te kiezen. De koffers zijn van goede kwaliteit en zeer betrouwbaar. Daarnaast valt ook het design op, namelijk in felle en vrolijke kleuren. Je herkent de koffers daarmee snel. Dat is niet alleen leuk, het is op bijvoorbeeld vliegvelden ook heel handig. De koffers en tassen van American Tourister zijn hip, kleurrijk en betaalbaar. Een perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit voor een mooie prijs. Ideaal!

Is American Tourister betrouwbaar?

Je wil natuurlijk in zee gaan met een betrouwbaar bedrijf. Over zowel het bedrijf als de koffers kunnen we dit met volle overtuiging zeggen. American Tourister krijgt lovende recensies over de producten. Daarnaast blijkt de betrouwbaarheid uit het feit dat het bedrijf al lang mee gaat, ontzettend bekend en groot is geworden en daarnaast samenwerkt met een andere betrouwbare partner in de persoon van Samsonite.

Klantenservice en klachten

Bij een betrouwbaar en goed bedrijf hoort ook een goede klantenservice. Hierbij kijken we vaak naar de bereikbaarheid en de service. Wat betreft de bereikbaarheid zit het goed. Je kunt dit bedrijf via vele kanalen bereiken. Op vrijwel elk online platform zijn ze aanwezig, en je kan ook een vraag sturen die vervolgens via de mail wordt beantwoord. De antwoorden volgen snel. Ook over de service zie je lovende recensies. Uiteraard zitten er ook af en toe klachten tussen, wat niet te vermijden is bij zoveel verkochte producten. Ook over de afhandeling zijn klanten echter zeer positief.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij nou ook weleens een koffer of tas bij American Tourister gekocht? Laat het hier dan vooral weten. Wij, en met name de bezoekers van deze pagina, zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen. Heb je contact gehad met de klantenservice of heb je ervaring met klachtafhandeling bij dit bedrijf? Nog beter! We kunnen elkaar helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. Hoe meer reviews en recensies, hoe beter!

Reviews over American Tourister

Gerelateerde bedrijven

MoreThanHip logo
MoreThanHip
2 beoordelingen
8,5
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over American Tourister

Het bedrijf American Tourister is geverifieerd door ons. De webshop americantourister.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. American Tourister is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. American Tourister maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

American Tourister is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van americantourister.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van American Tourister.

Geplaatst op: 07-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over American Tourister


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MoreThanHip logo
MoreThanHip
2 beoordelingen
8,5
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is American Tourister een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over American Tourister. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is American Tourister actief?

American Tourister is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de American Tourister reviews? Dan kun je naar de website van American Tourister gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie