Alleeninkt.nl logo

Alleeninkt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Alleeninkt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1483
Alleeninkt.nl logo
Website
Alleeninkt.nl
Categorie
Webshops

Review en ervaringen Alleeninkt.nl

Prachtige apparatuur hoor, printers. Maar wat zijn ze waard zonder inkt en de juiste toner? Om steeds over voldoende en goede printerinkt te beschikken, zou je kunnen kiezen voor de producten van Alleeninkt.nl. Om je te informeren over deze aanbieder van printerinkt, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om eventueel ook voor Alleeninkt.nl te kiezen.

Over Alleeninkt.nl

Alleeninkt.nl bestaat vanaf 2013 toen twee ondernemers ondervonden dat het moeilijk was om aan betaalbare printerinkt en toners te komen. En dus gingen ze zelf aan de slag en zochten ze zelf een oplossing voor dit probleem. Die oplossing vonden ze in de vorm van kwalitatief uitstekende inkt en de beste toners. Groot verschil is echter de prijs. Die is bij Alleeninkt.nl veel aantrekkelijker dan bij welke andere aanbieder dan ook. Alleeninkt.nl heeft altijd een passende oplossing en is een bedrijf dat je helpt te besparen op printerinkt en toners.

Waarom kiezen voor Alleeninkt.nl

Alleen al de zeer scherpe prijzen die Alleeninkt.nl biedt, zijn de moeite waard om ook voor deze aanbieder te kiezen. De gehanteerde prijzen gelden zelfs als de goedkoopste van Nederland en België. Bovendien is er ontzettend veel aanbod. Nog een voordeel van zaken doen met deze specialist is wel de simpele werkwijze. Je selecteert de printer die je hebt en krijgt vervolgens de juiste inkt of toner voorgeschoteld. Die reken je vervolgens in een veilige betaalomgeving af. Bij Alleeninkt.nl betaal je nooit te veel. Bovendien wordt service nog met een hoofdletter geschreven. Kun je een bepaalde inktsoort of kleur niet vinden? Dan zal de specialist er alles aan doen om alsnog te zorgen dat jij de gewenste inkt krijgt.

Is Alleeninkt.nl betrouwbaar?

Een ding is zeker. Met het cijfer 4,72 uit 5 scoort Alleeninkt.nl buitengewoon goed bij de klanten, die het een prettig en betrouwbaar bedrijf noemen. Dat ze het bij Alleeninkt.nl goed met de klanten voor hebben blijkt wel uit de zoektocht die ingezet wordt voor de klant als een bepaalde inktsoort of kleur er niet is. En zo vind je altijd een passende oplossing bij deze aanbieder. Ben je niet tevreden over een product? Dan krijg je gewoon je geld terug. Alleeninkt.nl biedt verder Kopersbescherming en dat ze bij deze specialist ook vertrouwen in hun klanten hebben blijkt wel uit het feit dat je gewoon achteraf kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk is het geen enkel probleem om bij klachten of vragen contact te leggen met de specialist. Je kunt gewoon bellen, je kunt eveneens mailen of kiezen voor de live chat. Bovendien kun je het bedrijf in Coevorden ook gewoon bezoeken en is het indienen van een schriftelijke klacht dus eveneens een optie. Je vindt de adresgegevens gewoon op de website. Het kost je dus nooit moeite om snel in contact te komen met Alleeninkt.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Met de extra informatie die we uit de reviews en ervaringen gefilterd hebben, maak jij een betere keuze. Zo zie je maar hoe waardevol die beoordelingen kunnen zijn. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Kun je iets terugdoen voor die mensen die jou nu verder geholpen hebben. En het is echt maar een heel kleine moeite.

Reviews over Alleeninkt.nl
Gerelateerde bedrijven
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
1 beoordeling
9
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
84% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Slecht. Toner werkt niet.

Bij alleeninkt.nl bestelde ik een toner Huismerk Brother TN-247Y. Bestelproces en levering is goed gegaan. Toner werkt echter niet. Foutmelding: chip wordt niet herkend. Brother gebeld. Pech, geen originele toner. De computershop gebeld, hoe dit kan. Reactie: toners van het soort sites als alleeninkt.nl is totale rommel. Je printer gaat er zelfs kapot van. Hij had er nog een paar van staan.

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed bestelproces en prima hulp.

Na de bestelling werd het pakket niet bezorgd. Per mail contact opgenomen en door Mirella perfect geholpen en direct nagestuurd en ontvangen. Dit bedrijf heeft de klantenservice blijkbaar hoog in het vaandel staan.

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fred L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Inktpatroon van de kleuren print niet de goede kleur, wat roze moet zijn print hij groen.

Ik weet niet hoe dit op te lossen

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patricia D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoopste online inkt webshop, na één dag had ik de inkt thuis.

Na één dag had ik mijn inkt thuis ontvangen, helaas accepteerde mijn HP printer de cartridges van Alleeninkt.nl niet direct. Ik heb contact gehad met de klantenservice en die hielp mij de cartridges te plaatsen en activeren. Toppie!

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ian

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn bedrijf

Makkelijke site en fijn en behulpzaam personeel. Producten ook top

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hein

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering in een leuk bewaar doosje.

Duidelijke website met handige keuze hulp ik kwam meteen bij de juiste cartridges uit.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Meriam

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alleeninkt.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
1 beoordeling
9
Toners-kopen.nl logo
Toners-kopen.nl
2 beoordelingen
9
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alleeninkt.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Alleeninkt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alleeninkt.nl actief?

Alleeninkt.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Alleeninkt.nl reviews? Dan kun je naar de website van Alleeninkt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie