Alicejo logo

Alicejo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alicejo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
656
Alicejo logo
Website
alicejo.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Alicejo

Ben je benieuwd hoe andere mensen de webwinkel van Alicejo beoordelen? Neem dan de beoordelingen van deze giftshop die wij voor je hebben verzameld eens door. Door te lezen of klanten die jou zijn voorgegaan tevreden zijn over de bestelde make-up, de legpuzzels of de boekenlegger, kun je een indruk krijgen over de kwaliteit van de geleverde artikelen. Ook kun je lezen of klanten een positieve ervaring hebben gehad met de klantenservice en of eventuele problemen naar behoren zijn opgelost. Aan de hand van de verschillende reviews kun je bepalen of Alicejo een betrouwbare webwinkel is.

Over Alicejo

Alicejo is in 2008 begonnen als verkooppunt voor diverse make-upmerken van over de hele wereld. Inmiddels is het assortiment van deze cadeauwinkel uitgebreid met artikelen als legpuzzels, geurkaarsen, kleurboeken en mokken. Met het originele assortiment hoopt Alicejo je te helpen met het vinden van een geschikt cadeautje, voor een ander of voor jezelf. Dit Nijmeegse bedrijf biedt producten van tientallen merken aan, waaronder van gerenommeerde merken als Ravensburger, Maybelline en BH Cosmetics. De webwinkel heeft een grote sale-afdeling, waarin je al vanaf het bedrag van €1,- beautyartikelen kunt vinden. Met het handige filter kun je precies het bedrag instellen dat je aan een cadeau wilt uitgeven en alleen de artikelen die binnen jouw budget vallen, zullen worden getoond.

Waarom kiezen voor Alicejo

Alicejo heeft een verrassend assortiment en met weinig saldo kun hier toch terecht voor je schoonheidsproducten, living artikelen en kantoorproducten. De levertijd van je order bedraagt doorgaans een tot drie werkdagen en wanneer je voor minimaal €75,- bestelt, hoef je geen kosten te maken voor de verzending van je spullen. Je hebt 14 dagen bedenktijd om te beslissen of je een ontvangen product wilt behouden. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je je retour aanmelden bij Alicejo en het pakket terugsturen naar deze winkel. Als je geretourneerde items in goede orde zijn ontvangen door Alicejo, dan zal het aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten die je hebt betaald, worden teruggestort op je rekening.

Is Alicejo betrouwbaar?

Alicejo heeft een KvK-nummer. Dit is terug te vinden in de algemene voorwaarden. Op de website is geen over-ons-pagina te vinden, waarin meer wordt verteld over deze eenmanszaak. De webwinkel heeft beperkte betaalmogelijkheden en is niet in het bezit van een keurmerk. Hierover staat op de website geschreven dat Alicejo vindt dat een keurmerk inhoud dient te hebben en niet uitsluitend een logo moet zijn dat door een bedrijf is aangekocht om schijnveiligheid te geven aan zijn klanten. Dit is een opmerkelijke uitspraak, aangezien een webwinkel wel degelijk aan een aantal kwaliteitscontroles wordt onderworpen om een keurmerk te mogen dragen. Zo dient er onder andere een gedegen klachtenprocedure te zijn en moet de klant de mogelijkheid worden geboden om achteraf te betalen. Dit zijn al twee harde eisen die Alicejo niet waarmaakt met de webshop. Is de reden van het ontbreken van een keurmerk dan echt het niet willen aankopen van een logo om het gevoel van (schijn)veiligheid te vergroten? De link op de website die naar de klantenbeoordelingen zou leiden, doet dat niet. Er zijn wel klantenreviews te vinden op Kiyoh en de score is hoog, maar het betreft hier zeer weinig beoordelingen, zeker als je je bedenkt dat deze webwinkel al langer dan een decennium actief is. Dit alles wil niet per definitie zeggen dat Alicejo niet betrouwbaar is, merkwaardig is het echter wel.

Klantenservice en klachten

Er is geen klantenservicepagina ingericht op Alicejo.com. De telefonische bereikbaarheid en het telefoonnummer van dit bedrijf staan op twee verschillende plaatsen vermeld. Pas wanneer je op de help-button drukt, dan kom je op een contactpagina terecht. Hier staan wel zowel het telefoonnummer als de tijden waarop je kunt bellen, maar echt logisch ingedeeld is het niet. Op deze contactpagina kun je lezen dat Alicejo per e-mail te bereiken is, met het verzoek om het overmatige gebruik van uitroeptekens achterwege te laten in je bericht. Over wat je kunt doen op het moment dat je je niet geholpen voelt door de klantenservice of wanneer je niet blij bent met een geboden oplossing, laat Alicejo zich niet uit. Er is geen klachtenregeling en er staat nergens vermeld tot wie je je kunt wenden bij eventuele problemen. Doordat Alicejo geen lid is van een webshopkeurmerk, ongeacht welke dit zou zijn, heb je ook geen mogelijkheid om je klacht voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie van een keurmerkstichting.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je weleens een cadeau besteld bij Alicejo? Of heb je contact gehad met de klantenservice? Dan zou het prettig zijn als je hierover vertelt in een recensie. Door jouw persoonlijke ervaringen met deze online giftshop te delen in een review, kun je andere mensen helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Is Alicejo een prima webshop met vriendelijke medewerkers, ondanks dat er geen keurmerk is? Of blijkt deze webshop lastig bereikbaar te zijn als je een vraag hebt? Of je ervaring nu positief of negatief is, je kunt door jouw bevindingen te delen toekomstige klanten helpen bepalen of Alicejo betrouwbaar is of ze juist doen inzien dat ze beter elders een cadeau kunnen bestellen.

Reviews over Alicejo
Gerelateerde bedrijven
Coolshop logo
Coolshop
4 beoordelingen
6,6
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Uitstekende service

De service die ze bieden is erg snel en ze bieden een erg snelle service. Ik heb helaas het wel moeten annuleren maar dit ging helemaal probleemloos. Alleen maar positieve ervaringen met deze website.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alicejo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Coolshop logo
Coolshop
4 beoordelingen
6,6
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alicejo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Alicejo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alicejo actief?

Alicejo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , verzorging & gezondheid en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Alicejo reviews? Dan kun je naar de website van Alicejo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie