Albelli logo

Albelli reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Albelli reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Albelli logo
Website
albelli.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Albelli

Wil jij graag weten welke beoordelingen en reviews er geschreven zijn over Albelli? Wij hebben alle reviews van Albelli verzameld voor je en op een rijtje gezet. Klantervaringen en reviews geven een goed beeld over het bedrijf. Klachten of succesverhalen, goede ervaringen of juist dingen die niet helemaal lekker liepen. Lees de reviews door en maak daarna de keuze of je iets wilt bestellen bij Albelli.

Over Albelli

In 2008 is Albelli opgericht en levert het diverse fotoproducten. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere fotoboeken, fotoafdrukken, wanddecoratie, kaarten en meer. In het begin verkocht het alleen maar fotoboeken in Nederland, maar door de jaren heen is niet alleen het assortiment, maar ook het aantal landen uitgebreid. In onder andere Frankrijk, Zweden en Duitsland is het actief. Vrijwel direct waren er al zo’n 80 medewerkers werkzaam. Tien jaar later is dat aantal verviervoudigd. Deze medewerkers komen uit heel verschillende landen, maar liefst 27. In 2011 werd het bedrijf onderdeel van Cimpress en in 2017 werd het overgenomen door Gilde Buy Out Partners. Weer een heel mooie stap voor Albelli. De missie van het bedrijf? De wereld een beetje mooier maken door momenten van mensen tot leven te brengen.

Waarom kiezen voor Albelli

In het assortiment van Albelli vind je diverse fotoproducten, denk aan fotoboeken, wanddecoratie, fotokalender en mokken. Maak bijvoorbeeld een fotoboek van die ene geweldige vakantie, laat je kinderen afdrukken op canvas voor in de woonkamer of maak een verjaardagkalender om cadeau te geven. Ook gepersonaliseerde (kerst)kaarten zijn mogelijk. Hoe je vandaag de dag bij Albelli een fotoboek in elkaar kunt zetten, was in de beginjaren nog echt niet mogelijk. Door de jaren heer is dit steeds meer uitgebreid met handige functies. Dankzij de aanwezige Smart Assistant maak je namelijk in slechts een paar minuten al je eigen fotoboek. Urenlang foto’s selecteren en alles zelf indelen? Dat is verleden tijd met de Smart Assistent. Hierbij worden onscherpe en dubbele foto’s er automatisch uitgehaald en worden er de mooiste indelingen gemaakt. Uiteraard kun je daarna ook nog gewoon zelf je fotoboek perfectioneren én personaliseren. Er is ook een app van Albelli, waarmee je zelfs onderweg een fotoboek kunt maken, een kalender kunt bestellen of een fotoafdruk kunt maken.

Is Albelli betrouwbaar?

Het hoofdkantoor van Albelli zit in Amsterdam en de productieafdeling vind je in Den Haag. Het bedrijf is, ondanks dat het al in 2008 is opgericht, nog steeds aan het groeien. In 2017 had het ongeveer 1,5 miljoen klanten en een jaar later was dat aantal alweer gegroeid naar bijna 2 miljoen. In het assortiment van Albelli zitten niet alleen fotoboeken, maar deze worden wel veruit het meest besteld. Maar liefst 5,5 miljoen fotoboeken zijn er al besteld. Daarnaast heeft het bedrijf al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de webshop award. Door de Consumentenbond zijn de fotoboeken uitgeroepen tot de allerbeste fotoboeken van Nederland. Het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Wanneer je dit doet, ontvang je direct 5 euro korting. Albelli is te volgen op diverse social media, waaronder Facebook, Pinterest en Instagram.

Klantenservice en klachten

Met een 100% tevredenheidsgarantie doet Albelli er alles aan om van jou een tevreden klant te maken. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan gaat de klantenservice graag met je op zoek naar een goede oplossing. Je kunt contact met ze opnemen via de mail, stuur ze via de website een chatberichtje of neem telefonisch contact met ze op. Via de mail krijg je binnen twee werkdagen een antwoord, en via de chat en telefonisch zijn ze bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Je kunt je vraag ook via Twitter of Facebook stellen. Binnen een werkdag kun je dan reactie verwachten. Buiten kantoortijden kun je nog steeds een chatbericht sturen, maar je krijgt dan antwoord via een chatbot. Mocht je een vraag hebben, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Wie weet vind je daar het antwoord al en hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens iets besteld bij Albelli? Een mooi fotoboek voor jezelf of … Laat andere mensen weten hoe je dit ervaren hebt door hier een review over te schrijven. Door jouw mening te laten horen, weten andere mensen of ze betrouwbaar en veilig ook iets kunnen kopen bij Albelli.

Reviews over Albelli

Gerelateerde bedrijven

Fotoalbumshop.nl logo
Fotoalbumshop.nl
2 beoordelingen
9
FotoDigitaliseren.nl logo
FotoDigitaliseren.nl
2 beoordelingen
9,5
Timbler logo
Timbler
4 beoordelingen
9,3
3,2
6% zou hier weer kopen
20 beoordelingen
Ervaringen met Albelli

Het bedrijf Albelli is geverifieerd door ons. De webshop albelli.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Albelli is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Albelli maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Albelli is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van albelli.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering mooie foto s super

Service is prima

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 23-06-2021
Geschreven door: Wilma

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
2 van hetzelfde besteld verschillende geleverd

Ik heb 2 foto boekjes online zelf gemaakt.
Achteraf 2x het boekje besteld, maar heb gewoon 2 compleet verschillende boekjes ontvangen bij beide boekjes zijn de foto's helemaal door elkaar gegooit.

Erg teleurgesteld, 1x nooit weer.

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 01-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komt beloftes niet na

Zeer mooie afwerking,leveringstijden lopen de spuigaten uit.Chat verloopt mank,pb antwoord is standaard voor iedereen.

Geplaatst op: 19-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jeannine

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
2 weken vertraging, kapot bij ontvangst en geen contact met helpdesk mogelijk

Kortom een drama. Een bestelling van een hoge kwaliteit fotoboek gedaan (plm 38,-)

Eerst 2 weken vertraging bij de aflevering. Onduidelijkheid over de uiteindelijke leverdatum.

Eindelijk ontvangen, blijkt het fotoboek volledig gescheurd te zijn tussen de kaft en bladzijde 1.

De Helpdesk is per chat en per telefoon (vanwege een technische storing) niet bereikbaar.

Op de website is geen informatie beschikbaar over hoe te handelen met retour /klachten, ook al is er een " 100% tevredenheidsgarantie"

Ik ben 0% tevreden en wil de hele bestelling cancellen met geld terug.

(wordt vervolgd)

Geplaatst op: 29-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen communicatie en nog steeds geen boek

Boek wordt niet geleverd op de afgesproken tijd, communiceren niet of nauwelijks over wanneer het boek wel komt. Ze hebben zes keer aangegeven dat het boek zou komen. Nog steeds geen boek. Verjaardag voorbij gegaan van degene voor wie het boek was. Wat een aanfluiting is deze service. Beter een andere zoeken.

Geplaatst op: 08-09-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Cas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trage levertijd!

3 mei besteld, inmiddels 10 dagen verder en nog geen bericht. Op de website geven ze aan binnen een week te leveren. Super trage organisatie en hebben het intern niet op orde.

Geplaatst op: 13-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ferdi

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kalenders hebben paarse zweem en zijn onscherp

Ik wilde een jaarkalender maken bij Albelli. Ik maak al jaren fotoalbums bij hen en ben daar redelijk tevreden over (kan beter, maar prijs maakt het goed). De kalender kan alleen online gemaakt worden. Tijdens het uploaden van foto's zag ik direct al dat de foto's paars, dof en onscherp werden. Mail gestuurd; geen antwoord. Nog een mail 4 werkdagen later; geen antwoord. Weer 4 werkdagen later (ze zeggen altijd binnen 3 werkdagen te antwoorden) een chat gestart; het blijkt dat in de kalender er een 'fotobewerkend' filter overheen gegooid wordt en je foto dan inderdaad dof en onscherp kan worden. Advies; je foto niet bewerken! Belachelijk. Ik bewerk mijn foto's met zorgvuldigheid en met een gecalibreerd scherm. Dat kan ik dus beter dan zo'n filter. Bovendien werd een niet bewerkte foto (ter test geupload) ook paars en dof.
Ik zal helaas de kalender elders moeten maken.

Geplaatst op: 09-01-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte planning in drukke tijden

8 december order geplaatst en zou op tijd, dus voor kerst geleverd worden.
Staat nog in bestelling, moet nog gedrukt worden. Vele mails, zonder resultaat.
Bestelling heeft eigenlijk geen zin meer. Kan ik bestelling nu annuleren omdat Albelli niet waar kan maken wat ze belooft en zal wel problemen geven met terug betalen. Wij wel meteen betalen en Albelli maakt belofte niet waar!

Geplaatst op: 20-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dave

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Desastreuse ervaring

Op 9 december 100 kerstkaarten besteld.
Tot nu toe ontvangen: Niets!
Kijk ik op mijn account, dan zijn ze nog niet eens verwerkt.
Als ze verwerkt zijn (wanneer gebeurt dat?), komen ze absoluut niet meer op tijd bij mijn relaties.
Ik schaam me dood en enorm boos op Albelli die bij het bestellen meldde dat het misschien iets (!)langer kon duren voor ik mijn bestelling in huis had. Ze vertelden er niet bij dat dit (hopelijk) wel meer dan twee keer zo lang zouduren. Ik heb besloten nooit meer iets bij Albelli te bestellen!!!!!

Geplaatst op: 19-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J.D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Albelli is veel te traag en daardoor veel te laat


Ik heb op 2 december een bestelling van kerstkaarten geplaatst. Enkele malen geinformeerd wanneer deze naar mij worden verstuurd. Telkens een ander antwoord. Nu zeggen ze uiterlijk Kerstavond! Dan kan ik deze kaarten natuurlijk nooit meer op tijd versturen. Dit is mijn eerste ervaring met Albelli en deze is uiterst negatief. Ik heb begrip voor een levering die een paar dagen later is dan standaard. Maar dit is absurd. Kortom waardeloos. Inmiddels afbesteld!!

Geplaatst op: 13-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ad

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beloftes komen ze absoluut niet na! Geen kerst/ fotokaarten bestellen!

Kaarten besteld op 2/12. Ik moest wel rekening houden met enkele dagen extra vanwege kerstdrukte. Toch nu even gebeld omdat ik ze vandaag verwacht.. Krijg te horen dat ze nog niet eens in productie zijn, vanwege de drukte is er weer een week aan toegevoegd dat komt dus totaal op 3 weken. Dus de kaarten komen pas vlak voor kerst! Het gaat om kerst fotokaarten deze komen dus nooit op tijd aan. Zelfs nu beloven ze voor kerst te leveren.. vandaag besteld de 19/12 in huis, maar dit is dus niet waar. Ik heb doorgegeven dat ze dit van de site moeten schrappen. Bestelling nu geannuleerd nu moet ik nog op zoek naar een andere drukker die het binnen 2 dagen moet drukken, als ze mij eerder hadden ingelicht kon ik dit nog oplossen met een andere drukker. Slechte service!!!

Geplaatst op: 11-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: TomenKim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet reageren op klacht

Xl boek gemaakt. Moest l zijn. Aanbieding tot 11 juni. 9en 10 juni gesloten. Daarom gemaild dar ik niet goed kon bestellen. Niet gereageerd. Krijg alleen de melding dat een deel van de bestelling komt ( wat dus niet moet ). Grrr

Geplaatst op: 14-06-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Petra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte printkwaliteit!

Zeer slechte printkwaliteit!
Ik heb bijna 300 foto's besteld. Een aantal daarvan waren wat onscherp aangeleverd, maar anderen niet. Toch zijn ook de foto's die scherp zijn aangeleverd een beetje wazig. Ik heb ervaring met verschillende bedrijven die foto's printen en Albelli is ronduit de slechtste. De Kruitvat en HEMA scoren vele malen beter!
Na contact te hebben gezocht met Albelli bieden ze mij aan de foto's nogmaals te printen en te sturen. Dat lijkt wel aardig maar daar gaat hun kwaliteit niet van vooruit.
Ik vind dat ècht verspilling van papier, inkt en transport. Ik wil dat niet.
Ze mogen mijn foto's terug hebben en ik wil graag mijn geld terug.
Ik zit niet te wachten op nog 300 slecht geprinte foto's.

Geplaatst op: 17-05-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Christine

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze albums!!

Bladzijden laten los boven de 80 pagina's!Vervangende albums idem! Nu ze zo groot zijn geworden holt de kwaliteit achteruit. Na 30 albums voor mij nooit meer (Kw)Albelli!

Geplaatst op: 25-03-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ron

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
100% tevredenheidsgarantie wassen neus

Dec 2018 kerstkaarten ruim op tijd besteld, pas na telefoontjes met 20 minuten in de wacht, 1 dag voor kerst ontvangen dus allemaal te laat.
Beroep op tevredenheidsgarantie gedaan. Reactie ; u moet de kerstkaarten terugsturen en verwijzend naar de voorwaarden
Erg teleurstellend om naar de voorwaarden te verwijzen,
Er staat namelijk ook:
Als je, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met je ontvangen product(en), neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Aan voorwaarden worden ook altijd de begrippen “Redelijkheid en billijkheid” verbonden.
Het is onmogelijk om (te laat ontvangen !!) verstuurde kerstkaarten te retourneren en is dus een onredelijk voorwaarde.

Dus bestel je kerstkaarten in ieder geval niet bij Albelli.

Geplaatst op: 31-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: H P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mega SLECHT en laat

"Binnen 5 dagen in huis", is hun speerpunt, hierom koos ik voor Albelli.

Voor een collega die naar het buitenland zou gaan maakte in een fotoboek, leverde deze ruim en ruim op tijd aan bij Albelli.

Op de dag van het feest kreeg ik een mail dat het 1 a 2 dagen verlaat was. Extreem klote dus! want nu had ik niets.

Ik ben nu al meer dan een week verder en heb nog niets ontvangen. WAARDELOOS

Geplaatst op: 22-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fulko

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Sinterklaas cadeau

Deze Sinterklaas had op tijd een boekje gemaakt, helaas op de dag van pakjes avond toch nog maar eens gekeken wanneer hij bezorgt gaat worden wat ik 4 december ook heb gedaan. Nu staat er ineens dat er 1 a 2 dagen vertraging is opgelopen. Dat had volgens mij een dag of 2 van te voren ook wel even per mail mogen worden verteld, maar ik kreeg te horen dat dat door de drukte niet lukt. Bedankt!!! Zit Sinterklaas vanavond zonder cadeau.

Geplaatst op: 05-12-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sinterklaas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Maanden en herinneringen werk verloren

Enkele maanden bezig geweest met een fotoboek van van Albelli (offline programma). Na een software update van Albelli was de album ineens verdwenen met daarin al onze herinneringen van de ontwikkeling van ons zoontje van 1 tot 2 jaar. Helaas hebben wij deze gebeurtenissen nergens anders opgeslagen omdat we er vanuit gingen dat het fotoboek nooit verloren zou kunnen gaan. Na vele aandringen (15 emails, 5 telefoongesprekken en 3 chat sessies) komt Albelli met wel gerekend 10€ korting op een volgende bestelling. Ze geven aan verder niets te kunnen doen. Ook de Backup files die wij halverwege gemaakt hebben kunnen ze niet herstellen. Let alstublieft op en sla geen belangrijke informatie op in je fotoboeken want deze kan zomaar verloren gaan!

Geplaatst op: 10-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Frank

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kwaliteit is oké, klantenservice is slecht

Slechte ervaringen. Fotokwaliteit is "oké" maar de preview klopt niet waardoor de foto anders wordt geleverd dan opgestuurd. Klantenservice reageert in eerste instantie niet. Pas na doorvragen en komt niet met oplossing. Geen Albelli meer voor mij dus.

Geplaatst op: 15-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ektor T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Albelli


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fotoalbumshop.nl logo
Fotoalbumshop.nl
2 beoordelingen
9
FotoDigitaliseren.nl logo
FotoDigitaliseren.nl
2 beoordelingen
9,5
Timbler logo
Timbler
4 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Albelli een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 20 beoordelingen geplaatst over Albelli. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,2 gekregen, waarbij 6% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Albelli actief?

Albelli is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotoboeken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Albelli reviews? Dan kun je naar de website van Albelli gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie