Afwerkingshop logo

Afwerkingshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Afwerkingshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3751
Afwerkingshop logo
Website
Afwerkingshop
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Afwerkingshop

Als je thuis de handen uit de mouwen wilt steken, of als je dat als professional doet, heb je daar natuurlijk de juiste materialen voor nodig. En wat je al snel nodig hebt zijn de juiste afwerkingsmaterialen. Je hebt ze nodig voor droge afbouw, voor natte afbouw, voor binnen, voor buiten, voor alles. Bij Afwerkingshop vind je voor elk klusje het juiste afwerkingsmateriaal. Maar wat vertellen mensen eigenlijk over Afwerkingshop? Wat zijn hun ervaringen? Zijn de beoordelingen goed? Op deze pagina vind je al die informatie overzichtelijk weergegeven terug. Zo vorm jij een gefundeerde mening over Afwerkingshop.

Over Afwerkingshop

Afwerkingshop is een webwinkel waar je een ruim assortiment aan afwerkingsmaterialen op terug kunt vinden. Het bedrijf zelf is vandaag de dag een onderdeel van multinational Saint-Gobain maar heeft een geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’50. Het is op dat moment dat de familie Jans begint met een bouwmaterialenhandel. Die zaak groeide stap per stap uit tot Afwerkingshop van vandaag. Met meer dan 65 jaar ervaring kan je bij Afwerkingshop dan ook rekenen op een deskundige klantenservice die heel wat specialistische kennis heeft. Voor vragen of advies kan je dus altijd bij de klantendienst terecht. Op de website zelf vind je echter ook heel wat informatie terug. Je vindt er tips voor het klussen, informatie over alle producten, handige weetjes betreffende technieken en ga zo maar door. Tevens vind je op de website handige calculatoren waar je meteen kunt berekenen hoeveel je van welk product bij welke klus nu eigenlijk nodig hebt. Voor informatie en nieuws over Afwerkingshop kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf.

Waarom kiezen voor Afwerkingshop?

Bij Afwerkingshop vind je dus een groot aanbod aan kwalitatieve producten terug en de kennis om ermee aan de slag te gaan. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: droge afbouw, natte afbouw, isolatie, toepassingen, binnendeuren, bouwspecialiteiten, promo en klusadvies. Via de handige zoekbalk op de website kan je ook op product, merk of toepassing zoeken om sneller op de juiste locatie terecht te komen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw bestelling in de regel binnen de vier à vijf werkdagen thuis verwachten tenzij anders vermeld. De leverkost hangt sterk af van de regio en het type pakket dat je hebt besteld. Betalen kan via alle bekende manieren en in een veilige betaalomgeving. Zo kan je betalen via Bancontact, met de kredietkaart, per overboeking, met iDeal en nog op veel meer manieren. Retourneren kan binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Is Afwerkingshop betrouwbaar?

Afwerkingshop heeft een geschiedenis van maar liefst 65 jaar achter zich staan en is bovendien een onderdeel van een bekende multinational. Je kunt dan ook op zijn minst stellen dat Afwerkingshop van een goede reputatie geniet. Daarenboven beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice en heel wat afhaalpunten waar je terecht kunt bij vragen en/of problemen. Ook beschikt Afwerkingshop over certificaten zoals het Trust e-commerce Europe certificaat en kan je op de website zelf heel wat reviews over het bedrijf terugvinden. Ten slotte kan je op de webshop veilig betalen en is de verbinding met de website zelf een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of heb je advies nodig? En vind je het antwoord niet op de website terug? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Afwerkingshop. Dat kan je doen door telefonisch contact op te nemen tijdens de kantooruren. Je kunt ook een brief sturen of mailen. Je kunt het contactformulier op de website invullen of je wenden tot één van de afhaalpunten. Voor klachten kan je dezelfde methode gebruiken. De klantenservice van Afwerkingshop is ontzettend actief. Je krijgt in de regel dan ook een antwoord binnen enkele uren. Bij een klacht kan een inhoudelijk antwoord enkele dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Afwerkingshop? Of heb je er eerder een slechte ervaring mee? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over Afwerkingshop. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten? Hoe zit het met de levertijd? Heb je eventueel enige ervaring met de klantenservice? Hoe zou je de website zelf beoordelen? Schrijf op deze pagina jouw review over Afwerkingshop en je helpt op een simpele manier onze toekomstige bezoekers de juiste keuze te maken!

Reviews over Afwerkingshop

Gerelateerde bedrijven

GYZS logo
GYZS
3 beoordelingen
7,3
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
2 beoordelingen
9,5
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
4 beoordelingen
9,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Afwerkingshop

Afwerkingshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Afwerkingshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Afwerkingshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Afwerkingshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Afwerkingshop is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Afwerkingshop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Afwerkingshop.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Afwerkingshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GYZS logo
GYZS
3 beoordelingen
7,3
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
2 beoordelingen
9,5
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
4 beoordelingen
9,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Afwerkingshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Afwerkingshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Afwerkingshop actief?

Afwerkingshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Afwerkingshop reviews? Dan kun je naar de website van Afwerkingshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie