Adultmatch.nl logo

Adultmatch.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Adultmatch.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1514
Adultmatch.nl logo
Website
Adultmatch.nl
Categorie
Dating

Reviews en Ervaringen AdultMatch.nl

Zeker als je op zoek bent naar vriendschap, liefde, een relatie of een flirt dan wil je te maken hebben met een betrouwbaar platform. Daarom hebben we hier de reviews en ervaringen die mensen hebben met AdultMatch.nl samengevat. Zo weet je zeker dat als jij je aanmeldt op AdultMatch.nl je de kans op vriendschap, liefde of een erotisch avontuur behoorlijk vergroot.

Over AdultMatch.nl

AdultMatch.nl bied je een veilige omgeving voor een gewone date, voor een swingersdate, een one night stand of voor ander erotisch contact. Zowel hetero’s, homo’s, biseksuelen kunnen via het platform op zoek naar een spannende date. Ondertussen kan AdultMatch.nl gezien worden als de grootste datingsite van Nederland. Ondertussen is het platform ook in België zeer succesvol. Nergens anders is de kans groter dat je er een vriendschap sluit of een erotisch contact opdoet.

Waarom kiezen voor AdultMatch.nl?

Eigenlijk is het heel simpel. Omdat al zoveel mensen zich aangesloten hebben bij AdultMatch.nl is de kans op dit platform het grootst dat je er precies die date zoekt die je voor ogen hebt. Voordeel is ook de veelzijdigheid. Het doet er niet toe of je zoekt naar een reguliere date, een date als stel als jij je in de swingerswereld wilt begeven of als homo of bi op zoek bent naar een spannende date. Iedereen is welkom en iedereen vindt er gelijkgestemden. Met AdultMatch.nl begeef jij je in een veilige omgeving, en dat is voor een dergelijk platform erg belangrijk. AdultMatch.nl is vooral gericht op een volwassen publiek. Het zwaartepunt voor vrijgezellen ligt op dit platform tussen de 25 en 45 jaar en voor paren ligt dat tussen de 25 en 60 jaar. AdultMatch.nl is geoptimaliseerd voor gebruik op de smartphone. Daardoor weet je waar je ook bent altijd precies of er een potentiele date in de buurt is.

Is AdulltMatch.nl betrouwbaar?

Omdat je altijd met mensen te maken hebt, kun je altijd een keer met een ”˜grapjas’ te maken krijgen. Het platform doet er echter alles aan om je zo betrouwbaar mogelijke potentiele kandidaten voor te schotelen. Er is sprake van onder meer fotocontrole en leeftijdscontrole en door te werken met (betaalde) accounts haken de grappenmakers al snel af. Het feit dat het platform is uitgegroeid tot het grootste platform van Nederland vertelt eigenlijk alles. Op de website vind je bovendien testimonials en die zijn ook positief.

Klantenservice en klachten

AdultMatch.nl is zeer transparant en heeft geen geheimen. Op de website zelf worden eigenlijk alle vragen al beantwoord en vind je alles over profielgegevens, fotocontrole, leeftijdscontrole en betalingen. Mocht je echter toch met klachten blijven zitten, dan kun je gewoon contact opnemen met het platform. Je vindt op de website een e-mail contactformulier namelijk. Vergeet niet je accountnummer te vermelden als je een mail stuurt.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de beoordelingen van andere mensen heb jij hier een samenvatting van de reviews en ervaringen van andere mensen over AdultMatch.nl. Op die manier kun je zelf besluiten of je er ook gebruik van wilt maken. Wil jij mensen ook helpen? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Zo doe je wat terug voor de mensen die jou nu geholpen hebben.

Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
Guys-Dating logo
Guys-Dating
2 beoordelingen
9
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Adultmatch.nl

Adultmatch.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Adultmatch.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Adultmatch.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Adultmatch.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Adultmatch.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Adultmatch.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Adultmatch.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Best zover

De website ziet er zelf een beetje verouderd uit maar toch is dit de beste datingsite die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ik heb alleen nog maar succesvolle dates gehad.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Adultmatch.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
Guys-Dating logo
Guys-Dating
2 beoordelingen
9
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Adultmatch.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Adultmatch.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Adultmatch.nl actief?

Adultmatch.nl is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gay en lesbisch dating en swingers dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Adultmatch.nl reviews? Dan kun je naar de website van Adultmatch.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie