Ado Bike logo

Ado Bike reviews, ervaringen en beoordelingen

Ado Bike reviews, ervaringen en beoordelingen
1513
Ado Bike logo
Website
Ado Bike
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Ado Bike

Bij Ado Bike koop je een nieuwe fiets online en alles wat je nodig hebt om te kunnen fietsen. Je leest hier meer over de webshop, het aanbod, de service en ook de ervaringen van klanten van Ado Bike. Hoe beoordelen zij deze webshop en raden ze de webshop aan? Je leest het allemaal onderaan de pagina.

Over Ado Bike

Ado Bike bestaat al meer dan 10 jaar en dat is te merken. Deze webshop voor fietsen is uitgebreid tot een enorme webshop met een gigantisch aanbod. Je koopt hier dan niet alleen online een herenfiets, damesfiets of kinderfiets, je kunt hier zelfs E-bikes kopen of een bakfiets aanschaffen. Het grote aanbod van Ado Bike is onderverdeeld in categorieën waardoor je dus altijd snel jouw gewenste fiets kunt vinden. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op merk, maar ook op framehoogte of prijs. Maak jouw aankoop helemaal compleet en koop niet alleen een fiets, maar ook accessoires voor jouw fiets. Wat dacht je van een mooie fietsbel of een mandje voor op de fiets?

Waarom kiezen voor Ado Bike

Waarom je online bij Ado Bike een fiets zou kopen en niet bij een fietswinkel? Dat is vanwege het complete aanbod en de geweldige service online. Bij Ado Bike kun je namelijk niet alleen de beste merken vinden, ook vind je online extra informatie. Zo zijn alle fietsen duidelijk beschreven en zijn de fietsen ook voorzien van foto's. In de blog van Ado Bike lees je meer over alles wat je moet weten voordat je een fiets koopt en je kunt altijd in contact komen met de experts van Ado Bike voor extra informatie of advies. Ook levert Ado Bike de nieuwe fietsen in een mum van tijd. Bestel je namelijk vandaag een fiets? Dan kun je morgen al fietsen op jouw nieuwe fiets. Alle bestellingen die voor 16:00 worden gedaan bij Ado Bike, worden de volgende dag al verzonden. Ado Bike is ook de goedkoopste in de markt. Wil je online een goede fiets kopen? Doe dat dan bij deze erkende webshop met een gigantisch aanbod. Doordat zij zo groot kunnen inkopen, is de prijs altijd laag en profiteer jij als klant van het beste én goedkoopste aanbod bij Ado Bike.

Is Ado Bike betrouwbaar?

Ado Bike gaat al heel wat jaar mee. Ze zijn al meer dan 10 jaar online actief en dat kun je merken. Zij hebben niet alleen een goed aanbod, maar ook een goed klantenbestand weten op te bouwen. Dit komt niet alleen door het aanbod en service, maar ook de veiligheid die je bij Ado Bike hebt. Deze webshop is namelijk in het bezit van het Webshop Waarborg keurmerk en je kunt altijd veilig bestellen. Je hebt zelf in de hand hoe je jouw bestelling afrondt. Je kunt gewoon online betalen en gebruik maken van Ideal, creditcard of Paypal als veilig online betaalmiddel. De website is altijd beschermd en je kunt daardoor veilig betalen. Maak het jezelf gemakkelijk en sla jouw betalingsvoorkeuren op door een eigen Ado Bike te maken. Zo hoef je deze gegevens niet nogmaals in te voeren.

Klantenservice en klachten

Niet alleen voor vragen, maar ook voor advies kun je terecht bij de Ado Bike klantenservice. Zij zijn iedere werkdag beschikbaar en zijn zeer professioneel. Zij weten niet alleen alles over hun eigen aanbod, maar ook alles op het gebied van fietsen. Je kunt daardoor al jouw vragen stellen. Bel ze direct of stuur jouw vraag per mail en je wordt ook per mail beantwoord. Wanneer je niet tevreden bent, mag je altijd jouw Ado Bike bestelling nog retourneren. Zit je ergens anders mee of heb je een andere klacht? Blijf hier dan niet zelf mee zitten, maar schakel de klantenservice van Ado Bike in. Zij zorgen ook altijd voor de klachtenafdeling voor ontevreden klanten. Zo kan er altijd nog naar een alternatieve oplossing worden gezocht.

Wil jij ook beoordelen?

Is jouw nieuwe fiets van Ado Bike of bestel je hier vaker onderdelen of accessoires voor jouw fiets? Vertel dan waarom je graag bij Ado Bike shopt en of je deze webshop zou aanbevelen. Wat zijn de sterke punten en wat zijn nog verbeterpunten voor Ado Bike? Je helpt niet alleen de webshop, maar ook nieuwe klanten. Zij krijgen zo een beter beeld van deze webshop. Reviews over Ado Bike
Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Extreme Sports Center logo
Extreme Sports Center
2 beoordelingen
9,3
Fitness24.nl logo
Fitness24.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Geweldig

Zeer professionele vakkundigheid, alle vragen over een e Bike werden beantwoord. Hij wist waar hij over sprak. Uitstekende hulp en een waanzinnige fiets geadviseerd. Ik was al blij, maar nu nog blijer!! Prijs kwaliteit is top.

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra M.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top fiets

Fiets besteld voor mijn vriendin. Zij wou een dames fiets met extra versnelling. Bij Ado Bike 1 mooie fiets gevonden in allerlei kleuren en een sky blue besteld. Fiets is prima en de kwaliteit is ook prima. Ze kan hier jaren mee vooruit.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nick H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ado Bike
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Extreme Sports Center logo
Extreme Sports Center
2 beoordelingen
9,3
Fitness24.nl logo
Fitness24.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ado Bike een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ado Bike. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ado Bike actief?

Ado Bike is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen , sport & fitness en scooters.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ado Bike reviews? Dan kun je naar de website van Ado Bike gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie