adidas logo

adidas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
adidas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
adidas logo
Website
adidas.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Adidas

Een weloverwogen keuze hoef je niet alleen te maken. Levensechte ervaringen van zij die je voorgingen geven je een duidelijk beeld van Adidas en wat het voor je kan betekenen. Waarin maakt Adidas het verschil? Is winkelen bij Adidas betrouwbaar? Vandaag ontdek je het allemaal.

Over Adidas

Misschien wist je het nog niet, maar Adidas wordt officieel met een kleine letter geschreven. Het bedrijf is afkomstig uit het Duitse Herzogenaurach en werd omstreeks 1920 opgericht door grondlegger Adolf (Adi) Dassler. In uitgebreide gesprekken met atleten polste hij naar hun ervaringen met het schoeisel. Hij observeerde voortdurend wat aangescherpt of uitgevonden kon worden, om beter aan hun noden en wensen te voldoen. Deze zorgvuldigheid straalt Adidas zijn gehele geschiedenis lang al uit. Sedert 2016 nam Kasper Rorsted de fakkel over als CEO en hierbij nam hij een moderne visie in. Er kwam een focus op het digitale tijdperk van vandaag en er werd gebouwd aan het creëren van het nieuwe.

Waarom kiezen voor Adidas?

Adidas staat internationaal gekend als een luxueus sportlabel. Binnen het aanbod wordt er een onderscheid gemaakt tussen drie lijnen. Adidas Originals, voorheen gekend als Adidas Heritage brengt klassiekere, dagelijks draagbare items mee. Denk hierbij aan Superstar en Gazelle. Verscheidene beroemdheden gingen een samenwerking aan met Adidas en gaven er een eigen klemtoon aan. Denk hierbij aan Pharell Williams, Katy Perry, Liam Gallagher, Kanye West en Rita Ora. Adidas Performance biedt het geheel aan sportartikelen. Het wordt gekenmerkt door drie schuine strepen, die je vaak op schoenen terugziet. Binnen dit gamma bundelen Adidas en Stella McCartney hun krachten. Adidas NEO focust op het jongere publiek. Vandaag de dag bouwt Adidas actief aan duurzame overwegingen. Met Own The Game plaatst Adidas gebruikers centraal - ze streven naar een actieve, gezonde levensstijl en ontwikkelen zich zowel op digitaal als duurzaam gebied. Wanneer het om duurzaamheid gaat, verlegt Adidas wel degelijk grenzen.

Is Adidas betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Adidas staat erg sterk. Wanneer je rondvraag doet binnen je nabije omgeving, merk je ongetwijfeld veel enthousiasme op. Adidas wordt ook binnen het online gebeuren uitgebreid belicht - je vindt hen terug via Sociale Media zoals Twitter, Linkedin en Facebook en daarnaast zijn ze beursgenoteerd. Een update van rapporten vind je dan ook gemakkelijk terug via hun website. Wie aan sportartikelen denkt, denkt onmiddellijk aan Adidas.

Klantenservice en Klachten

Adidas zijn klantenservice is doorlopend bereikbaar en helpt je van A tot en met Z verder. Een overzicht aan veelgestelde vragen brengt al veel duiding. Zit je met een andere vraag, opmerking, suggestie of klacht? Via e-mail of telefoon word je tijdig en nauwkeurig op weg geholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag ontdekte je alles over de betrouwbaarheid van Adidas. Op basis hiervan kon je een afweging maken. Heb je ondertussen ervaring met het label? Help je anderen graag verder met hun beslissing? Dit kan zeker - laat gerust een eigen beoordeling achter.

Reviews over adidas

Gerelateerde bedrijven

Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over adidas.nl

Het bedrijf adidas is geverifieerd door ons. De webshop adidas.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. adidas is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. adidas maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

adidas is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van adidas.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van adidas.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Flink afgeprijsd

Ik had hier een sweater besteld en deze was goed afgeprijsd. Hij was binnen een aantal dagen in huis en ben er erg blij mee. Het bestellen ging gemakkelijk en alles kwam netjes en stevig ingepakt bij mij aan.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 01-07-2021
Geschreven door: Sophie H.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over adidas


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is adidas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over adidas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is adidas actief?

adidas is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de adidas reviews? Dan kun je naar de website van adidas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie