Actiecanvas.nl logo

Actiecanvas.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Actiecanvas.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
654
Actiecanvas.nl logo
Website
actiecanvas.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Actiecanvas.nl

Vraag jij je af of Actiecanvas.nl een betrouwbare webwinkel is? Neem dan even de tijd om de beoordelingen te bekijken die wij voor je hebben verzameld. Door de reviews van Actiecanvas.nl te lezen, ontdek je welke ervaringen de klanten van deze webshop hebben met het bedrijf. Levert Actiecanvas.nl zijn producten binnen de afgesproken tijd en is de kwaliteit van de afdrukken wel zo mooi als de website jou wil doen geloven? Door de verschillende ervaringen van klanten te lezen, kun je een weloverwogen beslissing nemen om bij deze webshop te kopen. Ook kan het zijn dat je aan de hand van de recensies juist besluit om jouw foto's door een ander bedrijf te laten afdrukken.

Over Actiecanvas.nl

Actiecanvas.nl is een website die zich richt op het afdrukken van foto's op canvas. Deze webshop is een onderdeel van Fotogeschenk, wat een handelsnaam is van B&V Media B.V. Fotogeschenk heeft meerdere webshops die alle gericht zijn op het bewerken en afdrukken van foto's. Zo kun je op Aluminiumphoto.nl terecht als je je digitale foto op een aluminiumplaat afgedrukt wilt hebben. Als je een afbeelding op een puzzel wilt laten afdrukken, dan kun je dit op Fotopuzzel.net laten regelen en wanneer jouw voorkeur uitgaat naar hout als basis voor je foto, kan Houtbedrukken.com uitkomst bieden. Al deze websites hebben hetzelfde doel, namelijk jou de mogelijkheid geven om je digitale foto om te zetten in een mooi kunststuk. De prijzen van de te bestellen foto's op canvas lopen uiteen van €15,- voor een doek van 20x20 centimeter tot ongeveer €100,- voor het formaat 80x120 centimeter. Zo is er voor vrijwel ieder budget de mogelijkheid om een digitale foto te laten afdrukken.

Waarom kiezen voor Actiecanvas.nl

Actiecanvas.nl heeft een makkelijke tool op de website. Klanten kunnen direct zelf de gewenste foto uploaden en hier online een uitsnede van maken. Wanneer je zelf geen mooie foto hebt, maar je wel graag je woning wilt verrijken met een canvas doek, kun je in de beeldbank van Actiecanvas.nl uit vele hoogwaardige afbeeldingen kiezen. Typ simpelweg de zoekterm in die omschrijft waar je naar op zoek bent en er zullen verschillende afbeeldingen worden getoond waaruit je kunt kiezen. Circa 8 dagen na het plaatsen van je order, zal jouw kunstwerk worden verzonden. Aan de hand van een track & trace code kun je het pakket volgen. Ook kun je binnen je eigen klantenaccount de status van je bestelling inzien.

Is Actiecanvas.nl betrouwbaar?

Het overkoepelende Fotogeschenk is in 2007 begonnen met het aanbieden van foto's op diverse materialen en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het afdrukken op uiteenlopende materialen en het gebruiken van verschillende afwerkmethodes. De reviews die op het internet te vinden zijn, zijn veelal positief. Fotogeschenk scoort een ruime 4 uit 5, gebaseerd op de beoordelingen van Trusted Shops. Het feit dat dit bedrijf een geldig keurmerk van Trusted Shops heeft, houdt in dat er Fotogeschenk aan meerdere kwaliteitscriteria voldoet. Zaken als de leveringsvoorwaarden, de klantenservice, de retourverwerking en de manier waarop er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan, zijn in orde. Je bent als klant eveneens beschermd door middel van een kopersbescherming. Je bestelling zal tot €2500,- zijn verzekerd tegen verlies van betaling, mocht je pakket om welke reden dan ook niet worden afgeleverd. Deze verzekering wordt door Actiecanvas.nl betaald en brengt voor jou dus geen extra kosten met zich mee. Actiecanvas.nl komt oprecht over in zijn uitingen, voldoet aan de criteria om een Trusted Shops label te mogen dragen en wordt overwegend positief beoordeeld. Je kunt dus stellen dat Actiecanvas.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Actiecanvas.nl is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Je kunt je vraag ook stellen via WhatsApp of je opmerking plaatsen door een e-mail te sturen. Als je niet tevreden bent over een ontvangen foto op canvas, omdat de kwaliteit bijvoorbeeld niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je je klacht naar het daarvoor bestemde e-mailadres sturen. Het is aan te raden om foto's bij te voegen, waarop duidelijk zichtbaar is wat het probleem met het bestelde artikel is. Actiecanvas.nl zal samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Mochten jullie er niet uitkomen? Dan heb jij als consument het recht om het platform voor online geschillenbeslechting van de Europese Commissie te gebruiken om het probleem voor te leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je foto door Actiecanvas.nl laten vastleggen op canvas? Laat dan in een review weten wat jouw ervaring met deze webshop is. Je kunt vertellen over het product en of je tevreden bent over de kwaliteit van het product. Ook kun je beschrijven wat je van zaken als het bestelproces en de levertijd vond en hoe je eventuele contact met de klantenservice is verlopen. Door je beoordeling achter te laten, help je andere mensen met het vormen van een beeld over deze webwinkel. Zo kunnen ze inschatten of het verstandig is om bij deze webshop te kopen of dat het misschien beter is om hun afbeelding elders op canvas te laten afdrukken.

Reviews over Actiecanvas.nl
Gerelateerde bedrijven
Canvasfoto met wissellijst logo
Canvasfoto met wissellijst
1 beoordeling
9,5
Canvas Foto logo
Canvas Foto
1 beoordeling
8
Canvaswinkel logo
Canvaswinkel
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede klantenservice

Erg goede klantenservice. Toen mijn bestelling binnen was was het erg mooi gelukt maar helaas was hij wel een beetje beschadigd. Toen heb ik contact opgenomen en kreeg ik snel een nieuwe. Top!

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura V.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Actiecanvas.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Canvasfoto met wissellijst logo
Canvasfoto met wissellijst
1 beoordeling
9,5
Canvas Foto logo
Canvas Foto
1 beoordeling
8
Canvaswinkel logo
Canvaswinkel
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Actiecanvas.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Actiecanvas.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Actiecanvas.nl actief?

Actiecanvas.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Actiecanvas.nl reviews? Dan kun je naar de website van Actiecanvas.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie