ABN AMRO logo

ABN AMRO reviews, ervaringen en beoordelingen

ABN AMRO reviews, ervaringen en beoordelingen
4228
ABN AMRO logo
Website
ABN AMRO
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen ABN AMRO

Wil je graag een bankrekening openen bij ABN AMRO, maar wil je eerst meer over deze bank te weten komen? Lees dan de reviews en ervaringen op deze pagina. Op deze pagina lees je meer over de bank ABN AMRO, waarom je wel of geen rekening zou moeten openen bij deze bank en lees je of de bank daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hier hoe je de klantenservice van ABN AMRO kunt benaderen en wat andere reeds bestaande klanten van ABN AMRO over de bank te melden hebben. Daarnaast kun je zelf ook een review achterlaten en andere mensen helpen met het verkrijgen van een objectief beeld over deze bank.

Over ABN AMRO

ABN AMRO is een Nederlandse bank die is opgericht op 21 september 1991, met een hoofdkantoor in Amsterdam. De bank behoord tot de grootste banken van Nederland en behoort ook in de wereld tot een van de grootste banken, met vestigingen in 63 landen, met meer dan 110.000 medewerkers. ABN AMRO doet aan vermogensbeheer, commercieel bankieren, investeringsbankieren, prive bankieren en aan retail bankieren.

Waarom kiezen voor ABN AMRO

ABN AMRO is een zeer grote bank met een zeer goede naamsbekendheid. De bank staat bekend als een bank die goede service verleend. Zo staan medewerkers van de bank je graag persoonlijk te woord voor advies. Naast online bankieren op je laptop kun je bij ABN AMRO ook gebruik maken van een handige app. Met deze app kun je eenvoudig geld over maken, beleggen en tal van andere bankzaken regelen.

Is ABN AMRO betrouwbaar?

ABN AMRO is een van de grootste banken van Nederland. De bank heeft vele klanten over de hele wereld en een zeer grote naamsbekendheid. Je kunt bij de ABN AMBRO er dus vanuit gaan dat de bank betrouwbaar is. Daarnaast voldoet de website van de bank aan belangrijke veiligheidsstandaarden en gaat het bedrijf altijd veilig om met jouw persoonlijke informatie. Let er altijd goed op dat je op de daadwerkelijke site bent van de bank en dat je niet een site kiest die erop lijkt. Zo zijn er bedrijven die misbruik maken van betrouwbare namen, waaronder de namen van bekende merken.

Klantenservice en klachten

Wil je graag een medewerker van de ABN AMRO spreken? Raadpleeg dan de klantenservice. De klantenservice van ABN AMRO staat je graag persoonlijk te woord voor advies. Ook voor klachten kun je terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Doorgaans word je snel geholpen door de klantenservice van ABN AMRO en worden eventuele problemen of vragen snel opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij ABN AMRO, en wil je andere over jouw ervaringen met ABN AMRO vertellen? Deel dan jouw ervaringen in een review en schrijf wat jij van de bank vindt. Schrijf bijvoorbeeld of je goed en vakkundig bent geholpen door een van de medewerkers van ABN AMRO, of je eenvoudig een bankrekening hebt kunnen openen en of je in het algemeen tevreden bent met de service van de bank. Schrijf daarnaast ook of je ABN AMRO aan andere zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review help je andere mensen met het verkrijgen van een eerlijke indruk van de bank.

Gerelateerde bedrijven
Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over ABN AMRO

Het bedrijf ABN AMRO is geverifieerd door ons. De webshop ABN AMRO is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ABN AMRO is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ABN AMRO maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ABN AMRO is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van ABN AMRO. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ABN AMRO.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters!

Dit is geen bank maar een een criminele bende! De hoge piefen die van ons geld leven doen aan witwassen fraude en handelen in wapens! En omdat zij een keer een boete kregen van justitie gaan zij willekeurig mensen valselijk zwartmaken om de brave bank uit te hangen! Blijf weg bij deze vieze gore bende! Producten werken niet! Constant storingen! Klantenservice onbereikbaar en als je überhaupt iemand aan de lijn krijgt wordt je uitgelachen en getreiterd! De medewerkers spannen zich samen tegen jou en verzinnen van alles om jou zwart te maken. Deze teringbende van een bank hebben wij keer op keer met ons geld moeten redden elke keer zij met ons geld gingen gokken, geld van criminelen gingen witwassen, gingen frauderen en geld in wapenhandel gingen investeren om onschuldigen af te maken! Abn Amro is geen bank maar een criminele bande!

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Paul

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over ABN AMRO
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ABN AMRO een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ABN AMRO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ABN AMRO actief?

ABN AMRO is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen , hypotheken en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ABN AMRO reviews? Dan kun je naar de website van ABN AMRO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie