Aan Zee logo

Aan Zee reviews, ervaringen en beoordelingen

Aan Zee reviews, ervaringen en beoordelingen
138
Aan Zee logo
Website
Aan Zee
Categorie
Vakantie & reizen

Aan Zee ervaringen

Opzoek naar Aan Zee ervaringen? Lees hier alles over Aan Zee en zorg dat je goed voorbereid heerlijk naar Nederlandse kust op vakantie gaat. Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk 100% zeker weten dat alles goed gaat en je maar een ding kan en dat is GENIETEN! Lees daarom hier alles over Aan Zee ervaringen van andere consumenten of als jij al Aan Zee ervaringen hebt deze te delene met andere consumenten.

Over Aan Zee

Heerlijk op vakantie aan de kust in een unieke vakantie woning. Met deze gedachte is Aan Zee in 2002 begonnen wat inmiddels uitgegroeid is tot een bedrijf met 20 medewerkers welke elke dag klaar staan om alle boekingen tot in de nopjes te verzorgen. Aan Zee heeft geen eigen huizen, maar bemiddelt bij de verhuur in vakantiehuizen. Veel huizen zijn van particulieren waardoor elk huis een eigen karakater heeft en je voorzien bent van alle dagelijkse behoeftes. Het aanbod van Aanze verschilt dan ook van luxe villa's, cottages tot luxe tenten in de duinen. Al deze accommodaties zijn dan ook gelegen in Nederland op een steenwopr van de kust. Doordat de accomodaties niet van Aan Zee zelf zijn worden de woningen elke jaar door Aan Zee zelf geinspecteerd. Hierdoor weet Aan Zee elk jaar weer of de accommodaties nog aan hun standaarden voldoen. Jij als vakantieganger hoeft je dus nooit zorgen te maken als het gaat om de accommodaties! Naast de garantie van een verzorgde vakantiewoning is Aan Zee al jaren lid van de ANVR!

Aan Zee gaat voor duurzaam

Als het gaat om de kust heb je meteen te maken met de natuur. Aan Zee doet er dan ook alles aan om zo duurzaam mogelijk hun vakantiehuizen te selecteren. Zo word ervoor gekozen om voor bestaande vakantiewoningen te gaan en niet voor het bouwen van nieuwe. Ook worden de vakantiehuizen welke op vakantieparken staan met zorg geselecteerd. Zo is een van de richtlijnen dat de vakantieparken oog voor de natuur moeten hebben.

Gerelateerde bedrijven
Vakantiepark Giethoorn logo
Vakantiepark Giethoorn
1 beoordeling
10
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Groepen.nl logo
Groepen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Aan Zee

Het bedrijf Aan Zee is geverifieerd door ons. De webshop Aan Zee is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Aan Zee is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Aan Zee maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Aan Zee is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Aan Zee te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Borg

Huis mankeerde niets aan, wel is de service van Aanzee zeer slecht, ik heb namelijk de 250 euro borg nog niet terug gekregen, dit zou binnen week na terugkomst gestort moeten zijn. Een telefoontje naar Aanzee loste weinig op, je krijgt alleen een telefoniste en kan niet worden doorverbonden naar een beschikte afdeling. Voor mij geen Aanzee meer, ze hebben prachtige huisjes maar de service van Aanzee is zeer slecht.

Geplaatst op: 11-11-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kooijman

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte Service

Bizar slechte service. Gisteren na 4 uur rijden met 3 kleine kids op park van bestemming aangeboden maar acco overboekt en geen plaats meer. Geen oplossing vanuit Aanzee. Of we om 22 uur met 3 kleine kids wel ergens zelf een hotelletje wilden boeken. Nu een dag later 13 uur nog steeds geen bericht van Aanzee...

Geplaatst op: 26-07-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lekker uitgewaaid

Wij zijn met Aanzee naar Bergen geweest. Super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse met een heerlijk bakje koffie. Daarna even een kort rondje gedaan en alles uitgelegd gekregen. De rest van het weekend hebben ik en mijn vriendin heerlijk kunnen genieten van het bos en strand. Wat een heerlijke omgeving was het toch even lekker tot rust gekomen.

Wij kunnen dan ook niet anders vermelden dat alles gewoon netjes verzorgd was. We mochten zelfs de laatste dag zelf kiezen hoelaat we weg wouden (waar kan dat nou?)

Geplaatst op: 20-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Aan Zee
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vakantiepark Giethoorn logo
Vakantiepark Giethoorn
1 beoordeling
10
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Groepen.nl logo
Groepen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aan Zee een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Aan Zee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aan Zee actief?

Aan Zee is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groepsaccommodaties , strandvakanties , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aan Zee reviews? Dan kun je naar de website van Aan Zee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie