A2koi logo

A2koi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
A2koi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1511
A2koi logo
Website
a2koi.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen A2koi

Koi is de nationale Japanse vis. Deze kleurrijke variant van een karper is populair in siervijvers. A2koi is een importeur van koi. Ben jij geïnteresseerd in deze vis en wil je meer te weten komen over A2koi? Hier lees je ervaringen van andere klanten met A2koi. Bestaande en nieuwe liefhebbers van koi krijgen hierdoor een goed beeld wat het bedrijf hun te bieden heeft.

Over A2koi

A2koi is in 2011 opgericht door Mark Ackermans en Bas van Heetum. Beiden zijn grote liefhebbers van koi waarbij Mark zich richt op de onderneming en techniek en Bas de marketing en internet voor zijn rekening neemt. Het bedrijf heeft een eigen bedrijfspand in Kerkdriel en een uitgebreide webshop voor koi en vijverartikelen. In 10 jaar tijd is A2koi uitgegroeid tot de grootste koi winkel van de Benelux. In de showroom met een oppervlakte van 1200 m2 zijn 78 bassins gevuld met verschillende varianten van Japanse koi. Tijdens het seizoen zijn er ruim 15.000 koi op voorraad. Klanten hebben keuze in verschillende maten, kwaliteit en prijsklassen Japanse koi.

Waarom kiezen voor A2koi

A2koi is een specialist op het gebied van Japanse koi. Naast alle varianten bieden ze ook een compleet assortiment aan vijverbenodigdheden. Speciaal koivoer, medicijnen en waterfilters zijn hier verkrijgbaar. De deskundige medewerkers van A2koi staan 7 dagen per week klaar om klanten te informeren en adviseren over alle soorten vragen rondom de verzorging van koi. Op de website staan geen prijzen voor koi. Alleen mensen met een account zullen de prijzen in beeld krijgen. Klanten worden in staat gesteld om zelf mee te gaan met een reis naar Japan en zich onder te dompelen in de oorsprong van koi. Het is dan mogelijk om zelf de mooiste koi te kopen en naar Nederland te verzenden.

Is A2koi betrouwbaar?

Medewerkers van A2koi reizen 4 tot 5 keer per jaar naar Japan om zelf nieuwe koi in te kopen. Hierdoor zijn er nauwe banden met de kwekers en kan de koi met een scherpe prijs-kwalteitsverhouding worden ingekocht. Ongeveer 15 keer per jaar ontvangt A2koi een nieuwe zending koi die eerst in een quarantaine- en opvanghal op kwaliteit worden getest. A2koi is actief aanwezig op grote beurzen over koi en vijver en is zichtbaar in verschillende branchemagazine. OP televisie is aandacht besteed aan A2koi op de zenders KRO en RTL 4. Hierdoor is A2koi een herkenbaar merk binnen de wereld van koi.

Klantenservice en klachten

Alle informatie van klanten is overzichtelijk te vinden op de website. Hier staat informatie over algemene voorwaarden, verzenden en retourneren, de privacy policy en betaalmethoden. Staat het antwoord hier niet tussen of heeft een klant een andere vraag, dan kunnen ze telefonisch of via een email contact leggen met de klantenservice. Er is ook een contactformulier op de website te vinden. Klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Duurt het oplossen van de klacht langer dan krijgt de klant een indicatie hoe lang dit proces zal kosten.

Wil jij ook beoordelen?

Een vijver met koi is een sieraad in iedere tuin. Ben jij liefhebber van koi en ben je klant geweest bij A2koi, dan kan je hier je ervaringen delen. Met jouw informatie krijgen andere belangstellenden een goed beeld wat A2koi te bieden heeft.

Reviews over A2koi
Gerelateerde bedrijven
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
1 beoordeling
8,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Woef Woef Snacks logo
Woef Woef Snacks
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over A2koi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
1 beoordeling
8,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Woef Woef Snacks logo
Woef Woef Snacks
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is A2koi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over A2koi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is A2koi actief?

A2koi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de A2koi reviews? Dan kun je naar de website van A2koi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie