50Liefde logo

50Liefde ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

47 beoordelingen • 8,2
Bezoek de website
50Liefde logo
50Liefde ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
47 beoordelingen • 8,2
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
47 beoordelingen
8,2
5 sterren
53%
4 sterren
32%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
15%
8,2
8,2
8,2
8,2

Gerelateerde bedrijven

Parship logo Parship
39 beoordelingen
4
Relatieplanet.nl logo Relatieplanet.nl
12 beoordelingen
6,7
40plusrelatie logo 40plusrelatie
0 beoordelingen
10

50Liefde ervaringen

Opzoek naar een nieuwe oudere partner? Lees hier alle 50Liefde ervaringen zodat je weet of deze website aansluit bij jou behoeftes en voorkeuren. Door 50Liefde ervaringen door te nemen weet je waaraan je begint en kom je niet voor verassingen te staan. Heb jij 50Liefde ervaringen deel deze dan met andere

Over 50Liefde

Ben jij een ouder iemand en opzoek naar een leuke levenspartner? 50Liefde is dan een uistekende keuze om eens een kijkje te nemen. De website bestaat nog maar net, maar is al erg populair. 50Liefde speelt in op de grootste groeiende datinggroep en niet zomaar. 50 plussers nemen vaak het daten serieus en zijn maar op een ding uit en dat is een levensmaatje te zoeken. Het succespercentage ligt hier dan ook vaak en stuk hoger. Wil jij gewoon leuke mensen ontmoet of je toekomstige partner? Neem dan gauw een kijkje op 50Liefde.

50Liefde veilig

50Liefde heeft veiligheid voor haar gebruikers in een hoog vandel. De profielen worden een voor een grondig behandelt en handmatig gecontroleerd hierdoor weet je zeker dat je alleen met echte profielen te maken heb. Daarnaast maakt 50Liefde gebruik van een ssl-verbinding waardoor jou gegevens niet uitlekken en bovendien kan je zelf kiezen met wie jij je gegevens deelt.

50Liefde gratis uitproberen

Je kan je bij 50Liefde geheel gratis aanmelden! Ben je dus alleen geintresseerd dan kan je gerust een kijken nemen. Wat erg aan te raden is om meteen een profielfoto aan te maken, omdat veel mensen hier echt veel waarde aan hechten. 50Liefde staat daarbij bekend om actieve leden en dat zal je meteen merken. Probeer het gewoon eens en vind netzoals 1 op 3 drie oudere je partner online!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over 50Liefde

profielfoto van Mitchel
Mitchel
14-10-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bedankt

Goede datingsite. Voor mij erg makkelijk te gebruiken en het doet wat je verwacht. Een nieuwe partner vinden zoals ik.

Na lang onderzoek te hebben gedaan, en echt de kat uit de boom gekeken te hebben, heb ik toch besloten om te gaan daten met diverse vrouwen om te kijken of het klikt.

Erg leuke ervaring als je het mij vraagt en gelukkig zat er een vrouw tussen die ik tegenwoordig mijn huidige partner kan noemen. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en leuke suggesties wordt het je makkelijk gemaakt om een nieuwe partner te kunnen vinden.

Bedankt! Wij gaan verder genieten

profielfoto van Jan
Jan
08-10-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en aangenaam

Ik werd eindelijk in mijn waarde gelaten als een senior. Veel mensen hebben er iets op tegen naar mijn gevoel. Maar bij deze website komt iedereen bij elkaar met dezelfde interesses. Op en top steekt deze website in elkaar. Ben dus erg tevreden met de service, kwaliteit en vooral het aanbod.

Genoeg vrouwen om contact mee te leggen. Sociale contacten zijn voor mij als 60+ erg belangrijk en daar kom je niet van te kort op deze leuke datingsite. Ben in contact gekomen met een vrouw die mij heel erg wist te overtuigen om een leuke tijd met haar te gaan beleven.

Kan ook wel kloppen want we zijn sinds een maandje bij elkaar en zijn heel erg gelukkig samen. Maaike en ik zijn allebei uit 1958 en hebben veel dingen met elkaar gemeen.

Al met al een aanrader voor andere 50 plussers als ze op zoek zijn naar leuk contact of een nieuwe partner.

Jan

profielfoto van Jeroen
Jeroen
01-10-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden!

Hallo,

Ik wil toch even iets positiefs kwijt. Ik ben gewoon tevreden over deze leuke en aangename datingsite. Ik ben altijd al een beetje schimmig geweest over datingsites. weet zelf niet waarom, maar toch wilde ik een nieuwe vrouw leren kennen.

de site bood eigenlijk alles wat ik zocht om het leuk te maken, snel contact, veel mensen, erg professionele klantenservice en een lidmaatschap is niet duur.

Na leuk contact te hebben gehad kwam Monica een keertje richting Den Haag, gezellig drankje gedaan en sindsdien zijn we aan onze relatie aan het werken.

Kortom, positief.

profielfoto van Brian
Brian
28-09-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heel erg leuk

Goedemorgen allen,

Wilde toch even een reactie plaatsen. Ben namelijk erg tevreden over de diensten die 50liefde aanbieden. Het is altijd lastig (voor mij in ieder geval wel) om een correcte datingsite te kiezen. Maar ik kan jullie 50liefde wel adviseren!

Heb sindskort een leuke vrouw leren kennen, we hebben nog geen relatie maar het gaat de goede kant op. Als 56 jarige vind ik het wel belangrijk dat er een goede klik is en ik iemand kan vinden waarmee ik oud kan worden.

Als je je wil aanmelden is dat volledig gratis, maar hou wel in de gaten dat als je een abonnement hebt dat reguliere abonnementen 1 maand, bij een actiemaand 14 dagen voor het einde van je lidmaatschap eventjes moet opzeggen. Dit ter info!

Groet Brian

profielfoto van Ank
Ank
21-09-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe man

Hallo iedereen,

ik ben normaal niet zo van het plaatsen van deze teksten. Maar dit vind ik wel een compliment waard. Ik ben namelijk sindskort erg gelukkig geworden door 50liefde.

Gezien mijn leeftijd (62) wilde ik weer een nieuwe man ontmoeten. Op straat loop ik niet zomaar tegen een nieuwe man aan, dus ik moest er aan geloven om gewoon datingsites te proberen. Na een aantal geprobeerd te hebben, had ik helaas geen succes.

Toch ben ik door gaan zoeken naar een datingsite waar ik een man zou kunnen vinden. Hierbij kwam ik bij 50liefde terecht. Ik had gelijk erg open gesprekken met diverse mannen waarbij ik ook echt een klik voelde. Na lang contact te hebben gehad, kwam Albert om de hoek kijken. Albert gaf me een erg fijn gevoel en hebben geprobeerd om een relatie met elkaar aan te gaan. Dit is nog steeds een groot succes! Dit alles dankzij 50liefde.

Ank

profielfoto van Lisa
Lisa
11-09-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
50successen!

Ha ha, dit is voor mij echt een groot succes geweest. Ik ben daarom ook zeer tevreden over deze leuke datingsite. Ze hebben mij erg goed door alles heen getrokken om de site goed te leren begrijpen. De reden waarvoor ik opzoek was naar een nieuwe man was eigenlijk vrij simpel... eenzaamheid na het verlies van mijn eerste man (7 jaar geleden).

Ik vond dat het tijd werd om een nieuwe man in mijn leven te laten komen, waarbij ik een betrouwbare datingsite moest vinden. Veel datingsites die niet aan mijn wensen voldeden heb ik links laten liggen, tot ik bij 50liefde kwam. Na ongeveer een maand intensief gebruik, ben ik mijn nieuwe man Hans tegen gekomen, sindsdien zijn wij erg gelukkig met elkaar. Leuk site, makkelijk als je alles begrijpt, veel mensen die gebruik maken van 50liefde en ik heb hier mijn man kunnen vinden.

Bedankt!
Lisa

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede site, maar kritisch

Na het lezen van onderstaande heb ik besloten contact op te nemen met 50liefde.nl. Kreeg een vriendelijk meneer aan de telefoon die mij netjes wees op de opzegtermijn. Een paar goede contacten gehad, uiteindelijk een paar ontmoetingen gehad. Hartstikke gezellig, maar de klik was niet wederzijds. Dat is niks ten nadele van de website. Toen ik na een paar weken opbelde om op te zeggen was dat geen probleem en snel geregeld. Qua eindbeoordeling 4 uit 5 sterren, als Nederlander blijf ik kritisch en kan het altijd beter vind ik. Een nog accurater match systeem bijvoorbeeld.

profielfoto van Nico
Nico
21-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen app beschikbaar

Goede site alleen geen app beschikbaar waardoor ik op de ipad moet chatten ipv op mijn telefoon want dat kan ik sneller reageren. Verder erg duidelijk en makkelijk opgezet waardoor alles snel te vinden is.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede site

Na een poosje gratis lid te zijn geweest en een bericht van een op het oog heel leuke vrouw een bericht te hebben ontvangen toch maar gebruik gemaakt van de actiemaand. Deze vrouw leek leuk maar was ze niet, maar omdat ik premium lid was wel mijn nieuwe vrouw ontmoet en we zijn nu heel gelukkig samen.

profielfoto van Theo
Theo
24-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuk om weer liefde te vinden

Al jaren geen vrouw meer in huis en op een bepaalde leeftijd denk je dat het ook net meer komt. Maar toen ik 50Liefde tegen kwam (omdat mijn dochter er over begon) is mijn leven wel een stuk leuker geworden. Niet dat het daarvoor een drama was maar een maatje in je leven is wel heel fijn. Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet en zelfs een leuke vrouw waar ik soms mee afspreek. Echt heel leuk en inschrijven is zo gebeurt.

profielfoto van John
John
30-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Deze site probeert op een gewetenloze manier geld te verdienen

Eerst maken ze je "gek" met mails die je ontvangt. Dan besluit je een abbonement te nemen. Je beantwoord diverse mails. na enkele mails denk je ok, nu wordt het tijd om telefonisch contact op te nemen en het gesprek met de ander aan te gaan. Dan hoor je na dit mailtje helemaal niets meer. Vervolgens ontvang je geen enkele mail meer, totdat je abbonement afgelopen is en dan komen ze weer de mails die je niet kunt lezen zonder een abbonement af te sluiten.
Eigenlijk zijn de website eigenaars gewetenloze bedriegers.!

Eigenlijk had ik 0 stereen willen geven maar dat ging niet.

profielfoto van Piet
Piet
19-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
misbruikers

50liefde is een dating site met een en al fake profielen.
als eerste heb ik zeker 6 foto`s van vrouwen terug gevonden bij modellenbureau,vrolijke gezichten, dat zijn allemaal nl sites waar je verschillende vrouwen tenminste foto`s terug kunt vinden. het volgende bewijs,ik had onder een gebruikers naam al weken chat contact,verder kwam ik niet,en zei had mij benaderd.mooie vrouw (te mooi). opeens totaal geen reactie meer.ik heb me onder een andere schuilnaam ingeschreven,en haar toen weer aangeschreven,ze kon me niet herinneren,maar was oprecht geinteresseerd in mij, jonge en zo waren er nog 3 meer.
echte oplichters vind het schandalig om zeker onze iets oudere groep 50+ op deze manier te misbruiken. ik ga wel een keer op bezoek in leeuwarden waar de houder van 50liefde huist,connectionbuilders heet het. ik begrijp ook niet waar die zg goede reviews vandaan komen. laat de stellen zelf die zg elkaar gevonden hebben zich eens voorstellen met huid en haar.

profielfoto van Fj
Fj
12-02-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
vreemd

als je opzeg moet je wachten totdat 50liefde je om een bevestiging vraag , in plaats dat zij het bevestigen moet jij weer bevestigen dat je hebt opgezegd, in de periode dat jij zit te wachten op hun mail is je datum van opzegging verlopen en halen ze geld van je rekening .

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
nep profielen

Deze site maakt gebruik van in scene gezette profielen, welke er voor zorgen dat je je aanmeld en flink, automatisch gaat betalen, terwijl je er daarna bijna niets meer serieus van hoort, en de als je wat hoort de animo ineens stukken minder is geworden he: Lianne, Carla, Florien, Tilly.
Nu maar weer proberen er van af te komen

profielfoto van Peter
Peter
20-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fake profielen

Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
http://imgur.com/a/8aNMJ
Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

profielfoto van Eddie V.
Eddie V.
19-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
fake site

Hoi mensen.
Ik ben sinds 15-02-2017 betalend lid geworden van die oplichters.
1 dag van de voren heb ik me ingeschreven, alles ingevuld, en ja hoor! de meiden kwamen talrijk op mijn mailbox!
Totdat ik 2 dagen later ging betalen! (schaam me rot nu! Rood hoofd!! Ik kon kiezen tussen een paar opties, en die waren! Even kijken! Premium lite, Classic, en Comfort. Ik heb een half jaar genomen voor (schrik niet) 149,- Toen ik eenmaal op die site was na dat ik had betaald, zag ik niemand meer in de mailbox. Toen brandde er een lampje bij mij. Ik ging chatten met een dame uit Schagen, en vroeg of ze wel eens op die molen is geweest, zo dat je de hele stad kon zien! Ze beantwoorde pas 2 dagen later dat ze i.d.d op die molen had gestaan! FOUT! en is daar geen molen, dus toen wist ik het. Wat me ook opvalt is dat er soms dames zijn die online zijn op tijden die niet logisch zijn, en nu komt het! er zijn er meestal 3 on-line, maar als je even rommelt op de site, dan zijn het er opeen meer dan 30, dus groen! alles groen! Ook komen dames uit belgie je profiel bezoeken en een praatje maken, maar als ik naar die foto kijkt dan zie ik een dame op de foto uit een magazine, of uit het oostblok. 1 x heb ik een foto gezien van een dame die ik al eerder ergens op een datingsite hebt gezien met een andere naam. O ja! er is een man die heer Erik, die beweert dat hij een leuke vrouw heeft gevonden op Liefde 50.nl met 2 mooie dochters, en als je verder leest op andere sites met negatieve ervaringen Liefde 50,nl dan staat er het zelfde met een andere naam van een andere kerel! Conclusie demonstrandum! LIEFDE.50 IS NEP! fake! je wordt 100% genaaid en financieel uitgekleed. Veel dames eindigen ook hun oproepje met liefs, of met kusjes! klopt ook al niet! Als ik joe niet ken, geef ik je ook geen kusjes of ik zeg iets liefs! Ik ga morgen bellen naar die oplichters, en anders ga ik regelrecht naar Vleuten, en ga ik daar stampij maken! Ik heb printscreens, en bewijzen genoeg dat die site een oplichtersbende is. Ik hoorde vanmiddag van iemand, dat er misschien een 2 e site is met de zelfde naam, en dat 1 van die 2 een goede, en die andere de slechte site is. Ik wil vragen! Wie wil mijn steunen om die oplichters te laten ontmaskeren, en die hele teringzooi te laten opdoeken!! Ik werk ook eerlijk voor mijn centjes! Grtjs Eddie

profielfoto van Ina
Ina
26-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
het gaat ze om het geld

Slecht aanbod, onduidelijke manier van opzeggen,
hele slechte helpdesk

Schrijf een review over 50Liefde

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Parship logo Parship
39 beoordelingen
4
Relatieplanet.nl logo Relatieplanet.nl
12 beoordelingen
6,7
40plusrelatie logo 40plusrelatie
0 beoordelingen
10