123inkt.nl logo

123inkt.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

123inkt.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4197
123inkt.nl logo
Website
123inkt.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen 123inkt.nl

Wil je een aankoop doen bij de online webwinkel 123inkt.nl, maar weet je niet zeker of deze webshop betrouwbaar is? Bekijk dan eerst de reviews en ervaringen op deze pagina. Lees hier meer over 123inkt.nl, wat het bedrijf zoal aanbiedt, waarom je wel of niet voor het bedrijf zou moeten kiezen en of het bedrijf in wezen betrouwbaar is. Lees daarnaast ook hoe je de klantenservice van 123inkt.nl kunt benaderen en waar je terecht kunt voor vragen of opmerkingen. Ten slotte lees je op deze pagina tal van reviews van andere, waardoor je zelf een goede beslissing kunt maken, en kun je zelf ook een review achterlaten.

Over 123inkt.nl

123inkt.nl is een online webshop waar je terecht kunt voor het bestellen van diverse kantoorartikelen, printartikelen en andere toebehoren. Het bedrijf staat bekend als een succesvolle onderneming die behoort tot de koplopers als het gaat om online printbenodigdheden. Denk bij de producten die het bedrijf aanbiedt aan printcartridges, toners, papier en aan printer. Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft inmiddels een klantenkring van maar liefst 5 miljoen klanten.

Waarom kiezen voor 123inkt.nl

Ben je op zoek naar printbenodigheden, zoals inkt of papier? Dan ben je bij 123inkt.nl bij het juiste adres. 123inkt.nl is een zeer succesvolle webwinkel met een breed assortiment aan tal van printbenodigdheden. Het bedrijf zet zich op verschillende manieren in voor de maatschappij, zoals door aan recycling en sponsoring te doen. Naast goede producten voor een voordelige prijs streeft het bedrijf naar een zo optimaal mogelijke service. Zo worden de producten van 123inkt.nl snel bij je thuis geleverd en kun je vertrouwen op zorgeloze retour of inruil mogelijkheden.

Is 123inkt.nl betrouwbaar?

123inkt.nl is een zeer bekende onderneming met vele tevreden klanten. Je kunt 123inkt.nl dan ook zeker vertrouwen. Het bedrijf draait al vele jaren mee en is een van de snelst groeiende en succesvolle webwinkels van Nederland. Het bedrijf beschikt ook over vele bekende kwaliteitskeurmerken, biedt vele veilige en bekende verzend- en betaalopties en is transparant over haar bedrijfsgegevens. 123inkt.nl gaat daarnaast veilig met jouw persoonlijke data om en staat altijd klaar om je persoonlijk te helpen met advies over haar producten.

Klantenservice en klachten

Wil je een werknemer van 123inkt.nl benaderen? Raadpleeg dan de klantenservice van 123inkt.nl via telefonisch contact of per mail. Een werknemer van 123inkt.nl helpt je vaak goed en snel. Je kunt bij de klantenservice terecht voor vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Klachten worden vaak snel opgelost, waarbij er altijd wordt gekeken naar een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ooit artikelen besteld bij 123inkt.nl en wil je andere mensen over jouw ervaring met 123inkt.nl vertellen? Schrijf dan een beoordeling over 123inkt.nl en vertel meer over de producten die je hebt besteld, over de service van 123inkt.nl en schrijf of je vaker bij deze webwinkel zou bestellen. Schrijf daarnaast ook of je goed bent geholpen door een werknemer van 123inkt.nl, indien je de klantenservice van 123inkt.nl hebt benaderd. Met jouw eerlijke beoordeling help je toekomstige klanten met het verkrijgen van een objectief en helder beeld van 123inkt.nl, waardoor mensen een weloverwogen beslissing kunnen maken om wel of geen aankoop te doen bij de online onderneming 123inkt.nl.

Gerelateerde bedrijven

BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
3 beoordelingen
9
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met 123inkt.nl

Ons team van experts heeft 123inkt.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van 123inkt.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. 123inkt.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

123inkt.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van 123inkt.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 123inkt.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
3 beoordelingen
9
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123inkt.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 123inkt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123inkt.nl actief?

123inkt.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 123inkt.nl reviews? Dan kun je naar de website van 123inkt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie