züca logo

züca reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

züca reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2071
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over züca

züca is geverifieerd door ons expert team. De webshop züca bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is züca lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via züca. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

züca is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van züca. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van züca.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super kwaliteit

De All terain cart voelt erg goed. Hij is heel licht maar voelt wel nog stevig genoeg aan. Zoals de naam al zegt is deze geschikt voor alle tereinen wat voor mij een groot voordeel is. Ik wacht al weer op de zomer om hem goed te gebruiken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ian V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over züca


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
2 beoordelingen
8,5
i-Mania logo
i-Mania
20 beoordelingen
9,3
Raven.nl logo
Raven.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is züca een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over züca. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is züca actief?

züca is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , sportkleding en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de züca reviews? Dan kun je naar de website van züca gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie