Zoofy logo

Zoofy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Zoofy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Zoofy logo
Website
Zoofy
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Zoofy

Met behulp van het platform Zoofy vind je eenvoudig en snel een klusjesman online. Of je nu op zoek bent naar een elektricien of een loodgieter, jij boekt direct de juiste vakman voor jouw kleine klus. Voordat je besluit om gebruik te maken van Zoofy ben je waarschijnlijk benieuwd naar de Zoofy beoordelingen van andere gebruikers. Om het je makkelijk te maken hebben wij de reviews van Zoofy op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om jouw klusjesman via Zoofy te boeken.

Over Zoofy

Zoofy is opgericht in 2015 toen het voor een zus van de oprichter Arthur de Leeuw erg moeilijk bleek om een monteur te vinden toen er zich een verwarmingsprobleem voor deed. Dat moet toch makkelijker kunnen, was het idee van Arthur. Zoofy is er om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om de beste vakman te vinden voor alle kleine klussen in en rondom het huis. Je maakt direct een afspraak met één van de duizenden vakmensen die zich bij het platform hebben aangemeld. Landelijk staan er meer dan 5.000 vakmensen voor jou klaar, van loodgieters en elektriciens tot cv monteurs en andere specialisten: met één druk op de knop weet je ze te bereiken.

Waarom kiezen voor Zoofy

Het team van Zoofy keurt iedere vakman die zich aanmeldt voor het platform alvorens hij wordt opgenomen in het netwerk. Ook worden alle klussen nauwlettend in de gaten gehouden, zodat jij profiteert van echt vakwerk. Mocht er een keer wat mis gaan, maakt Zoofy zich hard om ervoor te zorgen dat jouw klus alsnog naar tevredenheid uitgevoerd wordt. Je klus is verzekerd tot 2.5 miljoen euro en je betaald geen voorrijkosten wanneer je via Zoofy jouw vakman regelt.

Ook is het mogelijk om je als vakman aan te melden bij het online platform. Download de app en meld je daar gratis aan. Je krijgt direct toegang tot honderden klussen per dag, zonder kosten en zonder verplichtingen. Als je een klus aanneemt, sta je een klein deel van de verdiensten af aan Zoofy. Je kiest zelf wanneer je werkt en hoeveel. Daarnaast is het prettig dat jij geen omkijken hebt naar de facturatie. Na de klus maak je een factuurtje aan in de app en Zoofy zorgt ervoor dat jij direct wordt betaald.

Is Zoofy betrouwbaar?

Al ruim 200.000 mensen hebben gebruik gemaakt van Zoofy om de juiste vakman te vinden voor hun klus. Daarbij werkt het platform samen met partners als Gamma, Praxis, IKEA en Bol. Dit zijn grote bekende namen. Het platform is heel eenvoudig in gebruik. Je kunt zowel via de website een klusjesman vinden als door de app te downloaden. Jij verstuurt jouw klusaanvraag, vervolgens zien professionals bij jou in de buurt de aanvraag verschijnen. Een vakman komt langs wanneer het jou uitkomt, zonder dat je voorrijkosten hoeft te betalen. Afrekenen gebeurt veilig en betrouwbaar via iDeal of Tikkie. De vakmannen zelf worden beoordeelt op het platform. Zo kun je recensies lezen over specifieke klusjesmannen voordat je besluit om iemand in te schakelen.

Klantenservice en klachten

Zoofy is een online platform, waardoor het niet mogelijk is om de klantenservice te bellen. Als je een vraag of klacht hebt kun je dit online aangeven. Er worden verschillende vragen aan je gesteld om tot de kern van het probleem te komen. Vervolgens zie je een antwoord verschijnen. Is dit niet naar wens? Dan word je doorgestuurd naar de klantenservice, die geopend is van maandag tot en met zondag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij wel eens een vakman ingeschakeld via Zoofy? Of ben je juist een vakman die via dit platform werkt? Laat jouw Zoofy beoordeling achter om anderen een goed beeld te geven van dit online platform. Wat vind je van de snelheid waarmee jij een klusjesman hebt gevonden? Is de klus naar behoren uitgevoerd en wat is je mening over de prijs? Wanneer je een vakman bent die klussen binnenhaalt via dit platform kun je ook anderen op weg helpen. Hoeveel klussen pak je bijvoorbeeld wekelijks op via Zoofy? En ben je tevreden over de uitbetaling?

Gerelateerde bedrijven

Transportbedrijfbakker logo
Transportbedrijfbakker
2 beoordelingen
9,5
Tuinadvies logo
Tuinadvies
3 beoordelingen
5,3
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Zoofy

Het bedrijf Zoofy is geverifieerd door ons. De webshop Zoofy is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Zoofy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zoofy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Zoofy is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Zoofy te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Zoofy.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een geweldige website

Ik had binnen 10 minuten een geschikte klusjesman gevonden voor het ophangen van een televisie.

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 27-07-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel contact

Ik heb snel contact gemaakt na het mailen en een afspraak maken op een zeer kort termijn. Vriendelijke programmeur die ook vragen begrijpelijk uitlegt voor mensen die er minder verstand van hebben.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Marc L.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zoofy


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Transportbedrijfbakker logo
Transportbedrijfbakker
2 beoordelingen
9,5
Tuinadvies logo
Tuinadvies
3 beoordelingen
5,3
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zoofy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Zoofy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zoofy actief?

Zoofy is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zoofy reviews? Dan kun je naar de website van Zoofy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie