ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak logo

ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak reviews, ervaringen en beoordelingen

ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak reviews, ervaringen en beoordelingen
2069
ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak logo
Website
ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak

Wil jij je lieve huisdier verwennen met een lekkernij, een speeltje of heb je enkele verzorgingsartikelen voor hem nodig? Dan kan je terecht bij ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak. Je vindt er namelijk alles om je lieve huisdier gelukkig en gezond mee te houden. Voordat je inkopen doet bij ZOO & ZO is het natuurlijk wel handig om de ervaringen van voormalige klanten door te nemen. En dat doe je eenvoudig op onze site!

Over ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak

ZOO & ZO is een speciaalzaak voor dierenartikelen. De zaak bestond in 1968 onder de naam ’t Guppy. Dat is niet zomaar, want het richtte zich in die periode vooral op het kweken van guppy's. De dag van vandaag is het uitgegroeid tot één van de belangrijkste dierenspeciaalzaken in Nederland. Je kan er zowel fysiek als online aankopen doen. Door de jarenlange ervaring weet je zeker dat je kan rekenen op dierenproducten van de hoogste kwaliteit.

Het bedrijf vindt het daarnaast belangrijk om zijn klanten tevreden te houden. Om die reden biedt het je gratis verzending aan vanaf 50 euro. Je artikelen worden bovendien snel geleverd. Als je het voor 17:00 uur bestelt, worden ze zelfs dezelfde dag nog verzonden!

Waarom kiezen voor ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak

ZOO & ZO is de ideale plek om je aankopen te doen, want je hebt er de keuze uit heel wat artikelen. Zo vind je er niet alleen alles voor je hond en kat, maar ook artikelen die je nodig hebt voor hengel-, paardensport en nog zoveel meer. Als je dus op zoek bent naar een specifiek artikel is de kans groot dat je het er terugvindt!

Winkelen bij ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak heeft daarnaast heel wat voordelen tegenover je aankopen doen bij een andere webshop. Zo krijg je er gratis verzending boven de 50 euro, kan je altijd rekenen op het advies van de experts en worden je artikelen erg snel bezorgd. Zoals je dus ziet, zijn er heel wat redenen om te kiezen voor ZOO & ZO!

Is ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak betrouwbaar?

Doordat ZOO & ZO al ontzettend veel jaren bestaat, klein begonnen is en uitgegroeid is tot één van de meest uitgebreide speciaalzaken in Nederland, kan je er zeker van zijn dat de webshop betrouwbaar is. Daarnaast heeft het bedrijf een hoge klantentevredenheidscore en is het voorzien van het Webshop keurmerk. Ook dit wijst op een winkel die je kan vertrouwen!

Twijfelen of deze speciaalzaak wel betrouwbaar is, hoeft zoals je merkt dus helemaal niet. En als je toch nog niet zeker bent, kijk dan naar de tal van veilige betaalmethoden die je terugvindt op de webshop. Je kan zelfs achteraf betalen. Perfect, want zo neem je geen enkel risico. Om een nog beter zicht te krijgen op de betrouwbaarheid, is het bovendien mogelijk om onze ervaringen door te nemen.

Klantenservice en klachten

Bij eerdere ervaringen met ZOO & ZO en klachten of vragen kan je het bedrijf contacteren via e-mail, telefoon of contactformulier. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te gaan als je dichtbij woont. Je vindt het adres onder de sectie 'Contact'.

Wil jij ook beoordelen?

Laat gerust bij ons je beoordelingen achter als jij al ervaringen met ZOO & ZO hebt opgedaan. Het is namelijk de ideale manier om potentiele klanten op de hoogte te brengen van de voor- en nadelen van dit bedrijf. Je hoeft je ook geen zorgen te maken, want het schrijven van een recensie duurt slechts enkele minuten!

Reviews over ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak
Gerelateerde bedrijven
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
Bestpetfoods logo
Bestpetfoods
0 beoordelingen
10
Yarrah logo
Yarrah
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,8
75% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Super goede service

Was helaas kapot kan gebeuren, maar zonder problemen vervangen en volgonde dag al in huis , kan niet anders zeggen tot nu toe top service en advies via online erg goed

Geplaatst op: 06-09-2023
Laatst bewerkt op: 06-09-2023
Geschreven door: Sonja J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht geregeld

Black fryday korting kunnen ze niet eens geven als je vraagt om op zaterdag langs te kunnen komen omdat je moet werken op vrijdag en dit dus niet lukt daarbij komt nog eens dat je via de webshop al helemaal geen korting krijgt kortom verdrietige dochter die van haar spaargeld het terrarium nu kon kopen en dus nog langer moet wachten kom op wat is nou 20% nou op een bedrag van 400 euro is toch leuk maar hier doen ze niet aan mee ik koop hier nooit meer

Geplaatst op: 24-11-2022
Laatst bewerkt op: 24-11-2022
Geschreven door: Gerrit S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service en advies

In de winkel kreeg ik advies over het hondenvoer dat ik altijd kocht, toen het een keer niet verkrijgbaar was De medewerkster legde uit waarom een ander soort voer beter is. Ik heb het advies opgevolgd en ben overgestapt. De hond vindt het veel lekkerder en doet het er goed op.
Het advies was ongevraagd maar heel welkom, het getuigt van betrokkenheid!
Met andere vragen word ik ook altijd goed geholpen. Kortom, een prima winkel met uitstekende service.

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en snel geregeld

Alles is goed en snel geregeld. Zodra producten niet aanwezig zijn dan krijg je gewoon je geld terug (zoals het hoort). De service is ook echt uitstend en valt niks meer op aan te merken. Dankjewel hiervoor!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelis H.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
Bestpetfoods logo
Bestpetfoods
0 beoordelingen
10
Yarrah logo
Yarrah
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak actief?

ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak reviews? Dan kun je naar de website van ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie