Zelfstroom logo

Zelfstroom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Zelfstroom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Zelfstroom logo
Website
Zelfstroom
Categorie
Energie aanbieders

Zelfstroom ervaringen

Opzoek naar Zelfstroom ervaringen? Als je van energieleverancier overstapt wil je wel zeker zijn dat deze beter is als de vorige energieleverancier! Lees hier alle zelfstroom ervaringen van andere consumenten en zorg dat je een beeld hebt voordat je bij Zelfstroom aan de gang gaat. Heb jij nou al zelfstroom ervaringen? Plaats je zelfstroom ervaring dan op deze pagina!

Over Zelfstroom

Als we een energieleverancier zoeken dan willen we dat deze wel zo goedkoop mogelijk is en het liefste zo groen mogelijk? Zelfstroom heeft met deze woorden een formule bedacht waardoor zij consumenten voorzien van deze behoefte! Als jij bij Zelfstroom een energiecontract afneemt levert Zelfstroom zonnepanelen waardoor jij zelf stroom kan opwekken! Stroom welke je dus niet hoeft te betalen! Deze zonnepanelen kunnen doormiddel van koop of een huur vergoeding worden geplaatst waardoor iedereen de optie heeft om zijn eigen stroom op te wekken. Eigenlijk ben je dus je eigen energieleverancier en ben je nog eens 100% groen bezig ook! Zodra jij je bij Zelfstroom aanmeld zal zelfstroom een berekening doen hoeveel zonnepanelen voor jou verbruik nodig hebt. Mochten er niet genoeg panelen op je dak passen dan is het mogelijk om de rest aan te laten vullen via zelfstroom. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zonder stroom komt te zitten! Daarnaast levert Zelfstroom ook nog eens gas waardoor je bji Zelfstroom 100% voorzien bent in je behoefte van energie.

Bespaar je bij Zelfstroom?

Zelfstroom doet berekeningen hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Hierbij houdt Zelfstroom rekening met wat voor jou het voordeliste is! Zij berekenen dus niet alleen of een zonnepaneel nodig is voor het verbruik, maar ook nog eens of je deze kosten er wel uithaald. Je geeft dus bij Zelfstroom nooit teveel geld uit! Alles wat je aan energie vervolgens te kort komt wordt door Zelfstroom voor een zo scherp mogelijk tarief aangeboden!

Gerelateerde bedrijven

Moneymiljonair logo
Moneymiljonair
4 beoordelingen
7,5
Centralpoint logo
Centralpoint
12 beoordelingen
4,7
Bax-shop logo
Bax-shop
49 beoordelingen
3,3
5,6
40% zou hier weer kopen
26 beoordelingen
Ervaringen met Zelfstroom

Zelfstroom is geverifieerd door ons expert team. De webshop Zelfstroom bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Zelfstroom lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Zelfstroom. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Zelfstroom is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Zelfstroom te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zelfstroom een aanrader

Wij zijn super tevreden over eigenlijk alles de gemaakte afspraken de montage en het vriendelijke kontact met Zelfstroom
Ik raad dan ook Zelfstroom aan bij familie en vrienden.

Geplaatst op: 26-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Richard

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede site

Wij wouden wat meer informatie over zelf energie opwekken en kwamn op deze website. Erg goede website waar veel staat uitgelegd! Na een telefonisch gesprekken zijn wij zonnepanelen gaan huren om te kijken of het allemaal bevalt

Geplaatst op: 18-09-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: M M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Meer dan tevreden klant

heb de panelen reeds 4 maanden en moet zeggen SUPER , berekeningen en zaken die werden afgesproken bij en met offerte kloppen tot op heden nog steeds.Werd in begin zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door hen.Voor ons was de besparing 49euro per maand toch niet mis dachten wij.We betaalden voorheen 248euro permaand en nu 199 en dat is met gas/stroom en huur panelen in begrepen en nee voorschot voor reststroom en gas is niet te laag aangehouden hebben we nooit gedaan en dus nu ook niet je kunt beter per maand iets meer betalen en zeker weten dat je iets terug krijgt dan op eind van jaar verassing . En na 10 jaar koop je voor 50euro per paneel de installatie over,totaal voor ons 10.750 euro . en ja dat is 900 meer dan de installatie nu kost maar als je die 10.750 even niet hebt liggen is dit een prima alternatief waar je relatief weinig meer voor betaald dan de prijs die de installatie waard is (z,n 9800 euro nu ). Maar kort door de bocht :-) raden we Zelfstroom op moment bij onze vrienden en Familie aan en is deze firma zeker het overwegen waard.

Geplaatst op: 18-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte service

Een prima bedrijf. Duidelijke afspraken en informatie vooraf.
Zelfstroom is bijzonder transparant.
Een aanrader om zaken mee te doen.

Geplaatst op: 10-03-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Evertse

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede leverancier

Na een stormachtige maandag vandaag de installatie afgerond. Goede service net werken en uitleg. Direct de eerste kilowatjes op de meter zien komen.

Geplaatst op: 10-02-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slim alternatief voor het kopen van zonnepanelen

Via google kwam ik op de site van Zelfstroom en heb daar een offerte aangevraagd om zonnepanelen te huren. Na de offerte aanvraag wordt er contact met je opgenomen om je wensen door te nemen. Hierna kreeg ik netjes via de e-mail een offerte met het aanbod. Na een kleine aanpassing in het legplan ben ik hiermee akkoord gegaan.

2 weken voor de installatie kwam de monteur nog langs om alles te checken en de laatste dingen af te stemmen. We hebben toen samen bepaald waar de omvormer kwam te hangen en hoe de kabels moesten lopen. Op de dag van installatie konden de monteurs dus direct aan het werk en waren ze in de middag al klaar.

Ik heb inmiddels al meer dan 300kwh opgewekt en bespaar maandelijks 21 euro op mijn energierekening!

Complimenten voor de vriendelijke medewerkers van Zelfstroom!

Mvg, Joke en Leon

Geplaatst op: 10-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joke E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
2 van de 3 units zijn uitgevallen. Zit al meer dan 2 weken te wachten op reparatie.

Ik heb sinds oktober 2017 32 zonnepanelen via Zelfstroom, verdeeld over 3 aparte units, tot volle tevredenheid. 16 dagen geleden vielen 2 units oftewel 24 van de 32 panelen uit. Ik heb de storing meteen gemeld, zowel online als telefonisch. Tot heden heeft er nog geen reparatie plaatsgevonden. Wel kreeg ik enkele dagen geleden een mail dat de huur op 31 mei wordt afgeschreven. Ik dacht het niet!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 26-05-2021
Geschreven door: Theo V.

8 / 10
5/5 2/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed

goed

Geplaatst op: 04-04-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jaap

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie energieleverancier

Goeie energieleverancier en het is makkelijk te regelen. En je bespaart ook veel.

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettige aanbieder, goeie prijzen

Ik kwam via een vergelijkingssite uit op Zelfstroom. Ik wilde vooral omdat ik niet zo thuis ben in deze markt en de aanbieders is het lastig om te kiezen. Maar ik las goeie dingen over deze aanbieder en in vergelijking met andere aanbieders is het denk ik een van de beste. Wat prijs betreft is het ook top en mede daardoor heb ik de keuze gemaakt voor Zelfstroom.

Geplaatst op: 15-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jonas K.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg netjes en goed afgehandeld

Omdat het toch te mooi om waar te zijn klonk heb ik even contact gezocht met dit bedrijf. Ik wou graag zonnepanelen, maar niet aan de hoge vaste lasten zitten en Zelfstroom gaf hier de mogelijkheid toe! De medewerkster gaf mij een gerust gevoel en antwoord op al mjin vragen. Inmiddels zitten de zonnepanelen erop en maken we gebruik van Zelfstroom. Een erg net bedrijf waarbij alles bij mij geowon netjes volgens afspraak liep.

Geplaatst op: 16-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Service is bar slecht

Het installeren op het dak ging prima, de opbrengsten vielen het eerste jaar tegen.
Het huur bedrag was meer dan de opbrengsten. Maar dit ligt volgens mij ook aan de energie maatschappij waar je bij bent aangesloten. Dit jaar kregen we 1400 euro terug. De service is gewoon niet goed als er storing is word je niet adequaat geholpen. Na veel gedoe( ben door een ongeval een tijd in een rolstoel geweest) en kon moeilijk bij de meterkast komen is het dan zelf gelukt. Maar nu hebben storing bij de omvormer, deze is stuk en er moet een monteur komen. We hebben al een aantal keer gebeld maar ze zijn alleen zochten de bereikbaar, we zijn er echt helemaal klaar mee en zitten al weken te wachten op die monteur. Als dit gauw word opgelost dan verbreken wij het contract.

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 23-07-2021
Geschreven door: Jaap B.

7 / 10
3/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Service slecht

Binnen een week na installatie geen opbrengst meer van de panelen. Na zelfcontrole en controle op afstand blijken de panelen te werken dus gaat het mis bij de omvormer. Na diverse telefoontjes waarbij Zelfstroom en Atama naar elkaar wijzen wie aan zet is. Dan moet Solaredge de fabrikant kennelijk oorknop afstand kijken. Na enkele weken komen er twee monteurs van Atama langs. Zij concluderen dat de omvormer defect is tot mijn verbazing hebben er geen bij zich. Daar is volgens hen weer aan andere monteur voor. Na 2 weken weer gebeld. Atawa wacht weer op toestemming van Zelfstroom. Bij Zelfstroom zijn ze er kennelijk mee bezig maar weten ze niet wie. Ik zit nu al meer dan een maand met een systeem dat niet werkt. Ik heb geen idee wat de status is en ik wordt niet op de hoogte gehouden. Maandag maar weer een rondje bellen. Zelfstroom betekend kennelijk dat je het zelf moet doen.

Geplaatst op: 26-09-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henny

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Speciaal aanbod, jaja, eerder volksverlakkerij....

Vreemd dat ik een aanbod krijg waar ik zonder investeren "€408 winst per jaar" zou verdienen.
Todat je verder leest: "Voor een vast bedrag per maand wekt u zelf duurzame energie op". Let op: Vast bedrag per maand gedurende de HELE LOOPTIJD.

De opbrengst van de zonnepanelen moet dus minimaal € 408,- het bedrag per maand zijn. Met een zeer gunstig gepositioneerde opstelling is het rendement 1,1*het aantal Wp.
1,1x12x320Wp=4224kWh per jaar. Met een kWhprijs van 20 cent zou dat in het meest gunstige geval een totale opbrengst van ca €845,- opleveren.

Lijkt op het eerste gezicht een redelijk verhaal, MAAR dan is er een factor die Zelfstroom bewust niet noemt; de terugleververgoeding in de toekomst. Je zult in de nabije toekomst namelijk de kale stroomprijs (ca 6-8 cent per kWh terugkrijgen ipv volledige saldering. En dat betekent dat je ipv winst maakt, DUURDER uit bent doordat je meer huur betaalt dan dat de panelen opbrengen. De hele looptijd van het contract!

Vond het wel grappig dat mijn huis geselecteerd was; mijn dak ligt al vol zonnepanelen en een zonneboiler(voor warmwatervoorziening). Met deze installaties bespaar ik ca € 450 op stroom en € 400 aan gas per jaar.

Als je zonnepanelen wilt, koop ze dan met een groene hypotheek, want met deze huurvorm snij je jezelf in de vingers.

Probeer het eens om te draaien: stel Zonnestroom voor jouw dak te huren voor € 400 per jaar. Vergt geen investering en over huur hoef je geen belastingen te betalen; pure winst.

Geplaatst op: 09-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Otto

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gebakken lucht

Zelfstroom doet mij aan aanbieding die te mooi is om waar te zijn. Letterlijk: "(mijn adres) is geselecteerd voor dit project dankzij de gunstige ligging". Dat doet me al fronsen, een alarmbel. Verderop in de dikke kleurrijke folder: "Het gemiddelde verbruik van een gezin met 4 personen is 4000 kWh stroom en 2000 M² gas. De berekening gaat uit van 12 volledig zwarte zonnepanelen (..) bij een looptijd van 15 jaar. De exacte besparing is afhankelijk van de afmeting en ligging van uw dak."
1/ Afgezien dat onze situatie maar twee leden telt, hebt ik nog nooit de genoemde verbruiken gehaald;
2/ Ons huis is "geselecteerd". Was dat goed gedaan dan hadden ze geweten dat totaal aantal panelen maximaal 4 stuks is en dat de ligging van het dak (as NNO/ZZW) zeer ongunstig is.
Kortom, de enige die hier echt aan verdient is Zelfstroom zelf, gebakken lucht derhalve en dan doe ik de lucht nog onrecht aan.

Geplaatst op: 23-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zelfstroom - een aanrader!

Direct na aanvang een review schrijven is naar mijn mening niet zo geloofwaardig. Om die reden dus nu pas een review over de plaatsing van 10 zonnepanelen door Zelfstroom. Wat opvalt is de prettige manier van communiceren en de zaken afhandelen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Plaatsing in 3/4 dag, all in en de panelen werken direct. Plaatsing was 24-6-2019; inmiddels zijn we een half jaar verder en de score bedraagt nu bijna 55% van het gewenste opbrengstvolume. Wetende dat de zon zo weer wat vaker gaat schijnen ga ik het jaarvolume zonder problemen ruimschoots halen!

Geplaatst op: 28-01-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Pluum

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel beloven maar niets nakomen

Hebben compensatie beloofd voor 5 maanden niet werkend systeem.
Helaas zijn ze dat vergeten en weten weer van niets.
Wel snel afschrijven en dreigen met incasso en zich achter al hun voorwaarden verschuilen< Voor ons nooit weer deze firma

Geplaatst op: 02-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erwin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na bel afspraak, ben ik gelijk genezen.

De bel afspraak verliep niet zoals ik verwacht had. De medewerker van Zelfstroom begon zijn verhaal wel erg (te) overtuigend, maar het werd op een gegeven moment wat onvriendelijk en niet zo plezierig meer, nadat ik wat kritische vragen begon te stellen en nadat ik gevraagd had om de offerte aan mij op te sturen zette hij zijn hakken in het zand, want het was nu gelijk ja zeggen of het er niet mee eens zijn en de afspraak afsluiten. Met zulke uitspraken ga ik natuurlijk niet accoord, wat bij mij wel gelijk overkwam is dat er maar 1 partij beter van zou worden en wel Zelfstroom. Dus ik wil niet zeggen dat het oplichting is, maar er zit wel een luchtje aan.
Gr. Hannibal.

Geplaatst op: 23-08-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Han

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas op voor Zelfstroom

De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven.

Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom.

Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost.

De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best lastig voor zelfstroom.

Toen ik aangaf dat ik het hele contract wilde ontbinden is alles redelijk snel geregeld.

Na enkele weken draaide de panelen en waren de problemen dacht ik opgelost.

Een jaar later.

Volgens de verkopers van Zelfstroom zou je geld gaan verdienen met de panelen, helaas is het tegenovergestelde waar.

Ik zou volgens de offerte 15,41 per maand gaan besparen/verdienen met de zonnepanelen van Zelfstroom. 184,92 per JAAR!

Na 1 jaar heb ik natuurlijk niet 184,92 verdiend maar heb ik 180 euro moeten BIJBETALEN! Ik ben dus voor 364,92 euro opgelicht. Onder de streep 0 euro zou acceptabel zijn geen verlies en geen winst de panelen zijn immers over 10 jaar van mij.

Dit jaar hebben de zonnepanelen meer opgewekt als jaren ervoor door het mooie weer (zie foto). Volgend jaar ben ik dus nog meer geld kwijt.

Contact opgenomen met zelfstroom over de gang van zaken. Deze geven aan dat de opbrengst op de offerte een indicatie is. Als het meer als 15% afwijkt van de offerte zouden we je verder kunnen helpen. Helaas is het bij jou iets minder als 15% verschil dus zoek het uit.

Waarom is er bij de "verkoop" niet duidelijk aangegeven dat het een hele ruwe schatting is?

Aangegeven dat ik het contract wil ontbinden, zoals ik al verwachte geeft zelfstroom niet thuis.

Wees gewaarschuwd, trap er niet in! Het gaat je een hoop geld kosten. Ik ben over 10 jaar gezien minimaal 3649 euro meer kwijt.

Geplaatst op: 12-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Michael

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas op!

De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven.

Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom.

Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost.

De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best lastig voor zelfstroom.

Toen ik aangaf dat ik het hele contract wilde ontbinden is alles redelijk snel geregeld.

Na enkele weken draaide de panelen en waren de problemen dacht ik opgelost.

Een jaar later.

Volgens de verkopers van Zelfstroom zou je geld gaan verdienen met de panelen, helaas is het tegenovergestelde waar.

Ik zou volgens de offerte 15,41 per maand gaan besparen/verdienen met de zonnepanelen van Zelfstroom. 184,92 per JAAR!

Na 1 jaar heb ik natuurlijk niet 184,92 verdiend maar heb ik 180 euro moeten BIJBETALEN! Ik ben dus voor 364,92 euro opgelicht. Onder de streep 0 euro zou acceptabel zijn geen verlies en geen winst de panelen zijn immers over 10 jaar van mij.

Dit jaar hebben de zonnepanelen meer opgewekt als jaren ervoor door het mooie weer (zie foto). Volgend jaar ben ik dus nog meer geld kwijt.

Contact opgenomen met zelfstroom over de gang van zaken. Deze geven aan dat de opbrengst op de offerte een indicatie is. Als het meer als 15% afwijkt van de offerte zouden we je verder kunnen helpen. Helaas is het bij jou iets minder als 15% verschil dus zoek het uit.

Waarom is er bij de "verkoop" niet duidelijk aangegeven dat het een hele ruwe schatting is?

Aangegeven dat ik het contract wil ontbinden, zoals ik al verwachte geeft zelfstroom niet thuis.

Wees gewaarschuwd, trap er niet in! Het gaat je een hoop geld kosten. Ik ben over 10 jaar gezien 3649 euro meer kwijt.

Geplaatst op: 19-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Michael M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zelfstroom belooft veel maar later blijkt er niets te kunnen!

heb 1,5 jaar geleden een set incl omvormer bij zelfstroom gekocht en laten plaatsen! destijd ook geinformeerd of de zet in de toekomst nog uit te breiden was, dit werd bevestigend beantwoord! nu ik weer wat geld heb gespaard en er een paar panelen bij wil hebben weer contact gezocht met zelfstroom!

contact krijgen was al een probleem; ze waren er telefonisch maar tot 13u..dus via Facebook messenger een poging gedaan. Na een tijdje kreeg ik antwoord, mijn huidige set kon niet uitgebreidt wordt met nieuwe panelen dat kon de omvormer niet aan, nu na bijna 3weken (elke vraag duurt dagen om beantwoordt te worden door Zelfstroom, krijg ik te horen dat ze ook geen set van 4 panelen kunnen leveren alleen van 6 panelen incl omvormer...er kunnen er echter geen 6 bij op mijn platte dak! ze denken ook niet mee aan een oplossing en willen alleen 6 stuks leveren....das dan de service die je krijgt als trouwe klant! naar het blijkt zijn de centjes al binnen en stopt de service daar!

Geplaatst op: 14-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Walter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Project zonnepanelen huren

De brief en de brochure is aan de bewoners van het pand gericht. De adviseur die belde zei slechts dat hij alleen zaken kon doen met degene die volgens het kadaster eigenaar is, mijn echtgenote en dat de eigenaar niet ouder mag zijn dan 70; boven de 70 geen deelname. Ik ben ook bewoner en mede-eigenaar van het pand, maar daar had hij geen boodschap aan. In de brief en de brochure en op hun website wordt niet over leeftijd gesproken (logisch uiteraard, dan zou het al gauw ruiken naar leeftijdsdiscriminatie. Vreemd bedrijf. Niet mee in zee gaan.

Geplaatst op: 04-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: K. L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dhr

ze blijven maar verkeerde facturen sturen en schrijven de zelfde maand meerdere keren af van je bankrekening

Geplaatst op: 25-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Balado

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rendement zwaar achter

Ik heb 13 panelen op mijn dak, gisteren 18 april 2018 haal ik 13 kw binnen.
Vanaf 7 oktober heb ik 450 kw binnengehaald.
De eerste prognose was 3200 kw, later is dit bijgesteld naar 2500 kw en 12 euro korting.
Het ziet er naar uit dat deze berekening ook zwaar onder de maat is.
Erg onduidelijk wat de verhuurder hier van vindt, ik heb de indruk dat ik ben opgelicht

Geplaatst op: 20-04-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Paul J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Communicatie blijft achterweg als je herroept

vreemd, dat is het woord dat in mij opkomt als ik de communicatie van de afgelopen week evalueer……
Vreemd dat als ik zelf interesse toon in zonnepanelen er zeer actief door de verkoopmedewerker telefonische vervolgafspraken worden gemaakt om tot een deal te komen, maar als ik dan na een telefoontje van diezelfde verkoopmedewerker te horen krijg dat bij nader inzien de opgegeven opbrengst toch minder zal zijn omdat er bomen die opbrengst kunnen doen verminderen en bedenktijd vraag, je niets meer verneemt. Ik heb een mail gezonden naar de verkoopmedewerker, maar die reageert nergens op. Inmiddels het herroepingsformulier via de mail op 26/06 (binnen de gestelde 14 dagen) naar klantenservice@zelfstroom.nl gezonden, maar ook nu geen reactie. Zelfs niet dat deze in goede orde ontvangen is.
Vreemde gang zaken!

Geplaatst op: 28-06-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Zelfstroom


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Moneymiljonair logo
Moneymiljonair
4 beoordelingen
7,5
Centralpoint logo
Centralpoint
12 beoordelingen
4,7
Bax-shop logo
Bax-shop
49 beoordelingen
3,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zelfstroom een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 26 beoordelingen geplaatst over Zelfstroom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zelfstroom actief?

Zelfstroom is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zelfstroom reviews? Dan kun je naar de website van Zelfstroom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie