YOS Health logo

YOS Health reviews, ervaringen en beoordelingen

YOS Health reviews, ervaringen en beoordelingen
615
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met YOS Health

Het bedrijf YOS Health is geverifieerd door ons. De webshop YOS Health is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. YOS Health is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. YOS Health maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van YOS Health is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van YOS Health te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg prettige website

De website ziet er erg netjes uit en is ook erg duidelijk. Ik heb makkelijk gevonden wat ik zocht en alles stond ook goed beschreven op de website zelf. De pillendoos werkt erg fijn en geeft veel structurele duidelijkheid.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samantha I.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over YOS Health


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
2 beoordelingen
9,5
Ep logo
Ep
4 beoordelingen
6,8
Webvrouw.nl logo
Webvrouw.nl
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is YOS Health een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over YOS Health. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is YOS Health actief?

YOS Health is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de YOS Health reviews? Dan kun je naar de website van YOS Health gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie