Yobbers logo

Yobbers reviews, ervaringen en beoordelingen

Yobbers reviews, ervaringen en beoordelingen
1698
Yobbers logo
Website
Yobbers
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Yobbers

Ben jij avontuurlijk ingesteld en ben je op zoek naar werk in het buitenland? Dan kun je heel erg veel hebben aan een partij als Yobbers. Want bij werken in het buitenland komt nogal het een en ander kijken. Om een beter beeld te krijgen van Yobbers hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en kort samengevat. Zo ontstaat vanzelf een beeld van deze onderneming en kun je op basis daarvan kiezen om ook gebruik te maken van de diensten van Yobbers.

Over Yobbers

Yobbers is het leidend platform voor mensen die graag willen werken in het buitenland. Grenzeloos slaagt er elke dag opnieuw in mensen te inspireren om de wereld te ontdekken. In de optiek van deze organisatie moet iedereen in de gelegenheid gesteld worden om in het buitenland te gaan werken. Yobbers bestaat al vanaf 2015 en helpt avonturiers aan een baan over de grens. Binnenkort gaat het overigens verder onder de naam Yobbers.

Waarom kiezen voor Yobbers?

Werken in het buitenland is niet zomaar even iets. Yobbers biedt echter een wereldwijd vacatureaanbod bij geverifieerde werkgevers. Bovendien biedt Yobbers je persoonlijke begeleiding. De ervaren recruiters die Yobbers rijk is, hebben zelf in het buitenland gewerkt en weten dus precies wat daar bij komt kijken. Je wordt door deze specialisten persoonlijk begeleid door het gehele traject. Yobbers heeft ook een eigen community. Zo kun je gemakkelijk in contact komen met andere mensen die in het buitenland actief zijn. Op die manier krijg je tips uit de eerste hand en vergroot jij je netwerk. Heb je een interessante vacature gevonden? Dan kun je met behulp van deze specialist gemakkelijk en vooral snel solliciteren.

Is Yobbers betrouwbaar?

Volgens de mensen die een beoordeling maakten, is Yobbers een uiterst betrouwbare partner. Dat vertellen ook de cijfers, want ondertussen wist deze specialist al meer dan vijfduizend mensen aan een baan in het buitenland te helpen. Die betrouwbaarheid komt ook naar voren in het rapportcijfer dat de klanten geven aan Yobbers. Want dat cijfer is met 4,8 uit 5 indrukwekkend hoog. Wat ook vertrouwen geeft is het feit dat de mensen die je verder helpen, zelf in het buitenland gewerkt hebben.

Klantenservice en klachten

Hoewel de klantenservice en de persoonlijke begeleiding erg belangrijk zijn, kan het voorkomen dat je een klacht hebt of een aanvullende vraag wilt stellen. Dit kan prima, want speciaal daarvoor is er een e-mailformulier beschikbaar op de website. Daarnaast is er een gewoon e-mailadres beschikbaar om contact te zoeken met Yobbers. Bellen kan uiteraard ook. Wil je op de hoogte gehouden worden over de diensten die Yobbers je kan bieden, neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Dan wete je zeker dat niets je nog ontgaat.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen heb jij waardevolle aanvullende informatie gekregen die het gemakkelijker maakt om de juiste keuze te maken. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken en zo andere mensen te helpen.

Reviews over Yobbers
Gerelateerde bedrijven
Maas Computers logo
Maas Computers
4 beoordelingen
7,8
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Offertevergelijker logo
Offertevergelijker
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Yobbers

Het bedrijf Yobbers is geverifieerd door ons. De webshop Yobbers is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Yobbers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Yobbers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Yobbers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Yobbers te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top site

Toen ik een half jaar op rondreis ging was ik nog opzoek naar een leuke en spannende baan en die heb ik hier zeker gevonden. Ze bieden echt de leukste baantjes aan en het verdient best prima.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rafael B.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yobbers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Maas Computers logo
Maas Computers
4 beoordelingen
7,8
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Offertevergelijker logo
Offertevergelijker
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yobbers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yobbers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yobbers actief?

Yobbers is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yobbers reviews? Dan kun je naar de website van Yobbers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie