XYZgames logo

XYZgames reviews, ervaringen en beoordelingen

XYZgames reviews, ervaringen en beoordelingen
2058
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met XYZgames

Het bedrijf XYZgames is geverifieerd door ons. De webshop XYZgames is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. XYZgames is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. XYZgames maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

XYZgames is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van XYZgames te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede liveshow

We hebben kort geleden bij XYZgames een liveshow gregeld voor een grote groep. Samen met al onze collegas hebben we een top avond gehad. Iedereen was super tevreden en vermaakt. Het is een super interactief concept.

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melanie Z.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over XYZgames
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Slagharen logo
Slagharen
28 beoordelingen
5,4
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Amaze logo
Amaze
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is XYZgames een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over XYZgames. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is XYZgames actief?

XYZgames is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de XYZgames reviews? Dan kun je naar de website van XYZgames gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie