Wyzer Horloges logo

Wyzer Horloges reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wyzer Horloges reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5011
Wyzer Horloges logo
Website
wyzer-horloges.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wyzer Horloges

Ben je op zoek naar betrouwbare informatie over Wyzer Horloges? Bij ons vind je een overzicht van reviews en ervaringen van andere klanten. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen om bij Wyzer Horloges te kopen. Lees hieronder meer over dit bedrijf en de ervaringen van klanten.

Over Wyzer Horloges

Wyzer Horloges is een Nederlandse webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige horloges. Het bedrijf is al jaren actief met als doel om kwalitatieve en betaalbare horloges aan te bieden. Wyzer Horloges staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en levert horloges aan klanten in Nederland en België.

Waarom kiezen voor Wyzer Horloges

Wyzer Horloges biedt een breed scala aan horloges van diverse merken en stijlen. Zo is er voor iedereen een passend horloge te vinden. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en biedt daarom alleen horloges van hoge kwaliteit aan. Bovendien zijn de horloges scherp geprijsd en biedt Wyzer Horloges uitstekende service en garantievoorwaarden.

Is Wyzer Horloges betrouwbaar?

Wyzer Horloges is een betrouwbare webshop met goede klantbeoordelingen. Bovendien heeft Wyzer Horloges een goede klantenservice en biedt het bedrijf goede garantievoorwaarden. Daarnaast is het bedrijf transparant over de bedrijfsgegevens en is de website beveiligd met een SSL-certificaat.

Klantenservice en klachten

Wyzer Horloges hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een goede klantenservice. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar per e-mail of via het contactformulier op de website. Het bedrijf streeft ernaar om klachten zo snel en goed mogelijk op te lossen. Mocht er onverhoopt toch een geschil ontstaan, dan kun je terecht bij de Geschillencommissie Thuiswinkel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Wyzer Horloges? Laat dan ook een beoordeling achter op onze website en help andere mensen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Reviews over Wyzer Horloges

Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10
Quist Watches logo
Quist Watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Wyzer Horloges

Wyzer Horloges is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wyzer Horloges bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wyzer Horloges lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wyzer Horloges. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Wyzer Horloges is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van wyzer-horloges.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wyzer Horloges.

Geplaatst op: 13-03-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wyzer Horloges


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10
Quist Watches logo
Quist Watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wyzer Horloges een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wyzer Horloges. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wyzer Horloges actief?

Wyzer Horloges is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wyzer Horloges reviews? Dan kun je naar de website van Wyzer Horloges gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie