WynsorsAffiliates logo

WynsorsAffiliates reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

WynsorsAffiliates reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2665
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over WynsorsAffiliates

Het bedrijf WynsorsAffiliates is geverifieerd door ons. De webshop WynsorsAffiliates is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. WynsorsAffiliates is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. WynsorsAffiliates maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van WynsorsAffiliates is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van WynsorsAffiliates. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van WynsorsAffiliates.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne schoenen

ik had wat zwarte sneakers besteld voor mijn werk. Gemakkelijke site om te gebruiken en te vinden wat je zoekt. Ze hielden me op de hoogte van wanneer het was verzonden en zou worden afgeleverd. Snel aangekomen. Zal in de toekomst zeker meer bestellen :)

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elena V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WynsorsAffiliates


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
the Times logo
the Times
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WynsorsAffiliates een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WynsorsAffiliates. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WynsorsAffiliates actief?

WynsorsAffiliates is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WynsorsAffiliates reviews? Dan kun je naar de website van WynsorsAffiliates gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie