Wunderland Kalkar logo

Wunderland Kalkar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wunderland Kalkar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4689
Wunderland Kalkar logo
Website
wunderlandkalkar.eu
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wunderland Kalkar

Toe aan een dagje of meerdere dagjes vertier? Wil je eens iets anders dan de Nederlandse pretparken, maar wil je niet te ver hoeven rijden? Dan ben je nu dus vast op zoek naar ideeën voor parken in één van onze buurlanden en kwam je zo uit bij Wunderland Kalkar. Een leuk familiepark, waar je ook nog kunt overnachten. Jouw interesse is gewekt, dat is duidelijk, anders was je nu niet hier! Want zo’n site kan veel leuke dingen vertellen, maar hoe bevalt het park in het echt? Gelukkig hebben we daar de beoordelingen van anderen voor. Deze reviews kan je inderdaad bij ons vinden. Maar er is meer! Want naast de ervaringen van andere parkbezoekers vind je hier ook nog meer informatie over het park op een rijtje. Dat hebben wij netjes voor je op een rijtje gezet! En mogen wij dan ook iets aan jou vragen? Als jij naar het park geweest bent, zou je ons dan ook jouw beoordeling willen geven door een review bij ons achter te laten?

Over Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een familiepark in Duitsland. Kalkar is vanuit Nederland onder andere te bereiken via Arnhem/Oberhausen. Of vanaf Nijmegen. In beide gevallen hou je eerst Emmerich/Kleve aan totdat je de borden van het park zelf krijgt. Maar je kunt ook het openbaar vervoer pakken. Wil je langer genieten van het park of heb je gewoon geen zin om na zo’n heerlijke dag weer in de auto te stappen? Dan biedt het park meerdere hotels waar je kunt verblijven. Ook heeft het park een businesscentrum, waar zakelijke evenementen plaats kunnen vinden.

Waarom kiezen voor Wunderland Kalkar

Het park is heel veelzijdig en heeft maar liefst meer dan 40 attracties. Het ligt maar een half uurtje van Arnhem vandaan, dus is prima bereikbaar vanuit Nederland. En hoe mooi wil je het hebben: het is all-in genieten! Dat wil zeggen dat frietjes, ijs, koffie, thee en frisdrank bij de prijs inbegrepen zijn. Wil je toch iets anders eten, dan is dat wel degelijk mogelijk bij de aanwezige horeca. Wat de attracties betreft is er voor alle leeftijden van alles te beleven. De allerkleinsten kunnen zich vermaken op het springkussen of bijvoorbeeld in het paardencarrousel. Terwijl de stoere tiener of onverschrokken volwassene zich in de achtbaan stort of het piratenschip. Zo is het een heel leuk park voor gezelschappen met uiteenlopende leeftijden. Je hebt keuze uit meerdere hotels, waaronder ook familiehotels. Je kunt eveneens kiezen voor een all-inclusive dag arrangement. Dan kan je genieten van het park, een uitgebreid lunchbuffet en alle andere faciliteiten van Wunderland Kalkar. Tip: kijk op de site ook even bij de arrangementen! Hiermee kan je geld besparen of juist extra leuke dingen doen. Deze arrangementen kunnen variëren, dus is het altijd goed om toch weer even te checken. Zeker als je van plan bent om ook te overnachten in het park.

Is Wunderland Kalkar betrouwbaar?

Wunderland Kalkar is een bekend, populair park wat al vele jaren geopend is. Tickets kan je online bestellen, maar ook gewoon ter plekke als je dat een fijner idee vindt. Vind je het geen fijn idee om al vooraf tickets te bestellen, want je weet immers nooit of er nog iets tussenkomt? Geen probleem bij Wunderland Kalkar. De tickets blijven namelijk een heel seizoen gewoon geldig. Dus dat risico is niet heel groot.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over Wunderland Kalkar? Op de site kan je de meest gestelde vragen vinden met hun antwoorden. Maar je kunt ook bellen met de klantenservice mocht je andere dingen willen weten of onverhoopt klachten hebben. Mailen kan natuurlijk ook. Op de site zelf is tevens een chatfunctie te vinden. Is er iets aan de hand tijdens je verblijf aldaar dan kan je uiteraard het beste meteen een medewerker aanspreken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al op bezoek geweest bij het park of heb je overnacht in één van de hotels? Zou je ook jouw beoordeling hier dan willen achterlaten? Andere mensen willen graag weten of een dag Wunderland Kalkar de reis waard is. Jij kunt ze daarbij helpen door jouw review te schrijven. Jouw ervaringen met alles wat met Wunderland Kalkar te maken heeft is hierbij welkom. Hoe eenvoudig ging het kopen van je ticket, hoe leuk waren de attracties, hoe was het personeel en indien van toepassing: wat was je ervaring met de overnachting(en)? Wij willen je alvast bedanken voor jouw recensie!

Reviews over Wunderland Kalkar

Gerelateerde bedrijven

SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5
Amsterdam Motor Show logo
Amsterdam Motor Show
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wunderland Kalkar bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wunderland Kalkar lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wunderland Kalkar. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van wunderlandkalkar.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wunderlandkalkar.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wunderland Kalkar


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5
Amsterdam Motor Show logo
Amsterdam Motor Show
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wunderland Kalkar een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wunderland Kalkar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wunderland Kalkar actief?

Wunderland Kalkar is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wunderland Kalkar reviews? Dan kun je naar de website van Wunderland Kalkar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie