Wunderland Kalkar logo

Wunderland Kalkar reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wunderland Kalkar reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4689
Wunderland Kalkar logo
Website
wunderlandkalkar.eu
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wunderland Kalkar

Toe aan een dagje of meerdere dagjes vertier? Wil je eens iets anders dan de Nederlandse pretparken, maar wil je niet te ver hoeven rijden? Dan ben je nu dus vast op zoek naar ideeën voor parken in één van onze buurlanden en kwam je zo uit bij Wunderland Kalkar. Een leuk familiepark, waar je ook nog kunt overnachten. Jouw interesse is gewekt, dat is duidelijk, anders was je nu niet hier! Want zo’n site kan veel leuke dingen vertellen, maar hoe bevalt het park in het echt? Gelukkig hebben we daar de beoordelingen van anderen voor. Deze reviews kan je inderdaad bij ons vinden. Maar er is meer! Want naast de ervaringen van andere parkbezoekers vind je hier ook nog meer informatie over het park op een rijtje. Dat hebben wij netjes voor je op een rijtje gezet! En mogen wij dan ook iets aan jou vragen? Als jij naar het park geweest bent, zou je ons dan ook jouw beoordeling willen geven door een review bij ons achter te laten?

Over Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een familiepark in Duitsland. Kalkar is vanuit Nederland onder andere te bereiken via Arnhem/Oberhausen. Of vanaf Nijmegen. In beide gevallen hou je eerst Emmerich/Kleve aan totdat je de borden van het park zelf krijgt. Maar je kunt ook het openbaar vervoer pakken. Wil je langer genieten van het park of heb je gewoon geen zin om na zo’n heerlijke dag weer in de auto te stappen? Dan biedt het park meerdere hotels waar je kunt verblijven. Ook heeft het park een businesscentrum, waar zakelijke evenementen plaats kunnen vinden.

Waarom kiezen voor Wunderland Kalkar

Het park is heel veelzijdig en heeft maar liefst meer dan 40 attracties. Het ligt maar een half uurtje van Arnhem vandaan, dus is prima bereikbaar vanuit Nederland. En hoe mooi wil je het hebben: het is all-in genieten! Dat wil zeggen dat frietjes, ijs, koffie, thee en frisdrank bij de prijs inbegrepen zijn. Wil je toch iets anders eten, dan is dat wel degelijk mogelijk bij de aanwezige horeca. Wat de attracties betreft is er voor alle leeftijden van alles te beleven. De allerkleinsten kunnen zich vermaken op het springkussen of bijvoorbeeld in het paardencarrousel. Terwijl de stoere tiener of onverschrokken volwassene zich in de achtbaan stort of het piratenschip. Zo is het een heel leuk park voor gezelschappen met uiteenlopende leeftijden. Je hebt keuze uit meerdere hotels, waaronder ook familiehotels. Je kunt eveneens kiezen voor een all-inclusive dag arrangement. Dan kan je genieten van het park, een uitgebreid lunchbuffet en alle andere faciliteiten van Wunderland Kalkar. Tip: kijk op de site ook even bij de arrangementen! Hiermee kan je geld besparen of juist extra leuke dingen doen. Deze arrangementen kunnen variëren, dus is het altijd goed om toch weer even te checken. Zeker als je van plan bent om ook te overnachten in het park.

Is Wunderland Kalkar betrouwbaar?

Wunderland Kalkar is een bekend, populair park wat al vele jaren geopend is. Tickets kan je online bestellen, maar ook gewoon ter plekke als je dat een fijner idee vindt. Vind je het geen fijn idee om al vooraf tickets te bestellen, want je weet immers nooit of er nog iets tussenkomt? Geen probleem bij Wunderland Kalkar. De tickets blijven namelijk een heel seizoen gewoon geldig. Dus dat risico is niet heel groot.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over Wunderland Kalkar? Op de site kan je de meest gestelde vragen vinden met hun antwoorden. Maar je kunt ook bellen met de klantenservice mocht je andere dingen willen weten of onverhoopt klachten hebben. Mailen kan natuurlijk ook. Op de site zelf is tevens een chatfunctie te vinden. Is er iets aan de hand tijdens je verblijf aldaar dan kan je uiteraard het beste meteen een medewerker aanspreken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al op bezoek geweest bij het park of heb je overnacht in één van de hotels? Zou je ook jouw beoordeling hier dan willen achterlaten? Andere mensen willen graag weten of een dag Wunderland Kalkar de reis waard is. Jij kunt ze daarbij helpen door jouw review te schrijven. Jouw ervaringen met alles wat met Wunderland Kalkar te maken heeft is hierbij welkom. Hoe eenvoudig ging het kopen van je ticket, hoe leuk waren de attracties, hoe was het personeel en indien van toepassing: wat was je ervaring met de overnachting(en)? Wij willen je alvast bedanken voor jouw recensie!

Reviews over Wunderland Kalkar
Gerelateerde bedrijven
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
33 beoordelingen
5,1
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
NS logo
NS
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,4
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wunderland Kalkar bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wunderland Kalkar lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wunderland Kalkar. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van wunderlandkalkar.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wunderlandkalkar.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
10 dagen Kerst/oud en nieuw arrangement 2023

Wij komen al 20 jaar in Wunderland Kalkar, tot onze verbazing wordt het ieder jaar iets minder, afgelopen kerst en oud & nieuw 2023, spande de kroon, bijna hele caféstraat gesloten, wijnkelder verbouwd zéér ongezellig geworden, géén bier-wijn proeverij, géén high tea enz dagprogramma zéér matig, buffeteten zeer karig en koud. Eten in het steakhouse goed op de biefstuk na, deze was knoeter hard (diepvries) live muziek was er wel en niet, die vrouw zong vals zowel in de kelder als in de lounge gedeelte, zit de lounge vol met gasten, is de bar gesloten, ‘s avonds pas hapjes in de snackpoint en op = op, evenals het gebak in de vitrine of de slagroom. En dan moet je nog muntjes kopen voor een echte drankje. Wordt je ‘s avonds tegen 22:30 uur uit de lounge gestuurd personeel wil naar huis, ook op oudjaarsavond na 0:20 uur moesten wij vertrekken uit de lounge, moesten we naar de Westernsaloon waar niks te beleven viel, na 0:00 uur geen live muziek meer, geen hapjes en dit noemt men oud en nieuws arrangement, nog nooit zo erg meegemaakt. En zo kan ik nog wel ff doorgaan € 3300,- lichter dus qua kwaliteit en geld verhouding klopt er hier iets niet. Nieuwe heren - nieuwe wetten.
Diep triest dit, heel erg jammer.
P.s hotelkamers in Rosalie zijn gewoon vies, schimmel in de douchecabine, vieze tapijt, overal stof op het bedmeubel. ( hotel kamers in het hoofdgebouw zijn super goed). Maar goed dat Ruud van de animatie nog zorgde voor wat gezelligheid. Anders was het echt een dooie boel daar. Het pretpark was in een woord super leuk met die Dino’s.

Geplaatst op: 11-01-2024
Laatst bewerkt op: 11-01-2024
Geschreven door: Chrussy B.

6 / 10
4/5 4/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit Meer

NOOIT MEER WUNDERLAND KALKAR.

Wij zijn hier 3 dagen geweest met een groep 11 volwassenen en 7 kindertjes van 10 augustus tot en met 12 augustus. En het waren toevallig zeer extreem hoge temperaturen van boven de 30 gr en in het hoogseizoen en een bedrag van €2800 armer. Eén van de personeelsleden die ons constant in de gaten hield heeft naar ons idee een buiktasje van één van ons achterover gedrukt welke wij aan een stoel hadden laten hangen tijdens het ontbijt. Dit weten wij 100% zeker maar hebben helaas geen bewijs hiervan. Haar gedrag heeft haar verraden, ook kwam zij ons sommeren dat wij om 10.00 uur onze koffie moesten opdrinken en moesten vertrekken uit de lounge. Op dat moment had zij al gezien dat het tasje daar aan de stoel hing, want inmiddels zaten wij in de lounge. Wij gingen na de koffie naar de receptie en kwamen er op dat moment achter dat het tasje nog aan de stoel hing. Paniek natuurlijk, en tot overmaat van ramp hing het tasje daar niet meer. Terug naar de receptie en daar werd er een zoekactie op touw gezet. Uiteindelijk werd het tasje teruggevonden maar helaas zonder portemonnee en ook het mapje met alle pasjes zat er niet meer in. Veel later vonden we het mapje met de pasjes in een vuilniszak op de binnenplaats in een vuilcontainer, deze binnenplaats is alleen toegankelijk is voor het personeel. De portemonnee is niet meer teruggevonden.
De voorgaande dagen was het halve park dicht, dus geen wijntje of biertje te krijgen daar, hiervoor moest je helemaal terug naar het hotel voor een biertje. Chagrijnig personeel buiten op het park. Eten werd slecht bijgevuld, ook was er weinig of geen variatie. Alle sloten van de kamers kregen in de vroege middag, zonder een mededeling vooraf, een update, dus met als gevolg dat je voor een deur stond die niet open ging, en ook nog eens met iemand die longproblemen heeft, zij had haar zuurstof dringend nodig vanwege de hitte, maar kon haar kamer niet in. Terug naar de receptie waar er te weinig personeel aanwezig was, dit is uiteindelijk wel opgelost maar wel 45 minuten verder. Dus meer frustratie dan plezier beleefd.
Het all-in concept is hier echt niet van toepassing en dat was toch wel heel erg jammer, ook omdat dit uitje voor ons een emotionele betekenis had. Voor ons NOOIT MEER.

Geplaatst op: 13-08-2022
Laatst bewerkt op: 13-08-2022
Geschreven door: Ben K.

6 / 10
3/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!

Zeer slechte ervaringen!! Slechte hygiëne, bakken eten waren leeg en weinig variatie. Geen rekening houden met vegetariërs. Heel veel wespen op het eten en in de ruimte. Achterstallig onderhoud. Sleutels geblokkeerd zodat je kamer niet meer in kan. Slechte communicatie. Chagrijnig personeel. Helft van de attracties dicht. Eetpunten in het park dicht. Let op! Je wordt tijdens je verblijf door middel van een cadeautje omgekocht om een goede review te schrijven. Dit wordt dan gecontroleerd en dan krijg je je cadeautje. Ik vraag me dus af in hoeverre de positieve reviews gebaseerd zijn op de waarheid. Het enige positieve was Ruud van de animatie, de dame van de bierproeverij en de stagiaire achter de balie die er net 5 weken werkt. Wij gaan niet meer terug!

Geplaatst op: 13-08-2022
Laatst bewerkt op: 13-08-2022
Geschreven door: Katja D.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Super slecht! Nooit naar toe gaan! Achterstallig onderhoud, bijna alles dicht. Misleidende informatie, alles zou all inclusive moeten zijn. Terwijl je ij het park gewoon moet betalen voor eten en drinken.
Slechte hygiëne, chagrijnig personeel, we zijn zelfs bestolen van geld door het personeel!!! Als je toch besluit te gaan, houd je spullen goed in de gaten.
Eten is slecht, bijna alles leeg, zelfs een eitje kunnen ze niet koken. Kortom, ik kom er nooit meer

Geplaatst op: 13-08-2022
Laatst bewerkt op: 13-08-2022
Geschreven door: Stefan G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wunderland Kalkar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
33 beoordelingen
5,1
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
NS logo
NS
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wunderland Kalkar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Wunderland Kalkar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wunderland Kalkar actief?

Wunderland Kalkar is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wunderland Kalkar reviews? Dan kun je naar de website van Wunderland Kalkar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie