World of Tanks logo

World of Tanks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
World of Tanks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2691
World of Tanks logo
Website
worldoftanks.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen World of Tanks

World of Tanks is een online videospel voor computers en consoles. Ben jij benieuwd wat voor een game World of Tanks is, dan kan je hier verschillende reviews lezen. Beoordeel of het een type game is die je interesse opwekt en misschien ben jij binnenkort ook online te vinden als je met een eigen tank de uitdaging aangaat

Over World of Tanks

In World of tanks spelen twee groepen spelers online in een virtuele wereld tegen elkaar met verschillende soorten tanks. Het spel is in 2011 uitgebracht voor Microsoft Windows en in 2014 gevolgd door de Xbox 360. In 2015 volgde een versie voor Android en iOS en in 2016 voor de Playstation 3. De game is uitgegeven door Wargaming Studios. Het spel werkt volgens het freemium model. Dit betekent dat het spel gratis is te downloaden en te spelen. Daarnaast kunnen spelers betaalde premium abonnementen afsluiten voor verbeterde functies binnen het spel. Ook krijgen ze meer virtuele prijzengeld waardoor de speler in een eerder stadium verbeterde tanks kan kopen.

Waarom kiezen voor World of Tanks

World of Tanks is een laagdrempelige game, waardoor iedereen het spel kan uitproberen. Spelers beginnen eerst met lichte tanks die weinig schade geven, waardoor ze vertrouwd raken met het spelconcept. Door credits te verdienen kan een speler beter tanks aanschaffen waardoor ook de tegenstand steeds hoger zal zijn. De meeste tanks zijn gebaseerd op modellen uit de jaren 30 t/m de jaren 70 en er is veel aandacht besteed aan de authenticiteit. De speler kan uiteindelijk kiezen uit 5 categorieën tanks: zware, middelzware en lichte tanks, tankdestroyers en artillerie. De game is blijvend in ontwikkeling waardoor er regelmatig nieuwe speelvelden en spelvarianten verschijnen en de graphics verbeteren.

Is World of Tanks betrouwbaar?

World of Tanks maakt gebruik van verschillende servers waardoor het spel in de hele wereld speelbaar is. Door de grote hoeveelheid spelers hoeft je nooit lang te wachten tot je aan een spelronde kan meedoen. In 2020 wint World of Tanks de Golden Joystick Award voor de beste multiplayer van het jaar. Wereldwijd zijn er ruim 160 miljoen spelers geregistreerd. Via de eigen website krijgen spelers van alle niveaus veel ondersteuning en uitleg om het beste uit het spel te halen.

Klantenservice en klachten

Als gratis spel beschikt World of Tanks niet over een klantenservice. Via de sociale media is het wel mogelijk om vragen aan het te stellen. De website heeft een uitgebreide support pagina die is onderverdeeld in verschillende categorieën. Hier vindt je informatie over je eigen account, betalingen en technische ondersteuning. Binnen Europa is het bedrijf actief vanaf Cyprus. Een klachtenregeling is niet aanwezig.

Wil jij ook beoordelen?

World of Tanks is een spel waar veel mensen op hun eigen niveau plezier aan beleven. Je kan het gratis spelen of gebruik maken van de voordelen die horen bij een betaalde premium account. Ben jij al bekend met het spel dan kan je hier een review achterlaten. Beschrijf jouw ervaringen met World of Tanks waardoor belangstellende een goed beeld krijgen van het spel en mogelijk binnenkort ook online zullen deelnemen aan een epische tankbattle.

Reviews over World of Tanks

Gerelateerde bedrijven

Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
World of Warships logo
World of Warships
2 beoordelingen
8,5
Kinguin logo
Kinguin
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,4
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met World of Tanks

World of Tanks is geverifieerd door ons expert team. De webshop World of Tanks bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is World of Tanks lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via World of Tanks. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

World of Tanks is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van worldoftanks.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wargaming zijn geldkloppers.

Het spel op zich vind ik hardstikke leuk. Mijn eerste battles speelde ik ergens in 2011. Ik was verkocht. Ik heb het ongeveer 4 jaar gespeeld en toen zag ik een enorme kentering komen. Het werd steeds moeilijker om te winnen. Het werd kwantiteit over kwaliteit. EDaar waar mijn winrate langzaamaan omhoog ging, zag ik het nu dalen.
Ik heb het spel aan de kant geschoven en het jaren niet meer gespeeld. Tot 2 jaar geleden. Maar het is dezelfde shit.
Je wordt genept en genaaid. All about the money. Not the quality

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie game, slecht bedrijf

De matchmaking is totaal ontspoord, compleet ongebalanceerde gevechten die eindigen in een 15-1 winst of verlies, complete nieuwelingen worden tussen ervaren spelers geperst en omgekeerd.
de prijzen zijn door de jaren heen absurd geworden en 9 van de 10 keer krijg je voor veel geld een onmogelijk voertuig.
Er wordt absoluut niet geluisterd naar spelers commentaar en bij te veel commentaar krijg je een chat block van 24 uur.
ik maak mijn credits op en stop er mee.

Geplaatst op: 13-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ted

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Gave game, belabberde gameplay

Het spel zelf is erg mooi opgezet en bied veel opties.

Maar:
de toenemende aantallen bots verzieken het spel behoorlijk en ze doen er vrij weinig tot niets aan. (bijv. 100% hit rates vanaf het andere kant van de map terwijl ze bewegen of altijd je kritieke onderdelen bij elke schot)
Veel matches draaien op complete massacres uit voor jouw partij.
Een eerlijke tank balans is ook erg ver te zoeken... (al ze dit in het begin van de game wel goed voor elkaar hadden...)

Het draait nu nog voornamelijk om het binnen harken van harde euro's en helaas hebben ze de afgelopen jaren het spel ook naar die trend opgezet.
De prijzen zijn tot aan het absurde de lucht in geschoten en wat je er voor terug krijgt is een voertuig dat na 6maand al compleet generfd wordt.

Je leest wel eens over pay to win: dat is niet geheel waar.
Het helpt zeker wel om vooruit te komen, maar of dit spel het in de huidige staat waard is?
Dan is het keihard NEE.
Ze moeten eerst de game weer fair maken, het is niet voor niets dat de spelers weglopen.

De community is als een paar jaar erg vergiftigd en ik moet eerlijk zijn dat ze het zichzelf hebben aangedaan..
Dat was in het begin wel anders.. veel actieve spelers destijds waar je graag een peloton mee deed of in een clan zat of je elkaar nog kon complimenteren voor een goede match. (nee dat is nu wel verleden tijd)

Vind je het niet erg om keer op keer te worden afgeslacht met af en toe een winst dan zul je de game best wel kunnen waarderen. (casual gameplay)
Zo niet dan zoek maar wat anders, wellicht is dat dan ook beter voor je bloeddruk . (competitieve players)

Geplaatst op: 08-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: D.W.L

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit Corrupt!!

Het is een leuk spel ja..MAAR..
Battles zijn rigged, RNG is een joke, Matchmaking is...onbestaande (enige vorm van zogenaamd Matchmaking is de Type Tanks, spelers niveau's, etc worden hierin NIET mee gerekent) enorme hoeveelheid bots en om deftig te spelen in de huidige META is constant goldspamming shells te gebruiken wat je Credits niet ten goede komt dus word aangezet tot geld te gebruiken om aan credits te blijven voldoen. Er is een goede reden waarom meerdere Events in het spel illegaal zijn in sommige landen. Conclusie, NOT worth the time or money, you'll only get frustrated and quit it after some time anyway. er zijn betere spellen met veel beter management.

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Pay to win, Toxic, not customer friendly.

Ik speel deze game af en toe vanaf 2015 en heb ik meer dan genoeg ervaring.
World of Tanks zelf kan een leuk spelletje zijn, Grafisch is mooi, erg simpel te beginnen maar veel kennis nodig is op hoger niveau.

MAAR: Achter deze leuke spelletjes een gierig en hebzuchtig bedrijf ligt(Wargaming), en daarvoor alle In Game evenwicht is gebaseerd op mensen op emotioneel manier manipuleren om geld uitgeven.
Pay to Win aspect is bekend bij iedereen....
Unbalanced in meeste Aspecten....

In het kort: Als je denkt dat World of Tank een Gratis spelletjes is dan Casino is ook.

Community: Toxic as hell.

Geplaatst op: 21-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super active community

Dit is echt een fantastische game met een super active community. Ook erg leuk dat het gratis is en dat het gemakkelijk is om met je vrienden te kunnen spelen. Het is een erg tactisch spel en leuk om met vrienden te doen. Thanks!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Selina H.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over World of Tanks


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
World of Warships logo
World of Warships
2 beoordelingen
8,5
Kinguin logo
Kinguin
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is World of Tanks een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over World of Tanks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is World of Tanks actief?

World of Tanks is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de World of Tanks reviews? Dan kun je naar de website van World of Tanks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie