World of Tanks logo

World of Tanks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
World of Tanks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
World of Tanks logo
Website
worldoftanks.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen World of Tanks

World of Tanks is een online videospel voor computers en consoles. Ben jij benieuwd wat voor een game World of Tanks is, dan kan je hier verschillende reviews lezen. Beoordeel of het een type game is die je interesse opwekt en misschien ben jij binnenkort ook online te vinden als je met een eigen tank de uitdaging aangaat

Over World of Tanks

In World of tanks spelen twee groepen spelers online in een virtuele wereld tegen elkaar met verschillende soorten tanks. Het spel is in 2011 uitgebracht voor Microsoft Windows en in 2014 gevolgd door de Xbox 360. In 2015 volgde een versie voor Android en iOS en in 2016 voor de Playstation 3. De game is uitgegeven door Wargaming Studios. Het spel werkt volgens het freemium model. Dit betekent dat het spel gratis is te downloaden en te spelen. Daarnaast kunnen spelers betaalde premium abonnementen afsluiten voor verbeterde functies binnen het spel. Ook krijgen ze meer virtuele prijzengeld waardoor de speler in een eerder stadium verbeterde tanks kan kopen.

Waarom kiezen voor World of Tanks

World of Tanks is een laagdrempelige game, waardoor iedereen het spel kan uitproberen. Spelers beginnen eerst met lichte tanks die weinig schade geven, waardoor ze vertrouwd raken met het spelconcept. Door credits te verdienen kan een speler beter tanks aanschaffen waardoor ook de tegenstand steeds hoger zal zijn. De meeste tanks zijn gebaseerd op modellen uit de jaren 30 t/m de jaren 70 en er is veel aandacht besteed aan de authenticiteit. De speler kan uiteindelijk kiezen uit 5 categorieën tanks: zware, middelzware en lichte tanks, tankdestroyers en artillerie. De game is blijvend in ontwikkeling waardoor er regelmatig nieuwe speelvelden en spelvarianten verschijnen en de graphics verbeteren.

Is World of Tanks betrouwbaar?

World of Tanks maakt gebruik van verschillende servers waardoor het spel in de hele wereld speelbaar is. Door de grote hoeveelheid spelers hoeft je nooit lang te wachten tot je aan een spelronde kan meedoen. In 2020 wint World of Tanks de Golden Joystick Award voor de beste multiplayer van het jaar. Wereldwijd zijn er ruim 160 miljoen spelers geregistreerd. Via de eigen website krijgen spelers van alle niveaus veel ondersteuning en uitleg om het beste uit het spel te halen.

Klantenservice en klachten

Als gratis spel beschikt World of Tanks niet over een klantenservice. Via de sociale media is het wel mogelijk om vragen aan het te stellen. De website heeft een uitgebreide support pagina die is onderverdeeld in verschillende categorieën. Hier vindt je informatie over je eigen account, betalingen en technische ondersteuning. Binnen Europa is het bedrijf actief vanaf Cyprus. Een klachtenregeling is niet aanwezig.

Wil jij ook beoordelen?

World of Tanks is een spel waar veel mensen op hun eigen niveau plezier aan beleven. Je kan het gratis spelen of gebruik maken van de voordelen die horen bij een betaalde premium account. Ben jij al bekend met het spel dan kan je hier een review achterlaten. Beschrijf jouw ervaringen met World of Tanks waardoor belangstellende een goed beeld krijgen van het spel en mogelijk binnenkort ook online zullen deelnemen aan een epische tankbattle.

Reviews over World of Tanks

Gerelateerde bedrijven

Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
World of Warships logo
World of Warships
2 beoordelingen
8,5
Kinguin logo
Kinguin
2 beoordelingen
9
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met World of Tanks

World of Tanks is geverifieerd door ons expert team. De webshop World of Tanks bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is World of Tanks lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via World of Tanks. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

World of Tanks is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van worldoftanks.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super active community

Dit is echt een fantastische game met een super active community. Ook erg leuk dat het gratis is en dat het gemakkelijk is om met je vrienden te kunnen spelen. Het is een erg tactisch spel en leuk om met vrienden te doen. Thanks!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 19-07-2021
Geschreven door: Selina H.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Pay to win, Toxic, not customer friendly.

Ik speel deze game af en toe vanaf 2015 en heb ik meer dan genoeg ervaring.
World of Tanks zelf kan een leuk spelletje zijn, Grafisch is mooi, erg simpel te beginnen maar veel kennis nodig is op hoger niveau.

MAAR: Achter deze leuke spelletjes een gierig en hebzuchtig bedrijf ligt(Wargaming), en daarvoor alle In Game evenwicht is gebaseerd op mensen op emotioneel manier manipuleren om geld uitgeven.
Pay to Win aspect is bekend bij iedereen....
Unbalanced in meeste Aspecten....

In het kort: Als je denkt dat World of Tank een Gratis spelletjes is dan Casino is ook.

Community: Toxic as hell.

Geplaatst op: 21-12-2021
Laatst bewerkt op: 21-12-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over World of Tanks


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
World of Warships logo
World of Warships
2 beoordelingen
8,5
Kinguin logo
Kinguin
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is World of Tanks een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over World of Tanks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is World of Tanks actief?

World of Tanks is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games en software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de World of Tanks reviews? Dan kun je naar de website van World of Tanks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie