World of Magic logo

World of Magic reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
World of Magic reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4719
World of Magic logo
Website
worldofmagic.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen World of Magic

Magic en fantasie zijn het domein van de webshop World of Magic. Hier vindt je alles wat te maken heeft met het thema magie en fantasie. Ben jij ook een liefhebber van dit genre en wil je meer te weten komen over de producten en service van World of Magic? Bekijk dan hier verschillende beoordelingen die door andere klanten zijn geschreven. Lees hun ervaringen en bepaal of jij ook in de wereld van World of Magic stin, een wereld vol magic en fantasy die via hun webwinkel bereikbaar is.

Over World of Magic

World of Magic is begonnen onder de naam CustomJewels, een webshop voor kleine sierraden en merchandise uit de wereld van fantasy en magic. Met World of Magic zijn meer dan alleen sierraden verkrijgbaar. Voorbeelden hiervan zijn diverse item gerelateerd aan Star Trek, Harry Potter of de Marvel Universe. Ook voor bijbehorende themakleding ben je hier aan het goede adres. De webshop is een initiatief van de twee eigenaren met een passie voor de wereld van fantasy en magic. Hierdoor beschikken ze over veel productkennis en beantwoorden vragen van klanten met uitstekende kennis van zaken.

Waarom kiezen voor World of Magic

Ben je op zoek naar een leuk item op het gebied van magic en fantasy, dan heeft World of Magic een ruim aanbod aan gerelateerde artikelen. Fans van Harry Potter vinden hier kleding, tassen, toverstokken of een sleutelhanger van hun geliefde serie. Fans van game of Thrones of Lord of de Rings kunnen hier terecht, maar ook voor Disney, Marvel en fantasy beast items is World of Magic een prima startpunt.

Is World of Magic betrouwbaar?

World of Magic is gevestigd in Sleeuwijk en is zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Ze leveren in Nederland en België en beloven dat bestellingen voor 16.00 de volgende da in huis liggen. Als klein bedrijf is er geen aparte klantenservice, maar neem je zo nodig rechtstreeks contact op met het bedrijf. Op de website staan geen brancheverenigingen of keurmerken vermeld waarbij het bedrijf is aangesloten.

Klantenservice en klachten

Ondanks alle goede zorg kunnen bestelde producten tijdens het transport beschadigen. Klanten kunnen dan aanspraak maken op garantie door binnen twee maanden de schade of gebrek kenbaar te maken. Als de schade onder de garantie valt, dan zal het item worden gerepareerd, of krijgt de klant kosteloos een vervangend product. Klachten lopen in eerste instantie via een mailadres op de website. Klachten kunnen ook worden aangemeld bij het ODR platform van de Europese Commissie. Deze commissie is een alternatief voor een gerechtelijke procedure, bedoeld om E-commerce-geschillen tussen ondernemers en klanten zonder tussenkomst van de rechter op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestande klanten zijn altijd de beste beoordelaars over de kwaliteit en service van een bedrijf. Ben jij ook een liefhebber van magic en fantasy en ben je klant geweest bij World of Magic? Laat dan hier je bevindingen achter, waardoor andere geïnteresseerden snel een idee krijgen of World of Magic een webshop is die aan hun interesses voldoet. Op deze manier help je liefhebbers van dit genre om de beste beslissing te nemen. Reviews over World of Magic

Gerelateerde bedrijven

De-speelgoedwinkel.nl logo
De-speelgoedwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Saake-shop logo
Saake-shop
3 beoordelingen
8,7
Vijverexpress.nl logo
Vijverexpress.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met World of Magic

World of Magic is geverifieerd door ons expert team. De webshop World of Magic bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is World of Magic lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via World of Magic. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van worldofmagic.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van worldofmagic.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over World of Magic


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De-speelgoedwinkel.nl logo
De-speelgoedwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Saake-shop logo
Saake-shop
3 beoordelingen
8,7
Vijverexpress.nl logo
Vijverexpress.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is World of Magic een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over World of Magic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is World of Magic actief?

World of Magic is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de World of Magic reviews? Dan kun je naar de website van World of Magic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie