Wheelz4Kids logo

Wheelz4Kids reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wheelz4Kids reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2725
Wheelz4Kids logo
Website
Wheelz4Kids
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Wheelz4Kids

Als je wilt weten welke beoordelingen klanten Wheelz4Kids geven, dan kun je de reviews die wij voor je op een rij hebben gezet doorlezen. Wanneer je de ervaringen van klanten die bij Wheelz4Kids hebben besteld doorneemt, kun je een weloverwogen beslissing nemen om bij Wheelz4Kids te kopen, of juist niet. Het ruime aanbod aan steppen, boards en rollerskates dat deze online store aanbiedt kan zeer aantrekkelijk zijn, maar ontvang je daadwerkelijk wat je hebt besteld? Hoe gaan de medewerkers met klanten om? Hoe betrouwbaar is Wheelz4Kids nu eigenlijk?

Over Wheelz4Kids

Wheelz4Kids is een handelsnaam van Van Berkom Webcom B.V te Oss. Deze besloten vennootschap is in 2014 opgericht en staat geregistreerd in bij de Kamer van Koophandel. Wheelz4Kids richt zich, zoals de naam al aangeeft, voornamelijk op rollend speelgoed voor kinderen. Het assortiment van deze webshop omvat allerlei soorten steps, heelys, skateboards en skeelers. Naast het rollend materieel heeft deze webshop ook toebehoren als protectiesets, opbergtassen en losse onderdelen opgenomen in de collectie. De artikelen die Wheelz4Kids aanbiedt, stimuleren kinderen om buiten te spelen. Het speelgoed van deze webwinkel is daarmee niet alleen leuk, maar draagt ook bij aan een actievere levensstijl van kinderen.

Waarom kiezen voor Wheelz4Kids

Het assortiment van Wheelz4Kids is ontzettend ruim te noemen. Of je nu op zoek bent naar een longboard of naar een paar klassieke rolschaatsen, de kans is groot dat er iets bij is dat aan je wensen voldoet. Mocht je per ongeluk een verkeerde maat hebben besteld of vind je de skates in het echt minder mooi dan je had verwacht? Dan kun je je order binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen annuleren. Vervolgens krijg je ook nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen die je niet wilt houden daadwerkelijk terug te zenden naar Wheelz4Kids. Voor bestellingen met een orderwaarde van minimaal €59,- betaal je geen verzendkosten en je kunt de betaling van je bestelling op meerdere manieren voldoen. Betalingen met iDeal, de creditcard en PayPal worden geaccepteerd. Belgische klanten kunnen kiezen voor Bancontact en Duitse klanten kunnen betalen middels Sofort. Ook is achteraf betalen geen enkel probleem bij Wheelz4Kids. Je kunt dit doen via AfterPay of via Klarna.

Is Wheelz4Kids betrouwbaar?

Wheelz4Kids is sinds 2015 geregistreerd bij WebWinkelKeur. Van de leden van WebWinkelKeur zijn de identiteit- en contactgegevens gecontroleerd. De ondernemer is inderdaad wie hij zegt te zijn. Ook is Wheelz4Kids juridisch gecontroleerd en hieruit is vastgesteld dat de winkelier de regels van de Europese e-commercewetgeving kent én naleeft. Daarnaast is dit bedrijf aangesloten bij een geschillencommissie en is het in het bezit van een Emota European Trust Mark. Winkels met het Emota keurmerk bieden onder andere transparantie over de prijzen en biedt duidelijke en volledige informatie over de aangeboden producten. Zaken als veilige betaalmethoden, bescherming van de persoonsgegevens van klanten en een toegankelijke klantenservice zijn noodzakelijk om het Emota keurmerk te mogen dragen. Wheelz4Kids is ook actief buiten Nederland en is eveneens in het bezit van het Europese Valued Shops keurmerk. Als je de verschillende recensies leest die klanten hebben achtergelaten, dan kom je overwegend positieve reacties en ervaringen tegen. Uit de klantervaringen en de keurmerken die deze webwinkel bezit, kun je opmaken dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt.

Klantenservice en klachten

Wheelz4Kids is op diverse manieren te bereiken bij vragen en opmerkingen. Je kunt het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen. Als je de voorkeur geeft aan telefonisch contact, dan kun je op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 16:00 uur bellen om je vraag voor te leggen. Als je een klacht hebt over een ontvangen product, dan kun je een beschrijving van het probleem samen met een viertal foto's naar de klantenservice mailen. Je dient twee foto's van de verpakking van het product bij te voegen (vanuit verschillende posities), een foto van het artikel waarop de beschadiging goed in beeld is gebracht en een foto waar het product in zijn geheel op staat. Heb je het gevoel dat je klacht niet wordt gehoord of ben je niet tevreden met de afhandeling? Dan kun je WebWinkelKeur vragen om te bemiddelen. Wanneer dit geen oplossing biedt, dan kun je je wenden tot de onafhankelijke geschillencommissie van WebWinkelKeur in samenwerking met Digidispuut.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een step of inline skates besteld via Wheelz4Kids? Dan kun je jouw recensie achterlaten. Je kunt in jouw beoordeling vertellen over hoe je de kwaliteit van de geleverde artikelen ervaart en hoe het eventuele contact met de klantenservice is verlopen. Door even de tijd te nemen om een review te schrijven, kun je toekomstige klanten helpen. Aan de hand van de verschillende beoordelingen kunnen mensen een beeld vormen over Wheelz4Kids en besluiten of ze bij deze webshop een bestelling willen plaatsen of toch liever ergens anders gaan winkelen.

Reviews over Wheelz4Kids

Gerelateerde bedrijven

Handpoppen-winkel.nl logo
Handpoppen-winkel.nl
2 beoordelingen
9
Internet-toys logo
Internet-toys
2 beoordelingen
9
LEGO logo
LEGO
4 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

4,3
9% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Lees onze review over Wheelz4Kids

Het bedrijf Wheelz4Kids is geverifieerd door ons. De webshop Wheelz4Kids is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Wheelz4Kids is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wheelz4Kids maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Wheelz4Kids is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Wheelz4Kids. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wheelz4Kids.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service en communicatie

Zeer slecht bedrijf! Je krijgt een hoogstwaarschijnlijk al eens teruggestuurde step, waarvan een onderdeel mist. Je meld het binnen 48 uur, maar op maandagen kun je ze niet bellen. Dus stuur je ze een mail maar hun mailbox maar die ontvangt geen grote bestanden. Dus meld je het dinsdag nogmaals. Krijg je een zeikopmerking dat je het binnen 48 uur dient te melden. Kan bewijzen dat ik dat geprobeerd heb maar los daarvan heeft dit geen juridische basis en juridisch heb ik recht op een deugdelijk product. Maar goed ik dacht is makkelijk opgelost stuur me het missende onderdeel na en ik zet het erop. Duurde bij hun 9 dagen om mij te vertellen dat dat niet kon en dat ik hem retour mocht sturen voor een nieuwe. Ik wacht nu nog steeds op bericht over de nieuwe step. Mijn god wat een afgang dit bedrijf. Ik heb melding bij consuwijzer gemaakt en dat consuwijzer al weet dat het wheelz met een "z" is ipv engelse schrijfwijze met een "s" geeft bij mij aan dat ik niet de enige ben die dit bedrijf slecht vind. Ik geef ze nu nog 14 dagen om het juiste te doen of ik laat mijn registratie bij consuwijzer navolging geven, grote kans dat daar een boete uit rolt. Maar wat ik nou echt erg vind is dat dit bedrijf zegt kinderspeelgoed te verkopen, maar je kind een kindertrauma verkoopt! Geen zaken mee doen dus.

Geplaatst op: 26-09-2022
Laatst bewerkt op: 26-09-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waar-de-loos qua service en bereikbaarheid

Met 2 weken vertraging ivm leverancier een paar skeelers voor onze dochter ontvangen. Uitgepakt, kaartjes eraf, kind beschermers aan en…..sluiting springt bij minste of geringste beweging open en sluit uiteindelijk helemaal niet meer. Direct gebeld, we zouden worden teruggebeld. Niet. Gemaild en kregen een dom antwoord terug of we de bandjes niet te strak hadden gedaan). Weer gebeld, niemand neemt op. Dus weer gemaild en en eindelijk een reactie met een retourlabel. Skeelers weer terug gestuurd. Geen reactie. Gebeld en ons ongenoegen geuit over gang van zaken, we worden gewoon opgehangen! Asociaal. En nu? Nu hebben we niks en een verdrietige dochter!! Schandalig

Geplaatst op: 08-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chantal H.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring!

Ik heb voor mijn dochter een skateboard en ook de nodige bescherming besteld en betaald. Ik kreeg een mailtje dat ze de artikelen die ik besteld had niet konden leveren. Ik heb de bestelling gedaan op 2/11 en nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Vraag me af of ik mijn geld ooit terug zal zien. Het ging hem toch om een bedrag van meer dan 100 euro. KOOP NIET OP DEZE SITE

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Helena D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oprichters

Er word niet geleverd, en terug betaald ook niet!
R. V Berkom is een oplichter

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit ontvangen, geld ook niet terug gekregen

Na ruime 3 weken later, heel wat mailverkeer verder nog steeds geen skates ontvangen. Bestelling heb ik uiteindelijk geannuleerd. Maar mijn geld ook nog steeds niet ontvangen. Oplichters! Ik ga hier werk van maken.

Geplaatst op: 06-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Perfect!

Precies zoals beschreven op de site. Snelle levering en alles in 1 doos verpakt, ook nog milieuvriendelijk!

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte opvolging!

Na een geannuleerde bestelling wacht ik al 2,5 weken op terugbetaling. Op mails antwoorden ze niet meer.
Bestelling was trouwens geannuleerd doordat ik 3 weken aan het wachten was op mijn bestelling. Bij navraag was deze niet meer leverbaar. Ze hebben dit nooit zelf laten weten.
Zeer slechte opvolging!

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service, nooit iets ontvangen

Mijn bestelling was volgens de website op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Na 14 dagen nog niets ontvangen. 2x gebeld: het komt eraan, product is onderweg. Bestelling geannuleerd. Geld zou binnen enkel werkdagen terug gestort worden. Na een week nog niets ontvangen. Hier bestel.ik.nooir meer iets!
En de sales prijzen blijken lang niet zo aantrekkelijk als ze lijken. Kijk aub even verder mensen alvorens je hier iets gaat bestellen!

Geplaatst op: 17-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling nooit geleverd, geld niet retour ontvangen.

Bestelling is nooit aangekomen, daarom geannuleerd. Daar gingen ze mee accordeon. Helaas hebben ze mijn geld ook nooit teruggestort.
Onbetrouwbaar. Ik bestel hier nooit meer iets.

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tot nu toe ontevreden

Ik had 2 skateboarden besteld kwam binnen 1 hing uit de doos dus tja beschadigd en die paste het beste bij het project waar me mee bezig zijn hij zou als wandplank gaan dienen in mijn zoon zijn kamer maar goed beide terug gestuurd naar adres wat in de doos staat stond retour adres angelenweg 129 mijn man heeft nog gebeld en telefonisch werd gemeld het retour adres in de doos daar ken hij heen....zo gezegd zo gedaan na 3 weken nog mijn geld niet terug heb gemaild geen antwoord van de week weer gebeld en gemaild en het mooie mail adres was niet goed ik terug bellen word niet opgepakt dacht vreemd ik bellen met mijn zoon ze telefoon en toen werd er wel opgepakt dus dat zaakje stinkt n beetje in mijn ogen...ik mailen mailen ze terug dat is niet het goede adres er gaat een chauffeur n keer informatie inwinnen daar over het pakket....dacht wat is dit nou het adres sturen jullie mee in de doos als retour adres dus niet de fout bij ons leggen maar voor mij gevoel doen ze dat wel maar goed ik zelf dat adres opgezocht en gebeld blijkt ox cleaning te zitten en wat verteld die man ze hebben er gezeten en ze krijgen tal van pakketten binnen van hun die ze apart houden en n chauffeur van wheelz4kids komt ze om de zoveel tijd ophalen dus ik heb n paar mailtjes eruit gegooid en ook gemeld voor aankomende vrijdag tis nu zaterdag 25 sept me geld terug anders gaan we aangifte doen......pure diefstal wat ze doen ..als je als bedrijf de formulieren van je oude pand bij de pakketten doe als retour adres dan zit je toch goed de boel in de maling te nemen...maar goed we wachten even af maar ken je nu al zeggen ik bestel daar nooit meer wat en mensen die dit lezen....beter zoek je n andere winkel

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Saskia H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling na 6 dagen nog steeds niet geleverd.als je beld wordt je afgescheept.

Waardeloos bedrijf

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nancy B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vervelende winkel niet tot oplossing willen komen.

Na de bestelling volledig en onbeschadigt te hebben terug gestuurd gelijk 10 euro in mindering omdat ik de pakbon op de doos had geplakt. Deze had niet tot schade geleid en pleister die zo te verwijderen was zonder dat de doos daaran stuk gaat.
Contact met ze gezocht maar geen enkele coulance.
Stug bedrijf. Ik koop gezien de sevice nooit meer.
Zie ook al kassa van paar jaar terug.

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wheelz4Kids


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Handpoppen-winkel.nl logo
Handpoppen-winkel.nl
2 beoordelingen
9
Internet-toys logo
Internet-toys
2 beoordelingen
9
LEGO logo
LEGO
4 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wheelz4Kids een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over Wheelz4Kids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 9% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wheelz4Kids actief?

Wheelz4Kids is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wheelz4Kids reviews? Dan kun je naar de website van Wheelz4Kids gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie