What a Pasta logo

What a Pasta reviews, ervaringen en beoordelingen

What a Pasta reviews, ervaringen en beoordelingen
4828
What a Pasta logo
Website
What a Pasta
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen What a Pasta

Wil jij de pasta’s van What a Pasta uitproberen, maar wil je voordat je een maaltijd besteld eerst meer over deze organisatie te weten komen? Lees dan hier meer informatie over What a Pasta op deze pagina. Op deze pagina lees je ook waarom je wel of niet voor What a Pasta moet kiezen, of het bedrijf achter deze webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is en of het bedrijf een goede klantenservice heeft of niet. Ten slotte lees je hier ook diverse reviews van reeds bestaande klanten van What a Pasta, waardoor je een goede eerlijke indruk krijgt over de onderneming en vervolgens zelf een weloverwogen aankoopbeslissing kunt maken.

Over What a Pasta

What a Pasta is opgericht door twee italiaanse vrienden met een passie voor pasta. Het bedrijf biedt verschillende pasta’s aan van hoge kwaliteit die je gemakkelijk online kunt bestellen en thuis kunt opwarmen. Hiermee beleef je met de pasta’s van What a Pasta een ultieme Italiaanse smaakbeleving gewoon bij jou thuis. De producten zijn gemakkelijk te bestellen en worden gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten zonder smaakstoffen.

Waarom kiezen voor What a Pasta

What a Pasta biedt een goed alternatief voor een avond in een restaurant. Met de pasta’s van What a Pasta haal je namelijk de lekkerste pastagerechten gemakkelijk in huis. De gerechten zijn gemakkelijk zelf te serveren. De pasta dien je zelf te koken en de saus dien je zelf te verwarmen. Op de website van What a Pasta kun je kiezen uit een selectie aan ambachtelijke pastagerechten of kiezen voor een samengestelde box. De producten worden daarnaast snel bij je thuisbezorgd.

Is What a Pasta betrouwbaar?

What a Pasta is een betrouwbare organisatie die aan alle eisen voldoet van een betrouwbare organisatie en webwinkel. Zo is het bedrijf open over haar bedrijfsgegevens, biedt What a Pasta verschillende onlinebetalingsmethoden aan en gaat het bedrijf veilig om met persoonlijke gegevens. Het bedrijf belooft daarnaast een uitstekende kwaliteit te bieden en passie en kennis over Italië te delen met haar klanten.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht voor What a Pasta? Benader dan de klantenservice van het bedrijf via telefonisch contact of via het contactformulier op de website. Ook kun je met het bedrijf in contact komen via de verschillende sociale mediakanalen waarop het bedrijf actief is, zoals FaceBook en Instagram. Doorgaans wordt je binnen een werkdag geholpen door een medewerker van What a Pasta.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een pasta besteld bij What a Pasta en wil je andere over jouw ervaringen met What a Pasta vertellen? Laat dan een beoordeling achter over What a Pasta en schrijf wat jij zoal van de kwaliteit van de pasta vond. Schrijf daarnaast ook of je tevreden bent met het aanbod van What a Pasta en of je What a Pasta aan vrienden en familie zou aanbevelen. Met jouw beoordeling help je andere met het verkrijgen van een eerlijk beeld over deze organisatie en help je consumenten met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet te bestellen bij What a Pasta.

Reviews over What a Pasta
Gerelateerde bedrijven
Kerstdiner bestellen logo
Kerstdiner bestellen
4 beoordelingen
8
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over What a Pasta

Het bedrijf What a Pasta is geverifieerd door ons. De webshop What a Pasta is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. What a Pasta is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. What a Pasta maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

What a Pasta is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van What a Pasta. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van What a Pasta.

Geplaatst op: 29-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over What a Pasta
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kerstdiner bestellen logo
Kerstdiner bestellen
4 beoordelingen
8
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is What a Pasta een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over What a Pasta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is What a Pasta actief?

What a Pasta is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de What a Pasta reviews? Dan kun je naar de website van What a Pasta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie